Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 když mě právě zcela brutálně vytáčí fakt, že si mám hledat kamarádky podle sociální situace.. Rozumíš?
Ale tak to proste je. Chuda kamaradka s tebou nepojede na dovolenou, protoze na to proste nebude mit. Treba nebude mit ani na vikend v hotelu v CR… jo mohla bys ji to treba zaplatit, ale asi by se necitila dobre. Pokud hledas kamosky jen na kafe, kino, divadlo, nezvi je domu, vsak to neni nutny.
Studujes treba? Vzdelavas se? Pracujes na sobe? Pri tom taky poznas spoustu fajn lidi se stejnym zamerem a cilem, pracovat na sobe.
@wildcherry Já jsem v teamu jediná žena, ostatní jsou muži, navíc jsem jejich nadřízena.. V této divizi je jen jediná další žena a to je moje asistentka.. A té je o 18 let více, než mě..
@Anonymní píše:
@wildcherry Já jsem v teamu jediná žena, ostatní jsou muži, navíc jsem jejich nadřízena.. V této divizi je jen jediná další žena a to je moje asistentka.. A té je o 18 let více, než mě..
Tak to mam podobne, ale problem s prateli nemam
.
@wildcherry píše:
Studujes treba? Vzdelavas se? Pracujes na sobe? Pri tom taky poznas spoustu fajn lidi se stejnym zamerem a cilem, pracovat na sobe.
Mám dva červené diplomy, jeden z USA, mluvím plynně Anglicky, Hebrejsky a Francouzsky.. Já se domnívám, že v této oblasti jsem poměrně napřed..
@Konnny píše:
@wildcherry a vzdyt pani taky ne, ma oddane kamaradky.
Správně.. Konečně někdo, kdo stihne vše přečíst a neztratit se ve vláknu, děkuji!
Všem, kdo jste přispěl do této diskuze, velmi děkuji. Též Vám všem přeji klidné Vánoce a zdraví v nadcházejícím roce.. Já musím tzv na kutě. Děkuji
To mas ojetinu, ne, nebo Continental? Za 4 m to neni snad zadny model v te nejzakladni verzi
to jen, ze jsem zvedava jak opice a zaujalo me to.
Jinak zcele bez zavisti
,kdyz se to tak probira, jakozto clovek zijici v cizine, v americkem dome, lec autem za pouhy milion, protoze mi ho okopavaji tri deti a ja ho nicim v lese, ti musim rict, ze podle mne je problem v tvem projevu. Sebevedomi ja beru, to mam rada, ale v tom tvem je az jakasi neustala pripravenost vyrazit do utoku. Neco te snad vnitrne docela s.re nebo to tak proste mas ale tohle asi odradi hodne lidi… ![]()
stačilo mi přečíst pár komentářů a upřímně s tebou souhlasím, jeden jedovatý vedle druhého. Tvé odpovědi neberu jako vychloubani, prostě jsi odpovídala na otázky a vzhledem k tématu diskuze je logické, že jsi vysvětlila materiální stránku. Co bych ti poradila je to, aby jsi se stykala s kamarádkami např z té jógy na neutrální půdě.. Ve chvíli, kdy se z vás stanou opravdové kamarádky, kdy tě budou mít rády pro to, jaká jsi nehledě na to, jestli jsi milionářka nebo sociálně slabší, tak až tehdy je pozvat domu. A pro jistotu předem těsně před návštěvou upozornit, že bys nerada, aby to braly nějak špatně, že jsi pořád stejná, jen jsi nechtěla, aby je odradilo, že jsi v něčem jiná (zabezpečenejsi) než ony, ale pořád jsi to ty, ta holka z jógy a od kafe.. Málokdo v dnešní době vidí, kolik sis musela odepřít, že když jiní seděli večer u televize, tak ty si tvrdě drela abys měla to co máš. Když se tě někdo zeptá se zájmem na cenu nových bot, tak odpověz, že už ani nevíš, neříkej konkrétní částky.. ![]()
Mimochodem je strašně krásný, že máš kamarádky, které ti do ciziny posilaly české domácí cukroví, takže skvělé přátelé máš a pokud stojíš o to mít nové další, tak to s nimi zkus tak, jako sis vytvořila ty staré přátele. Zapomeň na ty předsudky, zapomeň když jsi s nimi na to, že jsi na tom líp, buď ta stejná holka, která si dělala kamarády tehdy jako „normální Česká holka“ a vůbec nesmysly na to, že ti určitě budou závidět a budou tě brát zle. ![]()
@Anonymní píše:
Odpovídám pravdivě.. Přece se dospělá žena nemůže takto vyjadřovat.. Vy budete velmi jemná duše, že? Je pravda, že takové zeny se mě boji
Proč by se tě měl někdo bát???
Přijde ti v pořádku, že se chováš tak, aby měl kdokoliv důvod se tě bát, jak sama píšeš?
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 když mě právě zcela brutálně vytáčí fakt, že si mám hledat kamarádky podle sociální situace.. Rozumíš?
Já bych se s Tebou klidně kamarádila a občas něco podnikla, ale nejsem z Prahy.. ![]()