Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka 7 tisíc na čtvrtletí ti přijde až tak hodně peněz?
to jsem myslela, že se bavíme o jiné částce, když říkáš, že je to hodně peněz ![]()
@belladonna píše:
Ale vzhledem k tomu, že se sucho řeší minimálně a celkově celá ekologie se v politice řeší jen okrajově, tak se taky docela bojím, co tu bude třeba za 100 let. Pokud budou suchá léta, jako to minulé, kde se ta voda vezme? Jaké extrémní počasí čeká naše potomky atd.
Za sto let ti to může být fuk, ne? ![]()
@Monchichik píše:
@lucenka 7 tisíc na čtvrtletí ti přijde až tak hodně peněz?to jsem myslela, že se bavíme o jiné částce, když říkáš, že je to hodně peněz
tak mně to přijde dost. KDybych měla dvě a obě chtěli hrát tenis, tak už by to bylo 14 tisíc. To mi jako malá částka nepřijde ![]()
@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě ![]()
@lucenka píše:
jistě, ale za jakou cenu. Kdo si bude moct dovolit dostatek čisté pitné vody? Stačí se podívat, kolik je zemí, kde lidi trpí nedostatkem pitné vody. KDyby to bylo tak snadné a levné, tak mají všichni přístup k vodě.
Za chvíli to bude běžné, asi tak, jako má každý auto
. Kolik zemí..... To bylo vždycky, náš černý kontinent, jen se o tom tak nemluvilo, nebyly média ![]()
Tak si všichni pořídíme 3 děti aby náhodou náš Pepíček neseděl v lavici s přistěhovalcem a nebo aby jsme nevymřeli. To je důvod 😂 😂 😂
@Monchichik No to je sakra dost peněz, nemyslíš? Skoro 30tis/rok jen za kroužek ti přijde málo? ![]()
@Monchichik píše:
@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě
Tak doufám, že máš těch dětí alespoň pět, když tohle ti přijde v pohodě
Aspoň nám zvýšíš porodnost ![]()
@Monchichik píše:
@lucenka no to jsou cca tři tisíce měsíčně za dvě děti a to mi přijde ještě celkem v pohodě
tak mně to přijde dost, vzhledem k tomu, že to je jenom za kroužek. K tomu si samozřejmě připočti vybavení, občasné turnaje.
@Makca87 píše:
Za chvíli to bude běžné, asi tak, jako má každý auto. Kolik zemí..... To bylo vždycky, náš černý kontinent, jen se o tom tak nemluvilo, nebyly média
nejde jen o Afriku … nedostatkem pitné vody trpí i jiné země.
@lucenka píše:
nejde jen o Afriku … nedostatkem pitné vody trpí i jiné země.
Tak ale to tě nemusí zajímat, ne? Žiješ tady s teď pro svého syna
. Mě taky nezajímají gorily, palmový olej, přistěhovalci, muslimáci a jiné, médií nafouknutá problematika …
@Makca87 píše:
Tak ale to tě nemusí zajímat, ne? Žiješ tady s teď pro svého syna. Mě taky nezajímají gorily, palmový olej, přistěhovalci, muslimáci a jiné, médií nafouknutá problematika …
tak to máme každá jiný přístup … chci, aby měl můj kluk a následně jeho potomci slušné podmínky pro život.
@Monchichik píše:
@unuděná mám 3, to stačí,ne?
Tak to by asi šlo
![]()
@unuděná no nepřijde mi to tolik, abych kvůli tomu nemohla mít druhé dítě
psala 7 tisíc na čtvrtletí, o prázdninách kroužek není, takže to je něco přes dvacet tisíc …