Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@carsa píše:
Já se třeba v životě nikoho nezeptala na značku a už vůbec ne cenu oblečení. Je mi to naprosto ukradený. A taky se nikdo nikdy nezeptal mě (a to nejsem úplná socka, spíš ale utrácíme za zážitky, než za materiálno). Jestli to třeba nedáváš okatě najevo.
okatě najevo se věci dávají tady. Třeba automobilové značky na přání. Čím větší de-bil, tím výmluvnější značka. Čím větší nula, tím víc se prezentuje pseudostatusovými předměty. Nositelé Nobelovy ceny, majitel FB, Goggle či Bill Gates chodí v obyčejných tílkách a svetrech.Jen český řepák dává na odiv svůj mobil pořízený na splátky.
@Anonymní píše:
@ka2ka Ano, cvičím jógu a chodím do fitka. Ale zrovna na té hodině jógy jsem poznala příjemnou holcinu a když přišla ke mě na kafe, skoro přestala mluvit, pořád se osivala a nakonec z ní vypadlo:Pani já myslela, že tohle existuje jen v amerických filmech
No tak možná nech lidi nejdřív poznat tebe a teprve potom je pozvi k sobě. Nevím, co přesně existuje jen v americkém filmu, ale jestli bydlíte na „Dallasu“, pak nemůžeš čekat, že to někdo kromě vás ocení. Co se týče ceny oblečení, tak to bych asi ve tvém případě vědět ani nechtěla ![]()
@jkra já nevím, jak to napsat ať nezní blbě.. Např mé auto má hodnotu 4× vyšší.. Vím, že oproti ostatním žiji v luxusu, ale nestavim ho na odiv.. Přesto mi přijde, že zde v ČR to mezi lidmi staví zeď ![]()
Tak treba ja mam dve kamosky v ulici. Vsechny novy dum, kazda auto, stejne tak manzele. Dve jsme s detma doma, treti vydelava dost slusne a nase debaty se teda rozhodne netoci okolo toho, co kolik kterou stalo… V lete jsme se na vikend vyparily bez deti na Bily kamen a to bylo srandy
Ja mam zase pocit, ze kazdy pritahuje to co vyzaruje. Dneska uz je vsechno co pises celkem bezne. Neumim si predstavit, co mas doma, ze ta pani na navsteve onemela uzasem ![]()
@Anonymní píše:
@jkra já nevím, jak to napsat ať nezní blbě.. Např mé auto má hodnotu 4× vyšší.. Vím, že oproti ostatním žiji v luxusu, ale nestavim ho na odiv.. Přesto mi přijde, že zde v ČR to mezi lidmi staví zeď
No tak to uz tak vycniva, ze to nebude jednoduche. Mas deti? Mozna s nimi to nekde zanikne.
@Anonymní píše:
@jkra já nevím, jak to napsat ať nezní blbě.. Např mé auto má hodnotu 4× vyšší.. Vím, že oproti ostatním žiji v luxusu, ale nestavim ho na odiv.. Přesto mi přijde, že zde v ČR to mezi lidmi staví zeď
A nestavis si tu zeď sama? Mimoděk…Já mám třeba povahu, že mi nedělá problém jít a pochválit…šikovné hezké dítě mamince, kolegyni hezkou halenu, triko, šefce pěkný nový účes.
A třeba dost lidí to bere, jako že jsem divná, nebo že šplhám, ty by sis asi řekla, že závidím.
Lidí by někdy neměli tolik předjímat a přemýšlet, zbytečně si komplikují život.
@Anonymní píše:
tož píši - Češi jsou burani, soudí podle auta.Tak např. prof. Pavko, kapacita světového formátu, sbírá veterány zn. Velorex. Pro mnohé socka - že, nemá nadupanou audinu.Nebo má, ale nemá potřebu ji dávat na odiv.ON to nemá zapotřebí.
@Anna766 píše:
A nestavis si tu zeď sama? Mimoděk…Já mám třeba povahu, že mi nedělá problém jít a pochválit…šikovné hezké dítě mamince, kolegyni hezkou halenu, triko, šefce pěkný nový účes.
A třeba dost lidí to bere, jako že jsem divná, nebo že šplhám, ty by sis asi řekla, že závidím.
Lidí by někdy neměli tolik předjímat a přemýšlet, zbytečně si komplikují život.
Nejhorší je omlouvat se za úspěch. Za ním velmi často stojí dřina, ale to se už blbě poslouchá, že.
@Burj Chalifa píše:
tož píši - Češi jsou burani, soudí podle auta.Tak např. prof. Pavko, kapacita světového formátu, sbírá veterány zn. Velorex. Pro mnohé socka - že, nemá nadupanou audinu.Nebo má, ale nemá potřebu ji dávat na odiv.ON to nemá zapotřebí.
Ale nejsou. Spousta lidi chce jen bezpecne auto.
@Anonymní píše:
Tak treba ja mam dve kamosky v ulici. Vsechny novy dum, kazda auto, stejne tak manzele. Dve jsme s detma doma, treti vydelava dost slusne a nase debaty se teda rozhodne netoci okolo toho, co kolik kterou stalo… V lete jsme se na vikend vyparily bez deti na Bily kamen a to bylo srandyJa mam zase pocit, ze kazdy pritahuje to co vyzaruje. Dneska uz je vsechno co pises celkem bezne. Neumim si predstavit, co mas doma, ze ta pani na navsteve onemela uzasem
No máme velký dům, moderně zařízený.. Nechce se mi to úplně popisovat, nezlob se prosím. A mám hodpodyni, která bydlí v jednom z pater.
@jkra Děti nemám, ale pomalu na nich chci pracovat.. Je mi 33 let, tak pomalu začínají tikat biologické hodiny😂
@Burj Chalifa co to znamená dávat auto na odiv??tak buď s ním jezdím, proto ho mám a nebo teda nejezdím a tak ho nemám…
A mě je šumák, jestli mám kamarádky s audi, nebo feldou…jde mi o to, jak mi je s nimi dobře…
@Anonymní píše:
No máme velký dům, moderně zařízený.. Nechce se mi to úplně popisovat, nezlob se prosím. A mám hodpodyni, která bydlí v jednom z pater.
No tak zase hospodyne neni uplne bezna vybava ceske domacnosti. Mozna jestli by nebylo lepsi se nejdriv stykat s potencionalni kamaradkou nekde na neutralni pude. Ji to asi taky nebylo prijemny a tak se snazila reagovat uprimne. Nemyslim si, ze by ten komentar myslela spatne… Zkousej dal, urcite nejakou kamaradku, ktera se k tobe bude hodit, najdes. Drzim palce.
@Anonymní píše:
hmm tak hospodyni závidím to zase jo to přiznám
nechceš se o ní rozdělit
?
ale upřímně auto za takový prachy ti nezávidím to je jak červený hadr na býky