Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Zakladatelky, tady rady nehledej. Každé tě tady začne Pešková! Pamauju diskuzi kdy se jedná holčina ptala, nebo si spíš stěžovala že ji zensky nemaj rady kvůli tomu, že je moc hezká. Co tady se strhlo, Bylo mi ji fakt líto! Některý byli dokonce tak drzi, že ji psali o fotky aby to jako posoudil a když pod nátlakem jednu poslala a byla fakt Mega hezká, tak ji začali kritizovat, že je moc umělá a moc bruneta a moc blabla. A vtipný bylo, že reagovali přesně tak jak psala už v úvodní otázce, prostě útočili a chlapi slintali a psali jak sexy. Tohle mi to hodně připomnělo! Ser na lidi užívej si tu výsadu co máš a netrap se!
Děkuji.. Zkusím to. Jen si říkám, že v takovém státě snad ani nechci vychovávat děti. Abych se bála je i hezky obléct, navíc budou mít více jazycnou výchovu atd.. Tady člověk opravdu nesmí ničím vyčnívat..
@Anonymní píše:Děkuji.. Zkusím to. Jen si říkám, že v takovém státě snad ani nechci vychovávat děti. Abych se bála je i hezky obléct, navíc budou mít více jazycnou výchovu atd.. Tady člověk opravdu nesmí ničím vyčnívat..
Zakladatelky, tady rady nehledej. Každé tě tady začne Pešková! Pamauju diskuzi kdy se jedná holčina ptala, nebo si spíš stěžovala že ji zensky nemaj rady kvůli tomu, že je moc hezká. Co tady se strhlo, Bylo mi ji fakt líto! Některý byli dokonce tak drzi, že ji psali o fotky aby to jako posoudil a když pod nátlakem jednu poslala a byla fakt Mega hezká, tak ji začali kritizovat, že je moc umělá a moc bruneta a moc blabla. A vtipný bylo, že reagovali přesně tak jak psala už v úvodní otázce, prostě útočili a chlapi slintali a psali jak sexy. Tohle mi to hodně připomnělo! Ser na lidi užívej si tu výsadu co máš a netrap se!
@Freeandwild píše:
Já jsem to četla celé.
Někdo tu napsal, že ženské v ulici mají auta za milion a baví se spolu normálně.
A Ty jsi na to napsala, že teda tvoje auto je v hodnotě 4× tolik. Nikdo se Tě neptal - a kolik teda stálo Tvoje auto? Kdekdo si třeba myslí, že auto za milion už je hodně drahé, nebo prostě nemá ponětí o cenách aut a myslí si, že Bentley stojí milionI kdybys napsala, že máš Bentley, není to tak do očí bijící, spousta ženských vůbec netuší, jak se tahle auta cenově pohybují ale takže nebyl důvod, abys tady vypisovala, kolik Tvoje auto stojí - ale Ty ses vyloženě pochlubila, že Tvoje auto stálo čtyři mega. Proč?
Až v reakci na tu Tebou udanou cenu se Tě tu Lenka ptala, co za auto konkrétně máš a který model.
Prostě mám z toho celého dojem, že se spíš Ty domníváš, že kvůli Tvému bohatství jsi ve středu pozornosti, ale spíš to bohatství násilně strkáš ostatním pod nos Ty sama a jsi jim s tím prostě protivná… Mně osobně je třeba naprosto fuk, za kolik má kdo auto, jestli má hospodyni nebo i zahradníka, jestli chodí v botách za 2000 nebo za 20. To je každýho věc a každej si ujíždí na něčem jiným, i když třeba jinak závratně bohatej neníAle pokud na mě někdo začne sypat z rukávu, no víš ale já mám dva červený diplomy, barák jak z americkýho filmu a auto za čtyři mega!!! Tak si taky poklepu na čelo a jdu si příště radši po svým, i kdybys mě místo kafe obden zvala k šéfkuchaři s michelinskou hvězdou a na každý návštěvě mě obdarovala luxusním parfémem nebo kabelkou…
Nezlob se, ale pokud někdo neví ani hrubé cenové kategorie aut.. To já nemohu vědět. A jak by si popsala, či vysvětlila můj problém ty? Uvedu ti příklad.. Ve fotku jsem se seznámila s jednou milou slečnou, několikrát mi dělala i spar partnera. Po jednom cvičení jsem pozvala na kafe.. Vylezeme ven a ona šla k nějaké skodovce a já ke svému autu, načez ona říká, pojedeme jedním ne, jezdit dvěma je blbost. Přišla k mému autu a už to začalo.. Ty jezdíš Bentley? Platíme po kafi.. Ty máš zlatou kartu? Druhý den jsme šli cvičit znovu a už to bylo jenom, no jo, ty nájem řešit nemusíš, no jo, co já bych dala za pořádné auto.. Tobě tohle přijde normální?
Ty uz ted mluvis sama se sebou? A nemas byt nahodou v letadle? ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji.. Zkusím to. Jen si říkám, že v takovém státě snad ani nechci vychovávat děti. Abych se bála je i hezky obléct, navíc budou mít více jazycnou výchovu atd.. Tady člověk opravdu nesmí ničím vyčnívat..
@Anonymní píše:
Ty budes asi hodne blondynka. Omlouvam se vsem blondynam, ale tohle nezvladnu neokomentovat.
@bobulka88 píše:
Ty uz ted mluvis sama se sebou? A nemas byt nahodou v letadle?
Se odkopala, co?
@Anonymní píše:
Nezlob se, ale pokud někdo neví ani hrubé cenové kategorie aut.. To já nemohu vědět. A jak by si popsala, či vysvětlila můj problém ty? Uvedu ti příklad.. Ve fotku jsem se seznámila s jednou milou slečnou, několikrát mi dělala i spar partnera. Po jednom cvičení jsem pozvala na kafe.. Vylezeme ven a ona šla k nějaké skodovce a já ke svému autu, načez ona říká, pojedeme jedním ne, jezdit dvěma je blbost. Přišla k mému autu a už to začalo.. Ty jezdíš Bentley? Platíme po kafi.. Ty máš zlatou kartu? Druhý den jsme šli cvičit znovu a už to bylo jenom, no jo, ty nájem řešit nemusíš, no jo, co já bych dala za pořádné auto.. Tobě tohle přijde normální?
A jak to s tím, souvisí, že to někdo ví nebo neví?
Na co musíš útratu v kavárně platit zlatou kartou, a ještě tak, že si toho dotyčná všimne?
Na co musíš děti oblékat evidentně draze? Jde sebe i děti obléct tak, aby to bylo kvalitní, ale zároveň nepřitahovalo pozornost. Bentley pozornost přitahuje a přitahovat bude, jsou jistě i jiná „pořádná“ auta, ale chtěla jsi výstřední, tak co se divíš?
Co vlastně chceš, vystavovat svoje bohatství na odiv, aby z toho všichni padli na zadek, ale zároveň na to před Tebou neměli poznámky?
Prostě se Ti vrací, co sama dáváš…
Lidi tohle rádi prostě nemají. Stejně jako nemají rádi, když ženská napíše - jéžiš já jsem tak krásná, já to mám tak těžký, nikdo se se mnou kvůli tomu nechce bavit! No ono to fakt není kvůli tomu, krásných ženských je milion, bohatých taky, ty chytré a pohodové o přátele nemají nouzi, ty těžko snesitelné jsou holt samy…
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/
Jsem uplny Sherlock Holmes. Nemas mi cucet v noci na profil, jestli chces byt inkognito.
@bobulka88 píše:
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/Jsem uplny Sherlock Holmes. Nemas mi cucet v noci na profil, jestli chces byt inkognito.
Tahle zakladatelka a ta kráska jsou jedna a ta samá osoba?
@vokishka no byla by obrovska nahoda, kdyby mistni zakladatelka mluvila o teto diskusi a v ten samy okamzik krasavice z one diskuse mi mrkla na profil. Ale treba jsem paranoidni, co na to @Lucie Vanilka
Má stejnou anonymní kytku, tudíž mluví sama se sebou. Ještě ujíždí z držené formy a píše vulgárně ![]()
@Konnny píše:
Má stejnou anonymní kytku, tudíž mluví sama se sebou. Ještě ujíždí z držené formy a píše vulgárně
To už může být další kolo kytek. Anonymních víc než kytek…
@Anonymní píše:to jsem psala ja. Muj kamarad jezdi Porsche za 5. Presto je normalni. Ja myslim, se mas jiny problem. Spousta bohatych vychovava deti tady v pohode. Zlatou kartu mam a co? Zadna moje kamoska to neresi, dneska jdu s 4 behat do lesa, bez karet a aut:) cestou poresime haranty.:).
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To už může být další kolo kytek. Anonymních víc než kytek…
Koukni do diskuze, skoro zadni dali anonymove tu nejsou
Nekdo nam tu troli…
Hm tak je to jasny. Myslela jsem si to od zacatku ale nechtela jsem byt paranoidni
tak jsem to nepsala. Tady se uz neda verit skoro nicemu. ![]()
O tom přece přesně mluvím, ve státech jsou všichni přátelští oproti ČR. A já přátelé mám, ale nemohu najít nové, i to už jsem zde psala.. A divis se mi, že působím tvrdě, když mi tady píšou.. Tak se odstehuj, chyba je v tobě a podobné žvásty? Myslím, že reaguji ještě velmi slušně dokonce i na tak impertinentni odpovědi o osinach v zadku. Zda se mi že lidé v ČR nemají k ničemu a nikomu úctu. Ke vzdělání, k věku, dokonce ani k policii.. Otřesné!