Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To už může být další kolo kytek. Anonymních víc než kytek…
Anonymove sem psali pouze 2.
@Konnny píše:
Anonymove sem psali pouze 2.
V jiné diskuzi jsem udělala přesně tu chybu, že jsem obvinila zakladatelku z diskutování sama se sebou poté, co se protočily kytky.
Takže už je počítám - a tady krom zakládajícího Tulipánu psala anonymně už jenom Slunečnice a Růže. Šiš, nádherná a ještě bohatá, Bůh někdy naloží jednomu člověku víc, než je možno unést.
![]()
@sirikit píše:
V jiné diskuzi jsem udělala přesně tu chybu, že jsem obvinila zakladatelku z diskutování sama se sebou poté, co se protočily kytky.Takže už je počítám - a tady krom zakládajícího Tulipánu psala anonymně už jenom Slunečnice a Růže. Šiš, nádherná a ještě bohatá, Bůh někdy naloží jednomu člověku víc, než je možno unést.
![]()
![]()
Takže do třetice můžeme očekávat téma jsem děsně chytrá a ukrutně inteligentní a nikdo mě proto nemá ruaaaad.
@Anna766 píše:
Takže do třetice můžeme očekávat téma jsem děsně chytrá a ukrutně inteligentní a nikdo mě proto nemá ruaaaad.
Ano ano. Obzvlášť v popůlnočním podvlivu bývají tyto inteligenční zášlehy markantní, jak tato diskuse naznačuje. Budu se těšit.
![]()
@Russet píše:
Protože jsi nepříjemná jak osina v zadku
Ona? ![]()
@bobulka88 píše:
https://www.emimino.cz/…ivni-337059/Jsem uplny Sherlock Holmes. Nemas mi cucet v noci na profil, jestli chces byt inkognito.
Smekám paruku, děláš pro CIA nebo BIS? ![]()
Uz jak tady na nas nastoupila s 4megovym autem, domem jak z americkehi filmu a patrem pro hospodyni jsem ji prestala verit.
@Ijen píše:
Uz jak tady na nas nastoupila s 4megovym autem, domem jak z americkehi filmu a patrem pro hospodyni jsem ji prestala verit.
Prave ze jsem se ptala co za Bentley, pokud vim, zadne za 4mega neni, ty budou zacinat tak na 5 (v zakladnim vybaveni, v tom jejich pojeti) ![]()
@Lenka_Hal píše:
Prave ze jsem se ptala co za Bentley, pokud vim, zadne za 4mega neni, ty budou zacinat tak na 5 (v zakladnim vybaveni, v tom jejich pojeti)
Já jsem čekala, že Ti odpoví, že uvažuje současnou prodejní cenu, ne za funglovku.
Ale přešla to bez odpovědi, takže s pohotovými reakcemi to má zřejmě slabší. ![]()
@Ijen píše:
Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně ![]()
@Anonymní píše:
Ve Francii jsme měli též patro jen pro hospodyni/chůvu, tak mě to ani nezarazilo, v okolí to měli všichni stejně
A zaškrtnutí anonymu byl omyl ![]()
Jenže kytek je 15, jestli se to nezměnilo a tady jich je míň, takže žádné druhé kolo…
Tak to je škoda, přes počáteční nesympatie jsem získala sympatie a tímhle se mi to zase zazdilo. Naštěstí je to jedno.