Proč jsou ženy nevraživé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
26.12.19 22:24
@bobulka88 píše:
Mas tam vic hrubek. Treba me a mne se ti taky plete. To se uci na zakladce. Nebo tu mas taky v cizim jazyce? A tematu se drzim, ses protivna a namyslena, to je to, proc se s tebou Cesky nechteji bavit, cizinci jsou jen diplomatictejsi, ale myslet si o tobe muzou cokoli, s Cechy aspon vis, na cem jsi.
vidis, to jsem si nevsimla. A priznam se, ze na figl jak psat me/mne jsem osobne prisla nahodou pred par lety („Vasek, Vaska, Vaskovi“… :) ) a vim o dalsich lidech, kteri s tim meli problem a to i clovek, u ktereho bych to vubec necekala! Mozna to na tech zakladkach neumeli vysvetlit. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 22:33
@Konnny píše:
Vystupuješ nepříjemně, ale to ti tady už napsalo víc lidí.

Myslela jsem tím, aby si to rozvinula.. Pod pojmem nepříjemně si mohu představit mnoho věcí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.19 22:45
@ModraJeDobra píše:
Precetla jsem to tu cele (na ukor restu doma po usnuti ditete) a nenasla jsem nic, kde by mi zakladatelka prisla nesympaticka apod (a to jsem docela citlivy clovek). Kdo nekdy v zahranici zil, tak s nejvetsi pravdepodobnosti vi, ze Cesi docela zavistivy narod jsou. Ne ze by to jinde nebylo, ale tady na ty vetsi rozdily jeste mnozi lide zvykli nejsou. Ale rekla bych, ze to uz meni. Nebo v to doufam. :) Soudnemu cloveku musi byt jasne, ze uspech neni zadarmo.
V usa mi take prislo, ze navazat s nekym kontakt na ulici bylo lehke. I kdyz s trochou stesti i v CR. Pockej s ditetem, to jde samo. :palec:
ps: zakladatelko, jestli chces, napis mi sz…
Krasny vecer

Děkuji, jsi velmi milá ❤️️ Mě přijde, že jakmile s něčím nesouhlasis, nebo něčím vycnivas.. Jsi namyšlená a protivná.. Nedej bože, když máš úspěch, vzdělání a peníze.. Kdepak si žila? A jak dlouho si zpět? Já teď čekám na letišti a už jsem trochu unuzena :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9243
26.12.19 22:54

Najezena, namyslena. A k tomu si myslim, ze i vymyslena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 23:03
@Konnny píše:
Najezena, namyslena. A k tomu si myslim, ze i vymyslena.

Omg dokonce i vymyšlená. Takové rady mi skutečně k ničemu nejsou.. Jak píši výše, zabav se jinde..

• Citovat
  • Upravit
4595
26.12.19 23:05

@ModraJeDobra nas ucili mě jako tě a mně jako tobě. Nekterym mym pratelum se to taky plete, ale ani jeden se nechlubil znalosti jazyku, kdyz teda nebudeme mluvit o tech programovacich. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 23:08
@alatheia1 píše:
@Russet Děti se gramatiku většinou snad učí samy čtením a ve škole, od zbytku rodiny…to půlka potomků žen z emimina taky nemá dobre vyhlidky :D.
Škola není samospásná. Kolik lidí dnes vůbec nečte. Nebo čte, ale stejné negramoty na internetu. Čárky a háčky zdržují, je to nepodstatné, mimo téma a podobné bláboly. Hlavně že umí napsat challenge nebo influencer.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 23:09
@Anonymní píše:
Děkuji, jsi velmi milá ❤️️ Mě přijde, že jakmile s něčím nesouhlasis, nebo něčím vycnivas.. Jsi namyšlená a protivná.. Nedej bože, když máš úspěch, vzdělání a peníze.. Kdepak si žila? A jak dlouho si zpět? Já teď čekám na letišti a už jsem trochu unuzena :mavam:

Snad unuděná, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.12.19 23:11
@bobulka88 píše:
Mas tam vic hrubek. Treba me a mne se ti taky plete. To se uci na zakladce. Nebo tu mas taky v cizim jazyce? A tematu se drzim, ses protivna a namyslena, to je to, proc se s tebou Cesky nechteji bavit, cizinci jsou jen diplomatictejsi, ale myslet si o tobe muzou cokoli, s Cechy aspon vis, na cem jsi.

Když chceš někoho poučovat o hrubkách, nebylo by lepší je sama nedělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595

@Russet je na letisti, uz prepnula na cizi jazyky prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
@ModraJeDobra píše:
vidis, to jsem si nevsimla. A priznam se, ze na figl jak psat me/mne jsem osobne prisla nahodou pred par lety („Vasek, Vaska, Vaskovi“… :) ) a vim o dalsich lidech, kteri s tim meli problem a to i clovek, u ktereho bych to vubec necekala! Mozna to na tech zakladkach neumeli vysvetlit. :mrgreen:

Ja jsem se českou gramatiku ucila sama(popripade s dcerou, kdyz se to ucila ve skole) a nejdříve jsem se ucila pády a pak jsem si to podle tech padu zapamatovala :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
26.12.19 23:13

@yocheved je rozdil hovorova cestina a hruba chyba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 23:16
@Russet píše:
Snad unuděná, ne? :roll:

To je klidně možné :wink:

• Citovat
  • Upravit
2144
26.12.19 23:19
@bobulka88 píše:
@yocheved je rozdil hovorova cestina a hruba chyba 8)

Aha, a definovala bys mi, prosím, tu hranici? Já jen, že tvar „aby jsem“ se hovorově používá stejně, jako Tvé „seš“. Ale chápu-li to správně, v Tvém případě je to hovorová čeština, v případě zakladatelky hrubka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 23:20
@bobulka88 píše:
@Russet je na letisti, uz prepnula na cizi jazyky prece.

Tak snad aby radši psala anglicky. Aspoň se přiučíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí