Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zeptám se zakladatelky - v jakém městě žiješ a jaké máš to auto, o kterém jsi psala?
Zakladatelko, tady pochopeni asi nehledej, uz i tady probleskuje zavist ze se moc chlubis, pritom je jasny zes to tady pro dokresleni situace musela trochu popsat, no, jak rikam, hledej si pratele mezi sobe rovnymi nebo temi co jsou na tom jeste lepe, ti nebudou nic zavidet. Prece musite takove zname mit.
@wildcherry píše:
Ja vlastne nemam ani chut![]()
.Nevim jak to popsat, spatne se na muj vkus a me citeni prezentujes.
A to by zase zajímalo mě.. Tato dedukce se mi zdá, prosím nezlob se, tak jednoduchá, až vyhýbavá.. Ale i tak děkuji za názor!
@veria no psala, jak necim ohromuje kamaradky na kafi, ze je to jak v americkym filmu. Cim je teda ohromuje, kdyz jeste na joze to je v pohode? Mne ti nasi znami teda vzdycky pripadali jako uplne normalni lidi, ale je pravda, ze se sejdeme v restauraci, proste na neutralni pude. Nebo jsme s nima byli na dovoleny.
@warita píše:
ano, proto mi je nepochopitelny postoj „radsi brecet v limuzine nez byt stastny na kole“ a tuhle hlasku jsme uz ve vsi vaznosti slysela mnohokrat.
Ale vis jak to je, nekomu k zivotu opravdu staci ta limuzina ke stesti…Nez ho to dozene. Vsechno je necim vykoupeny, kazdy ma hodnoty jinde, nekdo jeste nepoznal v zivote vetsi ty vetsi.Ale,ani to nutne neznamena, ze je spatny clovek.Jen ta socializace je pak jina.Viz zakladatelka, nema jeste deti, verim tomu, ze az jednou dite prijde, zase se na zivot bude divat jinak.
@Anonymní píše:
A když by ses ho zeptala, odpověděl by ti? Jistě ano.. Stejně, jako já zde.. Pokud se mě někdo zeptá, považuji za slušné mu to vysvětlit.. Myslím, že konkrétně tobě jsem nic takového nepsala, že? Zkus malinko uvažovat, děkuji..
Odpovidas hrozne, nezlob se na me ![]()
@Anonymní píše:
A když by ses ho zeptala, odpověděl by ti? Jistě ano.. Stejně, jako já zde.. Pokud se mě někdo zeptá, považuji za slušné mu to vysvětlit.. Myslím, že konkrétně tobě jsem nic takového nepsala, že? Zkus malinko uvažovat, děkuji..
Cos mi nemela psat a nad cim mam prosimte uvazovat?
@Beckyttine5 píše:Žiji 20 km od Prahy.. A mám Bentley, proč, prosím?
Zeptám se zakladatelky - v jakém městě žiješ a jaké máš to auto, o kterém jsi psala?
Musíš si hledat kamarádky ze svých sociálních vrstev.
Mám kamarádku, známe se z dob, kdy jsme nikdo nic neměli, žili jsme normálně jako většina lidí, tehdy jsme nebyla vdané, naši manželé byli ještě naši partneři, byli jsme spolu všichni na dovolené v Bulharsku autobusem bez jídla a bylo to super.
Teď je to cca 20 let, obě 3 děti, její manžel podniká, má velkou firmu a hodně se mu daří, zbohatli, mají velký dům, dole wellness, paní na úklid, luxusní dovolené, koupili nějaké nemovitosti ve Španělsku…
Pořád se kamarádíme, ale už ne tolik, nemáme společná témata k hovoru. Minule jsem byla u ní a měla tam kamarádku, řešili, jaká uklízečka je lepší, kterou má propustit a kterou si nechat.
Probírali spolu nemovitosti v zahraničí, co jejich manželé koupili a která firma jim je pronajímá a co ty nové kozačky za 10 tisíc.
Nebylo to, že by se naparovaly, pro ně normálka. Já už jsem byla celkem mimo, a to nejsme socky.
My už s nimi ani na dovolenou nemůžeme, protože v létě dát 150 tisíc za all incl. někde u moře v zimě 2× 100 tisíc za Alpy a 300 tisíc za exotiku někde luxusním resortu na Bali, plus milion dalších aktivit, - na to nemáme.
Není to závist, ale nemáme společná témata, prostě ona si hledá sociálně rovné kamarádky.
@Anonymní píše:
Ty si nikdy nezila v cizině, že? Už i tvá odpověď je přinejmenším… Zvláštní. Nekategorizuj mě k tomu nemáš dostatek informací..
A? Myslis, ze v cizine si lidi nezavidi? Nevim co je na ni zvlastniho, zavist je lidska vlastnost a tve brblani je opravdu buranske a slaboduche jak tu bylo receno i prestoze si asi tedy zila v cizine, tak rozhled a predevsim nadhled nemas zadnej. A kdyz si prectes predchozi strany, tak zjistis, ze ty sama se kategorizujes a kdyz se do toho joooo zactes, tak mozna uvidis i zpetnou vazbu a zjistis kde je problem a v tom, ze mas auto a barak to urcite neni ![]()
@veria píše:
Zakladatelko, tady pochopeni asi nehledej, uz i tady probleskuje zavist ze se moc chlubis, pritom je jasny zes to tady pro dokresleni situace musela trochu popsat, no, jak rikam, hledej si pratele mezi sobe rovnymi nebo temi co jsou na tom jeste lepe, ti nebudou nic zavidet. Prece musite takove zname mit.
Ano, vsechny tady hyrime zavisti, mas recht
.
@bobulka88 píše:
@veria no psala, jak necim ohromuje kamaradky na kafi, ze je to jak v americkym filmu. Cim je teda ohromuje, kdyz jeste na joze to je v pohode? Mne ti nasi znami teda vzdycky pripadali jako uplne normalni lidi, ale je pravda, ze se sejdeme v restauraci, proste na neutralni pude. Nebo jsme s nima byli na dovoleny.
No tak ma asi naky supet truper luxusni dum ja nevim s vnitrnim bazenem, saunou, posilovnou, dizajnovym nabytkem, luxusnim vybavenim kuchyne a ja nevim cim vsim, tak tim asi beznyho cloveka z bytu ohromi, to asi nema kazdy ze. Na joze to jaksi videt neni. ![]()
Takze dalsi rada zni - nezvat lidi domu ![]()
@wildcherry píše:
Odpovidas hrozne, nezlob se na me
Odpovídám pravdivě.. Přece se dospělá žena nemůže takto vyjadřovat.. Vy budete velmi jemná duše, že? Je pravda, že takové zeny se mě boji ![]()
@Anonymní píše: Žiji 20 km od Prahy.. A mám Bentley, proč, prosím?
Jen mě to zajímalo
jinak v Praze si Myslím, že s Bentley i velkým domem bez problémů zapadnes, tam je takových žen dost.. Horší by to bylo na malém městě..
@Anonymní píše:
Odpovídám pravdivě.. Přece se dospělá žena nemůže takto vyjadřovat.. Vy budete velmi jemná duše, že? Je pravda, že takové zeny se mě boji
to snad ne toto ![]()