Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Beckyttine5 Tak ji porad kde takove zeny najde. Stejne je mi divne, ze takove zadne nezna, prece ten luxus dum nemaji nekde mezi chudyma. ![]()
@bigl píše:
Musíš si hledat kamarádky ze svých sociálních vrstev.
Mám kamarádku, známe se z dob, kdy jsme nikdo nic neměli, žili jsme normálně jako většina lidí, tehdy jsme nebyla vdané, naši manželé byli ještě naši partneři, byli jsme spolu všichni na dovolené v Bulharsku autobusem bez jídla a bylo to super.
Teď je to cca 20 let, obě 3 děti, její manžel podniká, má velkou firmu a hodně se mu daří, zbohatli, mají velký dům, dole wellness, paní na úklid, luxusní dovolené, koupili nějaké nemovitosti ve Španělsku…
Pořád se kamarádíme, ale už ne tolik, nemáme společná témata k hovoru. Minule jsem byla u ní a měla tam kamarádku, řešili, jaká uklízečka je lepší, kterou má propustit a kterou si nechat.
Probírali spolu nemovitosti v zahraničí, co jejich manželé koupili a která firma jim je pronajímá a co ty nové kozačky za 10 tisíc.
Nebylo to, že by se naparovaly, pro ně normálka. Já už jsem byla celkem mimo, a to nejsme socky.
My už s nimi ani na dovolenou nemůžeme, protože v létě dát 150 tisíc za all incl. někde u moře v zimě 2× 100 tisíc za Alpy a 300 tisíc za exotiku někde luxusním resortu na Bali, plus milion dalších aktivit, - na to nemáme.
Není to závist, ale nemáme společná témata, prostě ona si hledá sociálně rovné kamarádky.
Tomu rozumím, ale já třeba svoje kamarádky ráda vezmu sebou, nemusí nic platit, ráda je pozvu, ony mi na oplátku zase pohlidaji pejsky, když jsem pryč déle než tři dny i s manželem, k vánocům mi donesu domácí cukroví na které já nemám čas a kupované nemá to pravé kouzlo.. Vy jste bohužel kontakt ztratil, my ne, díky Bohu🤗
@Anonymní píše:
Tomu rozumím, ale já třeba svoje kamarádky ráda vezmu sebou, nemusí nic platit, ráda je pozvu, ony mi na oplátku zase pohlidaji pejsky, když jsem pryč déle než tři dny i s manželem, k vánocům mi donesu domácí cukroví na které já nemám čas a kupované nemá to pravé kouzlo.. Vy jste bohužel kontakt ztratil, my ne, díky Bohu🤗
No vidíš, tak to je fajn ne? Na co nutně hledat další kamarádky, když ty dobré už máš po boku?
@veria ja si treba domu nikoho nezvu, schazime se mimo domov.
@veria píše:
@Beckyttine5 Tak ji porad kde takove zeny najde. Stejne je mi divne, ze takove zadne nezna, prece ten luxus dum nemaji nekde mezi chudyma.
Jsem z Ostravy, v Praze nikoho moc neznám, ale bydlí tam přece skoro všechny herečky, zpěvačky, modelky, podnikatelky či ženy vlivných mužů.. Tak já nevím, určitě by nějakou mohla potkat při nákupu na Pařížské, pak by se Mohly vyskytovat v nějakém lepším salónu krásy, vyhlášeném kadeřnictví, v nějakém lepším fitku.. Nebo jestli je Třeba v Praze golfový klub, tak tam se ti členové taky spolu přátelí a ukazují si spolu své domy a auta..
@Anonymní píše:
Takze mas kamaradky? Na co dalsi tedy? Mela bys na ne vubec cas?
@Anna766 píše:
No vidíš, tak to je fajn ne? Na co nutně hledat další kamarádky, když ty dobré už máš po boku?
Protože obě mají nově děti.. A je jasné, že se nyní věnují hlavně jim.. V New Yorku nebyl problém zajít na kafe i s člověkem kterého jste potkali ve výtahu, tady jsou všichni tak zvláštní..
@Anonymní píše:
Neztratili jsme kontakt, zrovna včera mě zvala k nim do sauny a vířivky. Spíš už si s ní moc nemám co říct, téma už jsou jen děti (máme stejně staré) a lyže, Alpy.. ty máme společné obě rodiny.
Jinak ona už je někde jinde než já.
Já jí nemůžu ani hlídat ani napéct, mám náročné zaměstnání, vedoucí post a 3 děti, jsem ráda, že žiju. Ona žije z příjmu svého muže, já ze své a manželovi práce
.
Ale mám ji ráda a ráda ji vidím, jen už jsme každá někde jinde
@Anonymní píše:
Tomu rozumím, ale já třeba svoje kamarádky ráda vezmu sebou, nemusí nic platit, ráda je pozvu, ony mi na oplátku zase pohlidaji pejsky, když jsem pryč déle než tři dny i s manželem, k vánocům mi donesu domácí cukroví na které já nemám čas a kupované nemá to pravé kouzlo.. Vy jste bohužel kontakt ztratil, my ne, díky Bohu:huggingHospodyne nepece a pejsky hlidat nemuze, kdyz uz bydli v tom jednom patre?
Příspěvek upraven 23.12.19 v 23:54
@Beckyttine5 píše:
Jsem z Ostravy, v Praze nikoho moc neznám, ale bydlí tam přece skoro všechny herečky, zpěvačky, modelky, podnikatelky či ženy vlivných mužů.. Tak já nevím, určitě by nějakou mohla potkat při nákupu na Pařížské, pak by se Mohly vyskytovat v nějakém lepším salónu krásy, vyhlášeném kadeřnictví, v nějakém lepším fitku.. Nebo jestli je Třeba v Praze golfový klub, tak tam se ti členové taky spolu přátelí a ukazují si spolu své domy a auta..
No tak to nevim jestli najdes kamaradku na nakupu v Parizske, ale ten golfovy klub asi neni spatny napad. ![]()
@Beckyttine5 když mě právě zcela brutálně vytáčí fakt, že si mám hledat kamarádky podle sociální situace.. Rozumíš?
Predpokladam, ze v praci mas stejne uspesne lidi,zeny.Ani s tema si nerozumis? Nebo ses v domácnosti? Pak se neobklopujes lidma od tveho muze? Proc? Duvod? Delas vlastne co?
@Anonymní píše:
Protože obě mají nově děti.. A je jasné, že se nyní věnují hlavně jim.. V New Yorku nebyl problém zajít na kafe i s člověkem kterého jste potkali ve výtahu, tady jsou všichni tak zvláštní..
Musíš si zvyknout, že už nejsi v New Yorku, a to nemyslím nějak výsměšně. Holt si teď musis hledat přátele tam, kde se pohybuješ.
Co sousedky? Co kluby? Je proste divny, ze nic takoveho neznas.