Proč máte jedno dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32123
19.3.19 12:35

@lucenka 7 tisíc na čtvrtletí ti přijde až tak hodně peněz? :think: to jsem myslela, že se bavíme o jiné částce, když říkáš, že je to hodně peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
19.3.19 12:36
@belladonna píše:
Ale vzhledem k tomu, že se sucho řeší minimálně a celkově celá ekologie se v politice řeší jen okrajově, tak se taky docela bojím, co tu bude třeba za 100 let. Pokud budou suchá léta, jako to minulé, kde se ta voda vezme? Jaké extrémní počasí čeká naše potomky atd.

Za sto let ti to může být fuk, ne? :P

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.3.19 12:36
@Monchichik píše:
@lucenka 7 tisíc na čtvrtletí ti přijde až tak hodně peněz? :think: to jsem myslela, že se bavíme o jiné částce, když říkáš, že je to hodně peněz ;)

tak mně to přijde dost. KDybych měla dvě a obě chtěli hrát tenis, tak už by to bylo 14 tisíc. To mi jako malá částka nepřijde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32123
19.3.19 12:39

@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
@lucenka píše:
jistě, ale za jakou cenu. Kdo si bude moct dovolit dostatek čisté pitné vody? Stačí se podívat, kolik je zemí, kde lidi trpí nedostatkem pitné vody. KDyby to bylo tak snadné a levné, tak mají všichni přístup k vodě.

Za chvíli to bude běžné, asi tak, jako má každý auto ;) . Kolik zemí..... To bylo vždycky, náš černý kontinent, jen se o tom tak nemluvilo, nebyly média ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Tak si všichni pořídíme 3 děti aby náhodou náš Pepíček neseděl v lavici s přistěhovalcem a nebo aby jsme nevymřeli. To je důvod 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
53190

@Monchichik No to je sakra dost peněz, nemyslíš? Skoro 30tis/rok jen za kroužek ti přijde málo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.3.19 12:42
@Monchichik píše:
@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě ;)

Tak doufám, že máš těch dětí alespoň pět, když tohle ti přijde v pohodě :mrgreen: Aspoň nám zvýšíš porodnost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.3.19 12:42
@Monchichik píše:
@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě ;)

tak mně to přijde dost, vzhledem k tomu, že to je jenom za kroužek. K tomu si samozřejmě připočti vybavení, občasné turnaje.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.3.19 12:43
@Makca87 píše:
Za chvíli to bude běžné, asi tak, jako má každý auto ;) . Kolik zemí..... To bylo vždycky, náš černý kontinent, jen se o tom tak nemluvilo, nebyly média ;)

nejde jen o Afriku … nedostatkem pitné vody trpí i jiné země.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
19.3.19 12:49
@lucenka píše:
nejde jen o Afriku … nedostatkem pitné vody trpí i jiné země.

Tak ale to tě nemusí zajímat, ne? Žiješ tady s teď pro svého syna :jazyk: . Mě taky nezajímají gorily, palmový olej, přistěhovalci, muslimáci a jiné, médií nafouknutá problematika …

• Citovat
  • Upravit
32123
19.3.19 12:49

@unuděná mám 3, to stačí,ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.3.19 12:50
@Makca87 píše:
Tak ale to tě nemusí zajímat, ne? Žiješ tady s teď pro svého syna :jazyk: . Mě taky nezajímají gorily, palmový olej, přistěhovalci, muslimáci a jiné, médií nafouknutá problematika …

tak to máme každá jiný přístup … chci, aby měl můj kluk a následně jeho potomci slušné podmínky pro život.

• Citovat
  • Upravit
53190
19.3.19 12:51
@Monchichik píše:
@unuděná mám 3, to stačí,ne? :mrgreen:

Tak to by asi šlo :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
19.3.19 12:51

@unuděná no nepřijde mi to tolik, abych kvůli tomu nemohla mít druhé dítě :think: psala 7 tisíc na čtvrtletí, o prázdninách kroužek není, takže to je něco přes dvacet tisíc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí