Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bobulka88 píše:
@Russet je na letisti, uz prepnula na cizi jazyky prece.
Ty si pro mě zcela typický zástupce Českých žen, sálá z tebe negace a sarkasmus. Na to jak si mladé děvče, je to dost škoda..
@yocheved “aby jsem” jsem zatim slysela jen v pripadech, kdy se clovek snazil mluvit spisovne.
@Anonymní píše:
Ty si pro mě zcela typický zástupce Českých žen, sálá z tebe negace a sarkasmus. Na to jak si mladé děvče, je to dost škoda..
Panna neposkvrnena ![]()
@Anonymní píše:
English, please.
@bobulka88 píše:
Panna neposkvrnena
No pokud si panna neposkvrnena a ročník 88,pak chápu tu negaci i sarkasmus ![]()
@Anonymní píše:
No pokud si panna neposkvrnena a ročník 88,pak chápu tu negaci i sarkasmus
No konecne!
@bobulka88 píše:
@yocheved “aby jsem” jsem zatim slysela jen v pripadech, kdy se clovek snazil mluvit spisovne.
U nás se běžně „abysem/aby jsem/abysme“ apod. hovorově používa. Každopádně když někomu delám lingvistický školení (ať už za cokoliv), tak se pokusím napsat to bez hrubek ![]()
@Anonymní píše:
Why? We are in the Czech discussion..
@Russet budes prekladat? Bikoz aj dont andrstend e vrd.
Omg tohle je tak absurdní.. Můj dotaz, proč jsou ženy nevrazive a zavistive úplně zapadl a řeší se tu pravopis.. Sorry, ale to je tak typické..
@bobulka88 píše:
@Russet budes prekladat? Bikoz aj dont andrstend e vrd.
Já bych řekla, že tohle, co děláme, je chat. A Angličan by asi neřekl, že je v české diskuzi. Ale já já nejsem expert.
@Anonymní píše:
Omg tohle je tak absurdní.. Můj dotaz, proč jsou ženy nevrazive a zavistive úplně zapadl a řeší se tu pravopis.. Sorry, ale to je tak typické..
Protože jsi nepříjemná jak osina v zadku ![]()
@Russet píše:
Protože jsi nepříjemná jak osina v zadku
Znám České přísloví.. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.. Navíc si udržuji alespoň nadhled, na rozdíl od tebe. A nejsem Angličan, když už, jsem židovka.. ![]()