Proč chlup po oholení zase vyroste? Jak ví, že byl oholen?

2939
13.2.12 21:16

Proč chlup po oholení zase vyroste? Jak ví, že byl oholen?

Takový téma pro odlehčení :lol: Nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak chlup pozná, že byl zkrácen a na základě toho doroste do původní délky? Jak to ten parchant ví??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
13.2.12 21:18

:lol: no to jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.2.12 21:18
Eneer píše:
Takový téma pro odlehčení :lol: Nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak chlup pozná, že byl zkrácen a na základě toho doroste do původní délky? Jak to ten parchant ví??? :lol: :lol: :lol:

To by mě taky zajímalo :D , pochopila bych to, kdyby rostl pořád jako vlasy, ale takhle fakt nevím. A ještě víc mě ser.., že vyroste i ten, co byl vytrhnut i s cibulkou :pocitac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1726
13.2.12 21:19

:mrgreen: tak to mě fakt dostalo :mrgreen: :mrgreen: řekla bych, že všechny chlupy pořád rostou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mája1234

:lol: To by mě také zajímalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
6224
13.2.12 21:20
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
sieta.m píše:
Eneer píše:
Takový téma pro odlehčení :lol: Nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak chlup pozná, že byl zkrácen a na základě toho doroste do původní délky? Jak to ten parchant ví??? :lol: :lol: :lol:
To by mě taky zajímalo :D , pochopila bych to, kdyby rostl pořád jako vlasy, ale takhle fakt nevím. A ještě víc mě ser.., že vyroste i ten, co byl vytrhnut i s cibulkou :pocitac: :lol:

no on ten chlup má tuším pod tou cibulkou ještě něco, co mu říká, že zrovna v tom místě má růst…když vypadne vlas, tak na jeho místě už hned roste nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610

No a nikdo nic neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
13.2.12 21:21

já teda nevím jak to ty chlupy ví, ale myslím, že chlupy rostou pořád, tak jako vlasy, ne? A ne jen do nějaké délky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.2.12 21:21

Inteligenci chlupů evidentně není radno podceňovat :-)

• Citovat
  • Upravit
2939
13.2.12 21:22
sieta.m píše:
Eneer píše:
To by mě taky zajímalo :D , pochopila bych to, kdyby rostl pořád jako vlasy, ale takhle fakt nevím. A ještě víc mě ser.., že vyroste i ten, co byl vytrhnut i s cibulkou :pocitac: :lol:

No vidíš, to je ještě větší záhada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.2.12 21:23
Januliiik píše:
já teda nevím jak to ty chlupy ví, ale myslím, že chlupy rostou pořád, tak jako vlasy, ne? A ne jen do nějaké délky

Tak to snad ne, to bychom za pár týdnů neholení vypadaly 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

No, nevim jestli chlupy porad rostou… :think:
A jak je to potom s obocim? To mi teda porad urcite neroste :-D a kdyz jsem si ho jednou strihla (no joooo, blbka ja vim :mrgreen: ) tak dorostlo tak jak bylo a dal „ani chlup“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
Januliiik píše:
já teda nevím jak to ty chlupy ví, ale myslím, že chlupy rostou pořád, tak jako vlasy, ne? A ne jen do nějaké délky

Jako že když si je nebudeš holit, tak si z nich pak můžeš plést copánky? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová