Proč jsou ženy nevraživé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
27.12.19 00:08
@Anonymní píše:
Znám České přísloví.. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.. Navíc si udržuji alespoň nadhled, na rozdíl od tebe. A nejsem Angličan, když už, jsem židovka.. :)

Já si nemyslím, že jsi Angličan. Ale že to s tou angličtinou nebude tak žhavé. Ty jsi začala s tím trapným stěžováním, jak tě v Čechách nikdo nebere. Čiší z toho nadřazenost a nafoukanost. Ano, jak se do lesa volá… Přestaň nevražit na Čechy a přisuzovat jim nějakou vlastnost, když se vlastně skoro s nikým nevídáš a ostatní od tebe asi prchají. Barákem a židovstvím to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
27.12.19 00:22

Nikdo se s Tebou nebaví, protože jsi příšerně namyšlená, protivná a vychloubačná. Tvé vlastní chyby Ti přijdou nepodstatné, omlouváš je a kopeš kolem sebe. Ale ostatní hned házíš do jednoho pytle - Češi jsou takoví, Češi jsou makoví, no jasně typičtí Češi… I tohle pytlíkování deseti milionů lidí podle národnosti/občanství nebo čeho vlastně, působí to strašlivě hloupě a omezeně, že bych opravdu neměla chuť se s Tebou bavit. Opravdu si myslíš, že deset milionů lidí má stejné povahové vlastnosti? Ano, někteří lidé závidí, nepřejou ostatním úspěch, nevidí dřinu, co za ním byla… některým je to fuk a někteří jsou s tím naopak naprosto srovnaní a ostatním úspěch a štěstí přejou. Zkus se trochu míň zabývat svou vlastní úspěšností, úžasností, blonďatostí a červenými diplomy a trochu víc poslouchej, co zajímá a trápí ostatní ;) Možná se Ti nakonec podaří rozklíčovat i to kouzlo, jak se dělají přátelé. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
27.12.19 00:34
@Anonymní píše:
Tomu rozumím, ale já třeba svoje kamarádky ráda vezmu sebou, nemusí nic platit, ráda je pozvu, ony mi na oplátku zase pohlidaji pejsky, když jsem pryč déle než tři dny i s manželem, k vánocům mi donesu domácí cukroví na které já nemám čas a kupované nemá to pravé kouzlo.. Vy jste bohužel kontakt ztratil, my ne, díky Bohu🤗

já bych chtěla být tvoje kamarádka :) ;)

asi bych s taky hledala přátele mezi lidmi, kteří jsou finančně za vodou, ne nutně tak bohatí jako ty, ale takoví, kteří peníze řešit nemusí, pak není tolik důvodů k závisti.
Já myslim, že ani třeba v americe se moc často opravdu důvěrně nekamarádí milionář s člověkem, co sotva uživí rodinu, nebo bohatá dáma se samoživitelkou, prostě toho budou mít asi málo společného :nevim:

a závist je asi všude, nevim, jestli tady víc. Je teda fakt že na velké sociální rozdíly nejsme ještě tak moc zvyklí.

Nevím, jestli máš nějaké koníčky, třeba při nějakém sportu, nebo jiné zálibě se dají najít lidi, kteří budou mít podobný zájem. Mě teda třeba móda nikdy moc nezajímala a ceny bot nebo značky mě neberou, tak se asi stýkáš se sortou ženských, které takové věci řeší a tak se vyptávají.
Ale nemusí to být nutně o závisti, já kdybych se ptala, tak proto, že se mi taková věc líbí a chtěla bych vědět, kde to koupim a jestli je to pro mě finančně dostupné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.12.19 00:44
@Anonymní píše:
A nejsem Angličan, když už, jsem židovka.. :)

Já též :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.19 00:47
@Freeandwild píše:
Nikdo se s Tebou nebaví, protože jsi příšerně namyšlená, protivná a vychloubačná. Tvé vlastní chyby Ti přijdou nepodstatné, omlouváš je a kopeš kolem sebe. Ale ostatní hned házíš do jednoho pytle - Češi jsou takoví, Češi jsou makoví, no jasně typičtí Češi… I tohle pytlíkování deseti milionů lidí podle národnosti/občanství nebo čeho vlastně, působí to strašlivě hloupě a omezeně, že bych opravdu neměla chuť se s Tebou bavit. Opravdu si myslíš, že deset milionů lidí má stejné povahové vlastnosti? Ano, někteří lidé závidí, nepřejou ostatním úspěch, nevidí dřinu, co za ním byla… některým je to fuk a někteří jsou s tím naopak naprosto srovnaní a ostatním úspěch a štěstí přejou. Zkus se trochu míň zabývat svou vlastní úspěšností, úžasností, blonďatostí a červenými diplomy a trochu víc poslouchej, co zajímá a trápí ostatní ;) Možná se Ti nakonec podaří rozklíčovat i to kouzlo, jak se dělají přátelé. Hodně štěstí.

Začnu tím, že jsem vychloubacna.. Několik žen se mě zde zeptalo na konkrétní věci (auto, dům, vzdělaní) když jsem odpověděla, jsem vychloubacna.. Pak se zde, zcela nesmyslně začal řešit pravopis, což je mi zcela k ničemu, tak jsem to napsala- jsem protivná, ma barva vlasů - nepodstatne, vytrzene z kontextu.. Atd.. Dokonce i to, že čekám na letisti je špatně. Tohle všechno se v USA, Kanadě, Francii ani Izraeli prostě neřeší.. Nikdo by si nedovolil mi napsat, že jsem protivná, jak osina v zadku, omlouvám se, pouze opakuji to strašné slovník spojení.. Lidé by se snažili pomoci..A v neposlední řadě, dokud ženy neví, kde žiji, v čem jezdím a kolik mám peněz.. Je vše v pořádku, jakmile vědí, okamžitě obrátí.. Ještě něco potřebuješ vysvětlit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.19 00:55
@yocheved píše:
Já též :kytka: :mavam:

Shalom, ma nisma? :mavam: Myslela jsem si to podle přezdívky :)

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 01:02
@Anonymní píše:
Shalom, ma nisma? :mavam: Myslela jsem si to podle přezdívky :)

Ani beseder, toda. :kytka:. A jinak se tím netrap, já na lidi prý také působím špatně, asi to máme geneticky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.19 01:15
@yocheved píše:
Ani beseder, toda. :kytka:. A jinak se tím netrap, já na lidi prý také působím špatně, asi to máme geneticky :mrgreen: :mrgreen:

Meyozo adyna ata? Haha začínám si říkat, ať se jdou vycpat :wink:

• Citovat
  • Upravit
4785
27.12.19 01:17
@Anonymní píše:
Začnu tím, že jsem vychloubacna.. Několik žen se mě zde zeptalo na konkrétní věci (auto, dům, vzdělaní) když jsem odpověděla, jsem vychloubacna.. Pak se zde, zcela nesmyslně začal řešit pravopis, což je mi zcela k ničemu, tak jsem to napsala- jsem protivná, ma barva vlasů - nepodstatne, vytrzene z kontextu.. Atd.. Dokonce i to, že čekám na letisti je špatně. Tohle všechno se v USA, Kanadě, Francii ani Izraeli prostě neřeší.. Nikdo by si nedovolil mi napsat, že jsem protivná, jak osina v zadku, omlouvám se, pouze opakuji to strašné slovník spojení.. Lidé by se snažili pomoci..A v neposlední řadě, dokud ženy neví, kde žiji, v čem jezdím a kolik mám peněz.. Je vše v pořádku, jakmile vědí, okamžitě obrátí.. Ještě něco potřebuješ vysvětlit?

Kočko, já ale nepotřebovala nic vysvětlit. To Ty ses na něco ptala a já jsem Ti jen upřímně napsala, jak z diskuze působíš. Ano, v zahraničí si nejspíš nikdo nedovolí říct Ti do očí, že jsi protivná, ale myslí si to úplně stejně, jako si to myslíme my tady. Navíc tady jsi v anonymní diskuzi, situaci je tu poněkud jiná než na ulici ;) Tady je prostor pro brutální upřímnost, často až hulvátvství, to je pravda, ale to se děje na sociálních sítích všude po světě.
Pointa Tvého problému je přesně v Tvojí odpovědi na můj příspěvek. Něž aby ses zamyslela nad tím, co jsem Ti napsala, a na vtěřinu třeba zkusila uznat, že by možná mohla být chyba na Tvojí straně, musela jsi přede mnou všechno obhájit a vysvětlit mi, že ta hrozná jsem tady já a u Tebe je rozhodně vše v pořádku.
Nikdo se Tě tady neptal, kolik milionu stojí Tvoje auto, ani kolik máš červených diplomů. Skromný člověk v otázce na vzdělání řekne třeba - no, já už mám vzdělání v tom a v tom oboru a na další studium teď nemám úplně prostor, ale pravda je, že vědomostí není nikdy dost, třeba se do toho ještě časem pustím :) Ani jsi nenapsala, jaké obory jsi studovala, abys nám třeba dala nahlídnout do toho, co Tě zajímá a někdo Ti mohl poradit, jak nejlíp přátele získat. Prostě rovnou všem nacpeš, že TY se už rozhodně vzdělávát nepotřebuješ, protože máš už DVA červené diplomy (=a jsi prostě jednička).
Pokud opravdu chceš mít přátele, nejsi jen troll (což si myslím, že možná jsi) a skutečně chceš svojí situaci nějak zlepšit, fakt se nad tím zamysli. Za mě prostě platí, že opravdu bohatí/vzdělaní/chytří/úspěšní lidé nemusí svůj úspěch dávat na odiv - jezdí v kvalitním autě, oblékají se do kvalitního oblečení, bydlí v hezkém domě, ale nepotřebují se ukazovat okázalými značkami, výstřednostmi a zbytečným luxusem. U Tebe mám prostě spíš dojem, že Ty to lidem dávat na odiv chceš, v a tom pocitu, že Ti závidí, se vlastně vyžíváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.19 01:25
@yocheved píše:
Ani beseder, toda. :kytka:. A jinak se tím netrap, já na lidi prý také působím špatně, asi to máme geneticky :mrgreen: :mrgreen:
Meyozo adyna ata? Haha začínám si říkat, ať se jdou vycpat :wink:
@Freeandwild píše:
Kočko, já ale nepotřebovala nic vysvětlit. To Ty ses na něco ptala a já jsem Ti jen upřímně napsala, jak z diskuze působíš. Ano, v zahraničí si nejspíš nikdo nedovolí říct Ti do očí, že jsi protivná, ale myslí si to úplně stejně, jako si to myslíme my tady. Navíc tady jsi v anonymní diskuzi, situaci je tu poněkud jiná než na ulici ;) Tady je prostor pro brutální upřímnost, často až hulvátvství, to je pravda, ale to se děje na sociálních sítích všude po světě.
Pointa Tvého problému je přesně v Tvojí odpovědi na můj příspěvek. Něž aby ses zamyslela nad tím, co jsem Ti napsala, a na vtěřinu třeba zkusila uznat, že by možná mohla být chyba na Tvojí straně, musela jsi přede mnou všechno obhájit a vysvětlit mi, že ta hrozná jsem tady já a u Tebe je rozhodně vše v pořádku.
Nikdo se Tě tady neptal, kolik milionu stojí Tvoje auto, ani kolik máš červených diplomů. Skromný člověk v otázce na vzdělání řekne třeba - no, já už mám vzdělání v tom a v tom oboru a na další studium teď nemám úplně prostor, ale pravda je, že vědomostí není nikdy dost, třeba se do toho ještě časem pustím :) Ani jsi nenapsala, jaké obory jsi studovala, abys nám třeba dala nahlídnout do toho, co Tě zajímá a někdo Ti mohl poradit, jak nejlíp přátele získat. Prostě rovnou všem nacpeš, že TY se už rozhodně vzdělávát nepotřebuješ, protože máš už DVA červené diplomy (=a jsi prostě jednička).
Pokud opravdu chceš mít přátele, nejsi jen troll (což si myslím, že možná jsi) a skutečně chceš svojí situaci nějak zlepšit, fakt se nad tím zamysli. Za mě prostě platí, že opravdu bohatí/vzdělaní/chytří/úspěšní lidé nemusí svůj úspěch dávat na odiv - jezdí v kvalitním autě, oblékají se do kvalitního oblečení, bydlí v hezkém domě, ale nepotřebují se ukazovat okázalými značkami, výstřednostmi a zbytečným luxusem. U Tebe mám prostě spíš dojem, že Ty to lidem dávat na odiv chceš, v a tom pocitu, že Ti závidí, se vlastně vyžíváš ;)

Ty si to celé nečetla, že? Ptali se mě zde dokonce i na značku.. A sama jsem zde psala, že jsem z práce zvyklá být tvrdá, což bych měla zkusit změnit, až to celé přečteš a budeš se orientovat, pak napiš, zda si myslíš stále to samé, ano?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.19 01:35
@Beckyttine5 píše:
Zeptám se zakladatelky - v jakém městě žiješ a jaké máš to auto, o kterém jsi psala?

@Freeandwild..

• Citovat
  • Upravit
4785
27.12.19 01:43
@Anonymní píše:
Ty si to celé nečetla, že? Ptali se mě zde dokonce i na značku.. A sama jsem zde psala, že jsem z práce zvyklá být tvrdá, což bych měla zkusit změnit, až to celé přečteš a budeš se orientovat, pak napiš, zda si myslíš stále to samé, ano?

Já jsem to četla celé.
Někdo tu napsal, že ženské v ulici mají auta za milion a baví se spolu normálně.
A Ty jsi na to napsala, že teda tvoje auto je v hodnotě 4× tolik. Nikdo se Tě neptal - a kolik teda stálo Tvoje auto? Kdekdo si třeba myslí, že auto za milion už je hodně drahé, nebo prostě nemá ponětí o cenách aut a myslí si, že Bentley stojí milion :) I kdybys napsala, že máš Bentley, není to tak do očí bijící, spousta ženských vůbec netuší, jak se tahle auta cenově pohybují ale takže nebyl důvod, abys tady vypisovala, kolik Tvoje auto stojí - ale Ty ses vyloženě pochlubila, že Tvoje auto stálo čtyři mega. Proč?
Až v reakci na tu Tebou udanou cenu se Tě tu Lenka ptala, co za auto konkrétně máš a který model.
Prostě mám z toho celého dojem, že se spíš Ty domníváš, že kvůli Tvému bohatství jsi ve středu pozornosti, ale spíš to bohatství násilně strkáš ostatním pod nos Ty sama a jsi jim s tím prostě protivná… Mně osobně je třeba naprosto fuk, za kolik má kdo auto, jestli má hospodyni nebo i zahradníka, jestli chodí v botách za 2000 nebo za 20. To je každýho věc a každej si ujíždí na něčem jiným, i když třeba jinak závratně bohatej není :) Ale pokud na mě někdo začne sypat z rukávu, no víš ale já mám dva červený diplomy, barák jak z americkýho filmu a auto za čtyři mega!!! Tak si taky poklepu na čelo a jdu si příště radši po svým, i kdybys mě místo kafe obden zvala k šéfkuchaři s michelinskou hvězdou a na každý návštěvě mě obdarovala luxusním parfémem nebo kabelkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
27.12.19 01:48
@Anonymní píše:
@Freeandwild..

Na první stránce, píše jkra… „Blbe vybiras pratele… bydlim v ulici, kde zeny maji pro sebe auta za milion, ale jsou to normalni holky. Resime deti, muze, tak.“

a Ty na druhé stránce reaguješ

„@jkra já nevím, jak to napsat ať nezní blbě.. Např mé auto má hodnotu 4× vyšší.. Vím, že oproti ostatním žiji v luxusu, ale nestavim ho na odiv.. Přesto mi přijde, že zde v ČR to mezi lidmi staví zeď“

Fakt se Tě nikdo zprvu neptal, kolik Tvé auto stálo.
Fakt si tu zeď stavíš sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.12.19 01:59

Znovu to cele ctu a jak jsem uz psala, pusobis nabrousene, tvrde. Ja ziju v USA 11let a jsem tu zvykla na pratelstejsi projev. :nevim: Mne jsou hmotne statky ukradene, mam dost a bylo mi to jedno, i kdyz jsem dost nemela. Ja si vazne nemyslim, ze nemas pratele kvuli zavisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.19 02:14

Zakladatelky, tady rady nehledej. Každé tě tady začne Pešková! Pamauju diskuzi kdy se jedná holčina ptala, nebo si spíš stěžovala že ji zensky nemaj rady kvůli tomu, že je moc hezká. Co tady se strhlo, Bylo mi ji fakt líto! Některý byli dokonce tak drzi, že ji psali o fotky aby to jako posoudil a když pod nátlakem jednu poslala a byla fakt Mega hezká, tak ji začali kritizovat, že je moc umělá a moc bruneta a moc blabla. A vtipný bylo, že reagovali přesně tak jak psala už v úvodní otázce, prostě útočili a chlapi slintali a psali jak sexy. Tohle mi to hodně připomnělo! Ser na lidi užívej si tu výsadu co máš a netrap se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí