Proč jsou ženy nevraživé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
24.12.19 13:37
@warita píše:
Edit, ale jo zavidela jsem. Zavidela jsem lidem spokojeny vztah. Citila jsem se strasne osamela a taky jsem chtela mit hodneho pritele, chtela jsme byt milovana. Zdalo se mi, ze kolem mne jsou vsichni stastni, jenom ja ne. Ale nebyla to takova ta zavist, ze bych se uzirala a nedokazala to vydychat. Spis mi to bylo neskutecne lito.

Vážně lze závidět vztah? Je to opravdu důležité cítit se milovaná? Já závidím znalosti, analytickou preciznost, schopnost logicky uvažovat. Prachy a láska je věc pomijiva, ale to, co má člověk v hlavě, to je trvalé.

• Citovat
  • Upravit
21593
24.12.19 13:44
@Mango_Lassi píše:
Vážně lze závidět vztah? Je to opravdu důležité cítit se milovaná? Já závidím znalosti, analytickou preciznost, schopnost logicky uvažovat. Prachy a láska je věc pomijiva, ale to, co má člověk v hlavě, to je trvalé.

tak znalosti jsou znalosti :kytka: Aneb kdo umi ten umi, kdo neumi, ten cumi.

K tve otazce. Ano, mam silnou potrebu byt milovana. Ted je tato potreba uz dlouhodobe naplnena a citim se stastna. Nebylo tomu vzdy tak a byla to smutna kapitola zivota pro mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
24.12.19 13:45
@Mango_Lassi píše:

Může Ti to sebrat ten Němec, co schovává věci ;).

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.12.19 13:46
@warita píše:
tak znalosti jsou znalosti :kytka: Aneb kdo umi ten umi, kdo neumi, ten cumi.K tve otazce. Ano, mam silnou potrebu byt milovana. Ted je tato potreba uz dlouhodobe naplnena a citim se stastna. Nebylo tomu vzdy tak a byla to smutna kapitola zivota pro mne.

Zajímavé. Pro mě být milovaná je bonus, je to fajn, ale život bez toho je taky docela dobrý a kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.12.19 13:47
@Černá vdova píše:
Může Ti to sebrat ten Němec, co schovává věci ;).

Může, jenže to už bude ve věku, kdy se s tím počítá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.19 15:31
@Konnny píše:
Zapracuj i na gramatice, spravne je abych, nikoli aby jsem.

Nepodstatné.. Mimo dané téma.

• Citovat
  • Upravit
9243
24.12.19 23:44
@Anonymní píše:
Nepodstatné.. Mimo dané téma.
Gramatiku normalne pomijim, ale u nekoho kdo zminuje cervene diplomy a cizi jazyky vcetne hebrejstiny tato hrubka uderi do oci :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
25.12.19 00:01
@Mango_Lassi píše:
Zajímavé. Pro mě být milovaná je bonus, je to fajn, ale život bez toho je taky docela dobrý a kvalitní.

Pro me je to treba taky součást zivota..Ted uz si nedokazu predstavit zit bez chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.19 00:03
@Anonymní píše:
Ty si nikdy nezila v cizině, že? Už i tvá odpověď je přinejmenším… Zvláštní. Nekategorizuj mě k tomu nemáš dostatek informací..

Na mě působí divně ten konec. Čechy moc neznáš a hned sis je zařadila jako závistivce :nevim: Takže nekategorizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.19 00:38
@_.Emilyyy píše:
Pro me je to treba taky součást zivota..Ted uz si nedokazu predstavit zit bez chlapa..

Já momentálně taky ne. Ale byly doby, kdy jsem se bez něj obešla a nic mi nescházelo. Ale to jsem byla bezdětná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.19 03:16
@Russet píše:
Na mě působí divně ten konec. Čechy moc neznáš a hned sis je zařadila jako závistivce :nevim: Takže nekategorizuj.
Češi závistivý národ jsou. Též nadále rovnostářský( pozůstatek totáče ),ne vždy si uvědomují, že za hmotnými statky je mnohaletá dřina, odříkání, vzdělán, osobní statečnost udělat krok do neznáma, např. odejít do nejistoty v zahraničí apod..Že jsou lidé, kteří začínali z ničeho. Troufnu si říci, že pro mnohé vlastnosti povahu Čechů nemám ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.19 06:51

Nevím, na koho narážíte vy, ale dle mého jsou lidé vesměs dobří. A těch pár zlých, ti jsou většinou spíš nešťastní. A co se týká závisti, to je problém toho, kdo závidí, on se tím užírá a většinou není ani proč. A to není jen výsada Čechů. Jsem ráda, že žiju v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56088
25.12.19 08:10

@Burj Chalifa lide jsou vsude stejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.12.19 10:24
@_.Emilyyy píše:

Je to fajn, ale, že bych záviděla někomu vztah nebo zase člověk, který nemá rodinu, byl pro mě, méněcenný, protože nemá partnera ani děti, to ne.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.12.19 12:58
@Burj Chalifa píše: Češi závistivý národ jsou. Též nadále rovnostářský( pozůstatek totáče ),ne vždy si uvědomují, že za hmotnými statky je mnohaletá dřina, odříkání, vzdělán, osobní statečnost udělat krok do neznáma, např. odejít do nejistoty v zahraničí apod..Že jsou lidé, kteří začínali z ničeho. Troufnu si říci, že pro mnohé vlastnosti povahu Čechů nemám ráda.

Ono záleží, na koho natrefíš. Pár závistivců znám, ale nedovolila bych to říct o celém národu. Navíc pochybuju, že v cizině se nenajde jediný závistivec. Ti tmaví, co nám sem do Evropy proudí, taky trochu závidí ten luxus, co tu máme a netuší, že k němu vedla docela dlouhá cesta. Z ničeho začíná i mnoho rodin tady. Nemusí kvůli tomu do ciziny. Normálně inteligentní člověk pochopí, že z výplaty se těžko šetří na pozemky a byty. Nežije v představě, že ostatní k tomu přišli jaksi bezpracně. A pokud si to myslí, není to jen Čech. Blbost nemá hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí