Proč jsou ženy nevraživé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.12.19 00:00
@Konnny píše:
@Anonymní píše:
Tomu rozumím, ale já třeba svoje kamarádky ráda vezmu sebou, nemusí nic platit, ráda je pozvu, ony mi na oplátku zase pohlidaji pejsky, když jsem pryč déle než tři dny i s manželem, k vánocům mi donesu domácí cukroví na které já nemám čas a kupované nemá to pravé kouzlo.. Vy jste bohužel kontakt ztratil, my ne, díky Bohu:hugging

Hospodyne nepece a pejsky hlidat nemuze, kdyz uz bydli v tom jednom patre?
 8o

Příspěvek upraven 23.12.19 v 23:54

Pejsky hlídat může, ale kamarádky mají děti a taky pejsky, lépe si to užijí.. A cukrovi od ní mi tak nechutná, přece jen jsem zvyklá na to od kamaradky.. Posílala mi ho do států a do Paříže..

• Citovat
  • Upravit
45688
24.12.19 00:01
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 když mě právě zcela brutálně vytáčí fakt, že si mám hledat kamarádky podle sociální situace.. Rozumíš?

Ale tak to proste je. Chuda kamaradka s tebou nepojede na dovolenou, protoze na to proste nebude mit. Treba nebude mit ani na vikend v hotelu v CR… jo mohla bys ji to treba zaplatit, ale asi by se necitila dobre. Pokud hledas kamosky jen na kafe, kino, divadlo, nezvi je domu, vsak to neni nutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.12.19 00:02

Studujes treba? Vzdelavas se? Pracujes na sobe? Pri tom taky poznas spoustu fajn lidi se stejnym zamerem a cilem, pracovat na sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.19 00:06

@wildcherry Já jsem v teamu jediná žena, ostatní jsou muži, navíc jsem jejich nadřízena.. V této divizi je jen jediná další žena a to je moje asistentka.. A té je o 18 let více, než mě..

• Citovat
  • Upravit
24379
24.12.19 00:08
@Anonymní píše:
@wildcherry Já jsem v teamu jediná žena, ostatní jsou muži, navíc jsem jejich nadřízena.. V této divizi je jen jediná další žena a to je moje asistentka.. A té je o 18 let více, než mě..

Tak to mam podobne, ale problem s prateli nemam :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.19 00:09
@wildcherry píše:
Studujes treba? Vzdelavas se? Pracujes na sobe? Pri tom taky poznas spoustu fajn lidi se stejnym zamerem a cilem, pracovat na sobe.

Mám dva červené diplomy, jeden z USA, mluvím plynně Anglicky, Hebrejsky a Francouzsky.. Já se domnívám, že v této oblasti jsem poměrně napřed..

• Citovat
  • Upravit
9243
24.12.19 00:10

@wildcherry a vzdyt pani taky ne, ma oddane kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.19 00:17
"
@Konnny píše:

Správně.. Konečně někdo, kdo stihne vše přečíst a neztratit se ve vláknu, děkuji!

• Citovat
  • Upravit
24379
24.12.19 00:18
@Konnny píše:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.19 00:21

Všem, kdo jste přispěl do této diskuze, velmi děkuji. Též Vám všem přeji klidné Vánoce a zdraví v nadcházejícím roce.. Já musím tzv na kutě. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
9243
24.12.19 00:22
@wildcherry píše: :lol: :palec:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
24.12.19 01:06

To mas ojetinu, ne, nebo Continental? Za 4 m to neni snad zadny model v te nejzakladni verzi :think: to jen, ze jsem zvedava jak opice a zaujalo me to.
Jinak zcele bez zavisti :mrgreen:,kdyz se to tak probira, jakozto clovek zijici v cizine, v americkem dome, lec autem za pouhy milion, protoze mi ho okopavaji tri deti a ja ho nicim v lese, ti musim rict, ze podle mne je problem v tvem projevu. Sebevedomi ja beru, to mam rada, ale v tom tvem je az jakasi neustala pripravenost vyrazit do utoku. Neco te snad vnitrne docela s.re nebo to tak proste mas ale tohle asi odradi hodne lidi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
24.12.19 04:00

:kytka: stačilo mi přečíst pár komentářů a upřímně s tebou souhlasím, jeden jedovatý vedle druhého. Tvé odpovědi neberu jako vychloubani, prostě jsi odpovídala na otázky a vzhledem k tématu diskuze je logické, že jsi vysvětlila materiální stránku. Co bych ti poradila je to, aby jsi se stykala s kamarádkami např z té jógy na neutrální půdě.. Ve chvíli, kdy se z vás stanou opravdové kamarádky, kdy tě budou mít rády pro to, jaká jsi nehledě na to, jestli jsi milionářka nebo sociálně slabší, tak až tehdy je pozvat domu. A pro jistotu předem těsně před návštěvou upozornit, že bys nerada, aby to braly nějak špatně, že jsi pořád stejná, jen jsi nechtěla, aby je odradilo, že jsi v něčem jiná (zabezpečenejsi) než ony, ale pořád jsi to ty, ta holka z jógy a od kafe.. Málokdo v dnešní době vidí, kolik sis musela odepřít, že když jiní seděli večer u televize, tak ty si tvrdě drela abys měla to co máš. Když se tě někdo zeptá se zájmem na cenu nových bot, tak odpověz, že už ani nevíš, neříkej konkrétní částky.. :kytka:

Mimochodem je strašně krásný, že máš kamarádky, které ti do ciziny posilaly české domácí cukroví, takže skvělé přátelé máš a pokud stojíš o to mít nové další, tak to s nimi zkus tak, jako sis vytvořila ty staré přátele. Zapomeň na ty předsudky, zapomeň když jsi s nimi na to, že jsi na tom líp, buď ta stejná holka, která si dělala kamarády tehdy jako „normální Česká holka“ a vůbec nesmysly na to, že ti určitě budou závidět a budou tě brát zle. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24.12.19 06:13
@Anonymní píše:
Odpovídám pravdivě.. Přece se dospělá žena nemůže takto vyjadřovat.. Vy budete velmi jemná duše, že? Je pravda, že takové zeny se mě boji :(

Proč by se tě měl někdo bát???
Přijde ti v pořádku, že se chováš tak, aby měl kdokoliv důvod se tě bát, jak sama píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
24.12.19 07:15
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 když mě právě zcela brutálně vytáčí fakt, že si mám hledat kamarádky podle sociální situace.. Rozumíš?

Já bych se s Tebou klidně kamarádila a občas něco podnikla, ale nejsem z Prahy.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí