Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mango_Lassi píše:
Vážně lze závidět vztah? Je to opravdu důležité cítit se milovaná? Já závidím znalosti, analytickou preciznost, schopnost logicky uvažovat. Prachy a láska je věc pomijiva, ale to, co má člověk v hlavě, to je trvalé.
tak znalosti jsou znalosti
Aneb kdo umi ten umi, kdo neumi, ten cumi.
K tve otazce. Ano, mam silnou potrebu byt milovana. Ted je tato potreba uz dlouhodobe naplnena a citim se stastna. Nebylo tomu vzdy tak a byla to smutna kapitola zivota pro mne.
@Mango_Lassi píše:
Vážně lze závidět vztah? Je to opravdu důležité cítit se milovaná? Já závidím znalosti, analytickou preciznost, schopnost logicky uvažovat. Prachy a láska je věc pomijiva, ale to, co má člověk v hlavě, to je trvalé.
Může Ti to sebrat ten Němec, co schovává věci
.
@warita píše:
tak znalosti jsou znalostiAneb kdo umi ten umi, kdo neumi, ten cumi.K tve otazce. Ano, mam silnou potrebu byt milovana. Ted je tato potreba uz dlouhodobe naplnena a citim se stastna. Nebylo tomu vzdy tak a byla to smutna kapitola zivota pro mne.
Zajímavé. Pro mě být milovaná je bonus, je to fajn, ale život bez toho je taky docela dobrý a kvalitní.
@Černá vdova píše:
Může Ti to sebrat ten Němec, co schovává věci.
Může, jenže to už bude ve věku, kdy se s tím počítá.
@Konnny píše:
Zapracuj i na gramatice, spravne je abych, nikoli aby jsem.
Nepodstatné.. Mimo dané téma.
@Anonymní píše:
Nepodstatné.. Mimo dané téma.
Gramatiku normalne pomijim, ale u nekoho kdo zminuje cervene diplomy a cizi jazyky vcetne hebrejstiny tato hrubka uderi do oci
@Mango_Lassi píše:
Zajímavé. Pro mě být milovaná je bonus, je to fajn, ale život bez toho je taky docela dobrý a kvalitní.
Pro me je to treba taky součást zivota..Ted uz si nedokazu predstavit zit bez chlapa..
@Anonymní píše:
Ty si nikdy nezila v cizině, že? Už i tvá odpověď je přinejmenším… Zvláštní. Nekategorizuj mě k tomu nemáš dostatek informací..
Na mě působí divně ten konec. Čechy moc neznáš a hned sis je zařadila jako závistivce
Takže nekategorizuj.
@_.Emilyyy píše:
Pro me je to treba taky součást zivota..Ted uz si nedokazu predstavit zit bez chlapa..
Já momentálně taky ne. Ale byly doby, kdy jsem se bez něj obešla a nic mi nescházelo. Ale to jsem byla bezdětná.
@Russet píše:Češi závistivý národ jsou. Též nadále rovnostářský( pozůstatek totáče ),ne vždy si uvědomují, že za hmotnými statky je mnohaletá dřina, odříkání, vzdělán, osobní statečnost udělat krok do neznáma, např. odejít do nejistoty v zahraničí apod..Že jsou lidé, kteří začínali z ničeho. Troufnu si říci, že pro mnohé vlastnosti povahu Čechů nemám ráda.
Na mě působí divně ten konec. Čechy moc neznáš a hned sis je zařadila jako závistivceTakže nekategorizuj.
Nevím, na koho narážíte vy, ale dle mého jsou lidé vesměs dobří. A těch pár zlých, ti jsou většinou spíš nešťastní. A co se týká závisti, to je problém toho, kdo závidí, on se tím užírá a většinou není ani proč. A to není jen výsada Čechů. Jsem ráda, že žiju v ČR.
@_.Emilyyy píše:
Je to fajn, ale, že bych záviděla někomu vztah nebo zase člověk, který nemá rodinu, byl pro mě, méněcenný, protože nemá partnera ani děti, to ne.
@Burj Chalifa píše: Češi závistivý národ jsou. Též nadále rovnostářský( pozůstatek totáče ),ne vždy si uvědomují, že za hmotnými statky je mnohaletá dřina, odříkání, vzdělán, osobní statečnost udělat krok do neznáma, např. odejít do nejistoty v zahraničí apod..Že jsou lidé, kteří začínali z ničeho. Troufnu si říci, že pro mnohé vlastnosti povahu Čechů nemám ráda.
Ono záleží, na koho natrefíš. Pár závistivců znám, ale nedovolila bych to říct o celém národu. Navíc pochybuju, že v cizině se nenajde jediný závistivec. Ti tmaví, co nám sem do Evropy proudí, taky trochu závidí ten luxus, co tu máme a netuší, že k němu vedla docela dlouhá cesta. Z ničeho začíná i mnoho rodin tady. Nemusí kvůli tomu do ciziny. Normálně inteligentní člověk pochopí, že z výplaty se těžko šetří na pozemky a byty. Nežije v představě, že ostatní k tomu přišli jaksi bezpracně. A pokud si to myslí, není to jen Čech. Blbost nemá hranice