Proč máte jedno dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22471
29.4.20 21:02
@Bábrdl píše:
Já vím. Ale tady se řeší mít či nemít druhé dítě…

To byla jen má reakce na tvrzení 'ze nikdo nelituje a vždy je to skvělé".

Ale tenhle případ je fakt extrém. To já vím.

K psychologům všichni pochopitelně chodí už roky. Ale co.. Ona sama mi říkala, ze je polituje a co. Jde o ten každodenní život. Ten za ně nikdo neodzije. Psycholog nabada otce, že nesmí na kluka řvát, že ten to absolutně nechápe. On to odkyve a pak mu zas rupnou nervy, pak vyletí ona a furt dokola :( :( :(

Teď je to prostě extrém, protože nefunguje ani denní stacionář.

Denni stacionare uz snad brzy otevrou(v Praze pro dospele 25.5.). Nemuzete jim nabidnout pomoc(hlidani), at si oddechnou? Existuji dobrovolnici, kteri takove deti hlidaji-delaji s nimi to, co rady delaji. Pro tu rodinu je to strasne narocne. Nejlepe, kdyz se semkne i sirsi rodina/kamaradi/komunita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.4.20 21:25
@Oriseka píše:
Tohle me taky napadlo. Downi jsou vetsinou socialne zdatni. Casto nekomfliktni a kamaradsti. Zato PAS s tezkou MR je neco uplne jineho. Agresivita, sebeposkozovani, nezvladatelnost atd.

Je to tak. Dítě s Downem je prostě člověk s nižší inteligencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.4.20 21:28
@Oriseka píše:
Denni stacionare uz snad brzy otevrou(v Praze pro dospele 25.5.). Nemuzete jim nabidnout pomoc(hlidani), at si oddechnou? Existuji dobrovolnici, kteri takove deti hlidaji-delaji s nimi to, co rady delaji. Pro tu rodinu je to strasne narocne. Nejlepe, kdyz se semkne i sirsi rodina/kamaradi/komunita.

Něco jsem zařídila. Ale je to dočasné řešení, které víc než dítěti pomůže rodičům, aby se nadechli a trochu se sebrali. Tohle prostě dobré řešení nemá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
29.4.20 22:10
@Bábrdl píše:
Něco jsem zařídila. Ale je to dočasné řešení, které víc než dítěti pomůže rodičům, aby se nadechli a trochu se sebrali. Tohle prostě dobré řešení nemá. :,(

Super. Za mesic ty stacionare otevrou, tak i docasne reseni pomuze. Co pomuze rodicum, tak pomuze potazmo i diteti. Jak stare je to ditko? Treba by pak byl resenim nejaky dobry tydenni stacionar. Pondeli az patek ustav a vikend/svatky doma. Moje pribuzna dela v ustavu socialni pece a maji tam bezva program, akce, vylety a pracuji tam lidi, kteri to delaji radi :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 22:38

Ja mam jedno 8mi lete dite. Chtela sem vzdy deti 2,ale bohuzel. Neslo mi dlouho otehotnet, pak bylo mimodelozni…Casem vztah s pritelem sel do kelu.Ted sem rok se synem sama.Mam co delat, abych nas uzivila. Chlap v nedohlednu, ani nemam ma nej cas.Je mi 34let, uz sem smirena s jedinackem.Ne vzdy je to planovane… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML