Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sirikit píše:
Já jsem čekala, že Ti odpoví, že uvažuje současnou prodejní cenu, ne za funglovku.
Ale přešla to bez odpovědi, takže s pohotovými reakcemi to má zřejmě slabší.
Nebo social edition (socka model) s bukovymi sedadly a rucne stahovatelnymi okny ![]()
@Lenka_Hal píše:
Nebo social edition (socka model) s bukovymi sedadly a rucne stahovatelnymi okny
@Anonymní píše:
Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně
Ale to je mozne, nezpochybnuju, ze tak nekdo zije. Jen proste rozpor mezi formou a obsahem me v urcite chvili praskne do oci. Sefka z nadnarodni spolecnosti zacina vety omg jako muj pubertak?
@Ijen píše:
Ale to je mozne, nezpochybnuju, ze tak nekdo zije. Jen proste rozpor mezi formou a obsahem me v urcite chvili praskne do oci. Sefka z nadnarodni spolecnosti zacina vety omg jako muj pubertak?
Možná je Tvůj puberťák nastávající šéf nadnárodní společnosti
. Teď má přípravku. ![]()
Prajem pekné ráno,
z môjho pohľadu sa o trolla nejedná - vzhľadom na ostatné príspevky, ktoré na emimi má. Zakladateľke som napísala s prosbou o vysvetlenie.
Prajem krásny deň,
Kristína ![]()
Jsem napnuta jak ksandy. Mame tu jednu nesmirne chytrou (a bohatou) a druhou nesmirne krasnou, nesmirne chytra si poplete, ze anonym ma svoji kytku a odkazuje se jako nekdo jiny na nesmirne krasnou a jeste si za to sama sobe podekuje. Nesmirne krasna mi v noci mrkne na profil, aniz by tady odpovidala, leda jako dalsi anonym? Takze moje brilantni odhaleni diskuse o one krasavici, z ktere oci prechazi, trvalo asi 20 vterin. Ono je to teda take srdceryvne cteni, doporucuji. Mozna, ze by se nesmirne krasna a nesmirne chytra mohly stat diky svym tragickym osudum kamaradkami a emimino by mohlo byt prostrednikem tohoto setkani.
@bobulka88 Asi tak.
Na to vysvetlenie se taky už mc těším:)
@bobulka88 dockas se leda zamceni diskuze na zadost zakladatelky.
@bobulka88 píše:
Jsem napnuta jak ksandy. Mame tu jednu nesmirne chytrou (a bohatou) a druhou nesmirne krasnou, nesmirne chytra si poplete, ze anonym ma svoji kytku a odkazuje se jako nekdo jiny na nesmirne krasnou a jeste si za to sama sobe podekuje. Nesmirne krasna mi v noci mrkne na profil, aniz by tady odpovidala, leda jako dalsi anonym? Takze moje brilantni odhaleni diskuse o one krasavici, z ktere oci prechazi, trvalo asi 20 vterin. Ono je to teda take srdceryvne cteni, doporucuji. Mozna, ze by se nesmirne krasna a nesmirne chytra mohly stat diky svym tragickym osudum kamaradkami a emimino by mohlo byt prostrednikem tohoto setkani.
Já Ti to vysvětlím i bez admina. ![]()
Když si Krásná zapomene vzít prášky, ego se rozštěpí na Bohatou, případně Chytrou a další entity. Žel trauma z nepřejícího, závistivého, maloměšťáckého českého
plebs přetrvává u všech. ![]()
Smutný výsledek práce neschopného psychiatra: my ostatní extrémně chytré, nadpozemsky krásné a pohádkově bohaté
neseme svůj kříž v úplné pohodě, no ne?
![]()
@sirikit presne tak. Ja treba svoji krasu, inteligenci i bohatstvi bravurne skryvam, ostatni by snad mohli i naznat, ze jsem chuda, hloupa a nehezka. Jen tomu psychiatrovi bych tolik nekrivdila, u nekterych pripadu nepomuze ani ustavni lecba.
@Anonymní píše:
Začnu tím, že jsem vychloubacna.. Několik žen se mě zde zeptalo na konkrétní věci (auto, dům, vzdělaní) když jsem odpověděla, jsem vychloubacna.. Pak se zde, zcela nesmyslně začal řešit pravopis, což je mi zcela k ničemu, tak jsem to napsala- jsem protivná, ma barva vlasů - nepodstatne, vytrzene z kontextu.. Atd.. Dokonce i to, že čekám na letisti je špatně. Tohle všechno se v USA, Kanadě, Francii ani Izraeli prostě neřeší.. Nikdo by si nedovolil mi napsat, že jsem protivná, jak osina v zadku, omlouvám se, pouze opakuji to strašné slovník spojení.. Lidé by se snažili pomoci..A v neposlední řadě, dokud ženy neví, kde žiji, v čem jezdím a kolik mám peněz.. Je vše v pořádku, jakmile vědí, okamžitě obrátí.. Ještě něco potřebuješ vysvětlit?
Jo jo…ja když četla tvůj první příspěvek, říkám si: „Ty to tady holka schytáš“… a taky, že jo…
Mně to bylo jasné od začátku, že je to troll
pak to tady jedna uživatelka potvrdila, ale podle emimina to troll není
no tak dobře, tak já tomu tedy věřím ![]()
@Hegy píše:
Jo jo…ja když četla tvůj první příspěvek, říkám si: „Ty to tady holka schytáš“… a taky, že jo…
Některé místní holt mají načteno a na agenty provokatéry čuch.
Dočetla jsi pointu? ![]()
@admin píše:
Prajem pekné ráno,z môjho pohľadu sa o trolla nejedná - vzhľadom na ostatné príspevky, ktoré na emimi má. Zakladateľke som napísala s prosbou o vysvetlenie.
Prajem krásny deň,
Kristína
Tady ale nejde o trolla, ale o to, že si slečna anonym píše sama se sebou ![]()
Coo? Tady jde o to, že si madam píše pod anonymní kytkou sama se semou, jako s druhou osobou ![]()