Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet píše:
V autech se naprosto nevyznám. Mohli by mi tvrdit, že to stálo půl mega a já jim to budu věřit. Plechovky na kolách mě fakt neuchvacují.
No asi tak.Tady parkuje milion aut, rozeznám akorát barvu. Značky, pořizovací ceny, výbavy a další jsou mi úplně kdesi.
@Anna766 píše:
No asi tak.Tady parkuje milion aut, rozeznám akorát barvu. Značky, pořizovací ceny, výbavy a další jsou mi úplně kdesi.
Já kolikrát ani barvu ne, mám problém s odstinama. Natož značka a cena. Já teda nepoznám ani hadry, ty jednotlivé značky.
@Anna766 píše:
Tuhle jsem se totálně ztrapnila, když jsem nepoznala značku auta. No, kola a vejfuk to mělo. Takže to bylo auto.
@vokishka píše:
Já kolikrát ani barvu ne, mám problém s odstinama. Natož značka a cena. Já teda nepoznám ani hadry, ty jednotlivé značky.
Já poznám adidas. Čím víc pruhů, tím víc adidas.
@warita píše:
ty ale nepatris do nizko prijmovych kruhu, ze?
Kdyz si vzpomenu na časy, kdyz ksem byla samozivitelka. Nebyly jsme na tom bídně, ale nebylo to na nejake velke rozhazování, tak i tak jsem opravdu lidem nezavidela dům atp, kdyz kvuli tomu byli šťastný, prala jsem jim to
.
Nyní jak ted ziju, to se neda vubec srovnat s dobou, kdy jsem byla samozivelka..
Ale celkove proste to co treba nemam, tak preji ostatnim..:nevim:
@Anna766 píše:
Jsem na tom stejne
.
U našeho auta jen vim teda znacku, cenu a barvu, ale nejale vlastnosti to bych uz nedokazala popsat ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky.. Omlouvám se, že anonymně, ale je to pro mě strašně citlivé. V podstatě jde o to, že bych ráda slyšela názor nestranych. Mám velmi pěkný život, vydělávám dost peněz a můj manžel také na to jak jsme mladí, máme úspěšnou kariéru, já si ráda koupím hezké věci, mám kvalitní auto, ale neřekla bych, že jsem něčím extrémní.. Jenže mé okolí to nemůže vydychat. Mám jen dvě kamarádky ještě že střední školy, jinak se se mnou ženy moc nebaví a když už, je to hrozne.. Odkud máš boty? A kolik to stálo? A co je to za značku? Atd..Po devíti letech v zahraničí jsme se vrátili do Čech, jsme zpět třetím rokem a já jsem strašně osamělá. Co myslíte, že může ostatní ženy, tak provokovat? Opravdu jde zde v ČR závist tak obrovská??
Jestli se prezentuješ mezi lidmi tak, jako tady, tak se fakt nediv. ![]()
@_.Emilyyy píše:
Kdyz si vzpomenu na časy, kdyz ksem byla samozivitelka. Nebyly jsme na tom bídně, ale nebylo to na nejake velke rozhazování, tak i tak jsem opravdu lidem nezavidela dům atp, kdyz kvuli tomu byli šťastný, prala jsem jim to.
Nyní jak ted ziju, to se neda vubec srovnat s dobou, kdy jsem byla samozivelka..Ale celkove proste to co treba nemam, tak preji ostatnim..:nevim:
ja taky ne. Ja mela obdobi, ze jsem na tom byla hodne financne spatne. Hodne spatne. Ale zavist jsme nikdy necitila. Lidi jsou ruzni.
Na závist nemusíš být bohatá. Někteří ti budou k smrti závidět i dlouhé vlasy.
Obklopuj se holt lidmi, kteří mají stejnou životní úroveň jako Ty. Jelikož na takové mimotřídní přátelství bys musela najít někoho, kdo je naprosto spokojený se svým životem a takových lidí zas tolik není. Já osobně jsem strašně pohodlná takže dost obdivuju lidi, co budují celý život kariéru, obětují tomu ohromné množství času na úkor sebe, svého soukromí, svých zájmů, rodiny.. Každý může mít v podstatě cokoliv, ale spousta lidí by to ráda bez práce a úsilí, což tak většinou holt nechodí takže už jenom blbě čumí na ty, co si tu práci dali. ![]()
Edit, ale jo zavidela jsem. Zavidela jsem lidem spokojeny vztah. Citila jsem se strasne osamela a taky jsem chtela mit hodneho pritele, chtela jsme byt milovana. Zdalo se mi, ze kolem mne jsou vsichni stastni, jenom ja ne. Ale nebyla to takova ta zavist, ze bych se uzirala a nedokazala to vydychat. Spis mi to bylo neskutecne lito.
@Anonymní píše:
@jkra já nevím, jak to napsat ať nezní blbě.. Např mé auto má hodnotu 4× vyšší.. Vím, že oproti ostatním žiji v luxusu, ale nestavim ho na odiv.. Přesto mi přijde, že zde v ČR to mezi lidmi staví zeď
Tak se odstehuj
me zas prijde tohle lamentovani o tom jaky jsou cesi zavistivci naprosto buransky. Zrejme se obklopujes spatnymi lidmi a nebo by ses mela zamyslet nad svym chovanim.
@wildcherry Já mám bohužel pocit, že si asi nepochopila otázku, ale nevadí… Jinak jistě sis všimla, že se mě téměř každý zde zeptal na něco materiálního, tak jsem odpověděla.. Ona by totiž jinak tato diskuze neměla cenu.. Ale pokud tě cokoliv zajímá ptej se, ráda ti vše vysvětlím! ![]()
@Mysticlipstick píše:
Tak se odstehujme zas prijde tohle lamentovani o tom jaky jsou cesi zavistivci naprosto buransky. Zrejme se obklopujes spatnymi lidmi a nebo by ses mela zamyslet nad svym chovanim.
Ty si nikdy nezila v cizině, že? Už i tvá odpověď je přinejmenším… Zvláštní. Nekategorizuj mě k tomu nemáš dostatek informací..
@Černá vdova píše:
Jestli se prezentuješ mezi lidmi tak, jako tady, tak se fakt nediv.
Prosím o lepší vysvětlení.. Děkuji