Proč jsou ženy nevraživé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černá vdova
27.12.19 11:45
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To už může být další kolo kytek. Anonymních víc než kytek…

Jenže kytek je 15, jestli se to nezměnilo a tady jich je míň, takže žádné druhé kolo…

Tak to je škoda, přes počáteční nesympatie jsem získala sympatie a tímhle se mi to zase zazdilo. Naštěstí je to jedno. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9243
27.12.19 12:00
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To už může být další kolo kytek. Anonymních víc než kytek…

Anonymove sem psali pouze 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
27.12.19 12:16
@Konnny píše:
Anonymove sem psali pouze 2.

V jiné diskuzi jsem udělala přesně tu chybu, že jsem obvinila zakladatelku z diskutování sama se sebou poté, co se protočily kytky. :oops: Takže už je počítám - a tady krom zakládajícího Tulipánu psala anonymně už jenom Slunečnice a Růže. Šiš, nádherná a ještě bohatá, Bůh někdy naloží jednomu člověku víc, než je možno unést. :( :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
27.12.19 12:21
@sirikit píše:
V jiné diskuzi jsem udělala přesně tu chybu, že jsem obvinila zakladatelku z diskutování sama se sebou poté, co se protočily kytky. :oops: Takže už je počítám - a tady krom zakládajícího Tulipánu psala anonymně už jenom Slunečnice a Růže. Šiš, nádherná a ještě bohatá, Bůh někdy naloží jednomu člověku víc, než je možno unést. :( :roll: :nevim:

Takže do třetice můžeme očekávat téma jsem děsně chytrá a ukrutně inteligentní a nikdo mě proto nemá ruaaaad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
27.12.19 12:48
@Anna766 píše:
Takže do třetice můžeme očekávat téma jsem děsně chytrá a ukrutně inteligentní a nikdo mě proto nemá ruaaaad.

Ano ano. Obzvlášť v popůlnočním podvlivu bývají tyto inteligenční zášlehy markantní, jak tato diskuse naznačuje. Budu se těšit. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
27.12.19 13:00
@Russet píše:
Protože jsi nepříjemná jak osina v zadku :mrgreen:

Ona? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.12.19 13:37
@bobulka88 píše:
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/Jsem uplny Sherlock Holmes. Nemas mi cucet v noci na profil, jestli chces byt inkognito.

Smekám paruku, děláš pro CIA nebo BIS? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.19 13:40
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.19 15:56

@pohledzdruhestrany MI6. Ale je to tajny, takze anonym

• Citovat
  • Upravit
6445
27.12.19 22:46

Uz jak tady na nas nastoupila s 4megovym autem, domem jak z americkehi filmu a patrem pro hospodyni jsem ji prestala verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.12.19 23:10
@Ijen píše:
Uz jak tady na nas nastoupila s 4megovym autem, domem jak z americkehi filmu a patrem pro hospodyni jsem ji prestala verit.

Prave ze jsem se ptala co za Bentley, pokud vim, zadne za 4mega neni, ty budou zacinat tak na 5 (v zakladnim vybaveni, v tom jejich pojeti) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.12.19 23:11

@admin vy dnes spite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
27.12.19 23:12
@Lenka_Hal píše:
Prave ze jsem se ptala co za Bentley, pokud vim, zadne za 4mega neni, ty budou zacinat tak na 5 (v zakladnim vybaveni, v tom jejich pojeti) :think:

Já jsem čekala, že Ti odpoví, že uvažuje současnou prodejní cenu, ne za funglovku.
Ale přešla to bez odpovědi, takže s pohotovými reakcemi to má zřejmě slabší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.19 23:14
@Ijen píše:
Uz jak tady na nas nastoupila s 4megovym autem, domem jak z americkehi filmu a patrem pro hospodyni jsem ji prestala verit.

Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 23:15
@Anonymní píše:
Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně :nevim:

A zaškrtnutí anonymu byl omyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky