Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Takže, prosim odkryt anonym.
Musíš oslovit admina @admin. Ale minule odmítli v jedné hodně divné diskuzi anonym odkrýt, přestože sama adminka řekla, že to bude asi troll.
Jestli to chapu dobre, tak ta anonymni je Lucie Vanilka, ne?
![]()
Dobrý den všem.
Zakladatelku jsem kontaktovala… Uvidíme, jak se k tomu svému „přešlapu“, který se jí zde v diskusi povedl díky květinovým avatarům, vyjádří…
Jisté je, že porušuje pravidla… Tedy se pokusíme situaci vyřešit ![]()
Hezký večer všem!
Petra
@Anonymní píše:
Coo? Tady jde o to, že si madam píše pod anonymní kytkou sama se semou, jako s druhou osobou
@yocheved A proč tady ty píšeš na střídačku za sebe a pod Konvalinkou i v úplně neutrálních příspěvcích? ![]()
Má to nějaký hlubší smysl? ![]()
@Anonymní píše:
Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně
@yocheved píše:
A zaškrtnutí anonymu byl omyl
@Lenka_Hal píše:
Jestli to chapu dobre, tak ta anonymni je Lucie Vanilka, ne?![]()
![]()
![]()
Chapes dobre.
@Konnny píše:
Chapes dobre.
Kdo je Lucie Vanilka? Nejaka znama firma tady? ![]()
@sirikit píše:
@yocheved A proč tady ty píšeš na střídačku za sebe a pod Konvalinkou i v úplně neutrálních příspěvcích?
Má to nějaký hlubší smysl?
Ne, pouze jsem to dvakrát omylem zaškrtla jak jsem psala, pada mi wifi, tak obcas pridam neco 2× ![]()
@yocheved píše:
Ne, pouze jsem to dvakrát omylem zaškrtla jak jsem psala, pada mi wifi, tak obcas pridam neco 2×
@Mysticlipstick píše:
Kdo je Lucie Vanilka? Nejaka znama firma tady?
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/
S pravděpodobností hraničíčí s jistotou zakladatelka tohoto vlákna i vlákna z odkazu.
Lidé, čtěte. ![]()
@sirikit píše:
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/S pravděpodobností hraničíčí s jistotou zakladatelka tohoto vlákna i vlákna z odkazu.
Lidé, čtěte.
To jsem cetla, ale myslela jsem jestli to je nejaka znama firma, kterou povest predchazi z vice diskuzi jako jine zname “exotky”. Nebo treba jestli to je neco jako meh57…
@Mysticlipstick píše:
To jsem cetla, ale myslela jsem jestli to je nejaka znama firma, kterou povest predchazi z vice diskuzi jako jine zname “exotky”. Nebo treba jestli to je neco jako meh57…
Jeeeee, pani mehova, ta je taky dobra ![]()
@yocheved píše:
Jeeeee, pani mehova, ta je taky dobra
To je ten druh trolla u kteryho se ti chce regulerne
i kdyz vis ze to je troll.
@Mysticlipstick To jo, proti ty jsou diskuze typu „jsem tak pěkná“ lahoda ![]()
Takže, prosim odkryt anonym.