Proč jsou ženy nevraživé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4595
23.12.19 23:16

Bohaty lidi nejaky znam a nikdy na cenovky rec neprisla, asi to bude tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.19 23:19
@bobulka88 píše:
Bohaty lidi nejaky znam a nikdy na cenovky rec neprisla, asi to bude tebou.

Mě by třeba velice zajímalo, co pro tebe znamená bohatství? Jak podle tebe žije, či vypadá bohatý člověk? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4595
23.12.19 23:20
@Anonymní píše:
Mě by třeba velice zajímalo, co pro tebe znamená bohatství? Jak podle tebe žije, či vypadá bohatý člověk? Děkuji

Jak zije a vypada? To snad mluvi za vse :lol: jsou to milionari v dolarech ci librach, vypadaji uplne jako normalni lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
23.12.19 23:23

Jo a jeden z tech milionaru mel bohuzel ALS, tak trochu kulhal, kdyz jsme byli v kontaktu, ten bohuzel zemrel, i kdyz si ze svyho bohatstvi platil nadstandartni peci a experimentalni lecbu. Ale nemyslim si, ze by se podle ty choroby poznal milionar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.12.19 23:23

Ano, mezi námi jsou lidé, kteří jsou schopní závidět i invalidní důchod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.19 23:24
@bobulka88 píše:
Jak zije a vypada? To snad mluvi za vse :lol: jsou to milionari v dolarech ci librach, vypadaji uplne jako normalni lidi.

Správně.. Vypadám jako normální člověk. Jak to tedy může být mnou :D já nemám problém s děvčaty která znám od svých 15 let, mám problém navázat nová přátelství, protože ženy odsuzují a skatulkuji.. Stejně, jako ty..

• Citovat
  • Upravit
24379
23.12.19 23:24
@warita píše:
Edit, ale jo zavidela jsem. Zavidela jsem lidem spokojeny vztah. Citila jsem se strasne osamela a taky jsem chtela mit hodneho pritele, chtela jsme byt milovana. Zdalo se mi, ze kolem mne jsou vsichni stastni, jenom ja ne. Ale nebyla to takova ta zavist, ze bych se uzirala a nedokazala to vydychat. Spis mi to bylo neskutecne lito.

Tak toto naprosto chapu a na tom stoji i muj zebricek hodnot, vic laska, vztah, rodina, ZDRAVI, nez mluvit o majetku. Majetek je krasna vec, ale ne kazdy ma to stesti, ale neznamena to ani spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.12.19 23:25
@Ladyska píše:
Ano, mezi námi jsou lidé, kteří jsou schopní závidět i invalidní důchod!

To je pravda. Nebo zavidi lidem kteri prisli o vsechno, ze je na ne sbirka atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.12.19 23:25
@Mysticlipstick píše:
Tak se odstehuj :roll: me zas prijde tohle lamentovani o tom jaky jsou cesi zavistivci naprosto buransky. Zrejme se obklopujes spatnymi lidmi a nebo by ses mela zamyslet nad svym chovanim.

Me slaboduchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
23.12.19 23:26
@Anonymní píše:
Správně.. Vypadám jako normální člověk. Jak to tedy může být mnou :D já nemám problém s děvčaty která znám od svých 15 let, mám problém navázat nová přátelství, protože ženy odsuzují a skatulkuji.. Stejně, jako ty..

A kam jsem te zaskatulkovala? Ti milionari se opravdu chovaji a vypadaji normalne a zadnej mi o svych sluzkach, autech a ja nevim cem nevypravel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.12.19 23:28

@bobulka88 tak ona to tady asi musela zminit, abychom si udelaly obrazek ne? Jinak by ta diskuze byla o nicem. Asi to neznsmena ze o tom vypravi na potkani na ulici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Anonymní píše:
@wildcherry Já mám bohužel pocit, že si asi nepochopila otázku, ale nevadí… Jinak jistě sis všimla, že se mě téměř každý zde zeptal na něco materiálního, tak jsem odpověděla.. Ona by totiž jinak tato diskuze neměla cenu.. Ale pokud tě cokoliv zajímá ptej se, ráda ti vše vysvětlím! :)

Ja vlastne nemam ani chut :oops: :roll:.Nevim jak to popsat, spatne se na muj vkus a me citeni prezentujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@wildcherry píše:
Tak toto naprosto chapu a na tom stoji i muj zebricek hodnot, vic laska, vztah, rodina, ZDRAVI, nez mluvit o majetku. Majetek je krasna vec, ale ne kazdy ma to stesti, ale neznamena to ani spokojenost.

ano, proto mi je nepochopitelny postoj „radsi brecet v limuzine nez byt stastny na kole“ a tuhle hlasku jsme uz ve vsi vaznosti slysela mnohokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.19 23:29
@bobulka88 píše:
A kam jsem te zaskatulkovala? Ti milionari se opravdu chovaji a vypadaji normalne a zadnej mi o svych sluzkach, autech a ja nevim cem nevypravel :nevim:

A když by ses ho zeptala, odpověděl by ti? Jistě ano.. Stejně, jako já zde.. Pokud se mě někdo zeptá, považuji za slušné mu to vysvětlit.. Myslím, že konkrétně tobě jsem nic takového nepsala, že? Zkus malinko uvažovat, děkuji..

• Citovat
  • Upravit
24379
23.12.19 23:30
@veria píše:
@bobulka88 tak ona to tady asi musela zminit, abychom si udelaly obrazek ne? Jinak by ta diskuze byla o nicem. Asi to neznsmena ze o tom vypravi na potkani na ulici…

Noooo, to je dobra otazka.Aby to tak ale nebylo. Celkove je ta diskuse o nicem, jen poukazuje na to, co vlastne cloveka trapi v zivote a nad cim premysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí