Proč máte jedno dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
21.3.19 16:45
@lucenka píše:
Chlapa třeba ta cyklodovolená nebaví. Stačilo mu to jednou. A tedy fakt bych tě chtěla vidět, jak bys zvládla vézt cyklo vozík s dítětem, které by bylo obložené věcmi :mrgreen: radši si nechci představit ti váhu. Vloni jsem vozila kolem 20 kg náklad a bylo to hodně znát, víc bych asi nedala.

zvládla ;) . Ale jsou lidi, co mají 55 kg a dělají crossfit :mrgreen: To teda nemáš moc rodinnou dovolenou, bez chlapa :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.3.19 16:47
@Makca87 píše:
zvládla ;) . Ale jsou lidi, co mají 55 kg a dělají crossfit :mrgreen: To teda nemáš moc rodinnou dovolenou, bez chlapa :lol:

Tak s chlapem máme jiné společné dovolené ;) nemusíme jezdit všude spolu.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
21.3.19 16:50

@belladonna zdravotní sestru můžeš dělat i jinde. Když ti nevyhovuje v LDNce, běž ji zkusit na chiru, nebo do Prahy, nebo Německa, za větší plat ;) . Jsi oška? Dodělej si školu a buď kvalifikovaná sestra, však v práci ti to zaplatí. Vždycky máš volbu, kor ve zdravotnictví. Kamarádka si může udělat různé kurzy (zdarma přes pracák), či dodělat školu a je jinde.

• Citovat
  • Upravit
31705
21.3.19 16:50
@lucenka píše: :mrgreen: :mrgreen: začínám pochybovat o tom, že máš alespoň jedno dítě nebo že jsi jela někdy spacím vlakem :think:

Tak zrovna spací vlak je vcelku v pohodě, jako úplně malá jsem tím jezdila běžně (cesta 1 - 2 dny). Jasně, není to jako doma na gauči, ale oproti letadlu je to určitě mnohem větší pohoda :nevim: ale jinak jasně, záleží co si člověk představuje pod pojmem „cestování“, taky to ani to starší dítě nemusí bavit a budeš nahraná nebo ho budeš muset nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.19 16:54
@Nimie píše:
Tak zrovna spací vlak je vcelku v pohodě, jako úplně malá jsem tím jezdila běžně (cesta 1 - 2 dny). Jasně, není to jako doma na gauči, ale oproti letadlu je to určitě mnohem větší pohoda :nevim: ale jinak jasně, záleží co si člověk představuje pod pojmem „cestování“, taky to ani to starší dítě nemusí bavit a budeš nahraná nebo ho budeš muset nechat doma.

No nevím. Já bych osobně s miminem nejela vlakem, kde se nachází šváby, nedá se vypnout klimatizace. A přiznám se, že nevím, kam bych ho tam uložila :nevim:
A zatím kluka cestování baví, vymýšlí stále nová místa. Takže to vypadá, že je po mně a bavit ho to nepřestane.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
21.3.19 16:57
@lucenka píše:
No nevím. Já bych osobně s miminem nejela vlakem, kde se nachází šváby, nedá se vypnout klimatizace. A přiznám se, že nevím, kam bych ho tam uložila :nevim:
A zatím kluka cestování baví, vymýšlí stále nová místa. Takže to vypadá, že je po mně a bavit ho to nepřestane.

Já jsem teda švába ve vlaku neviděla a kdyby jo, připlatím si pár korun za komfortnější teda :lol: . Uložila asi do kočárku, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.3.19 17:03
@Makca87 píše:
Já jsem teda švába ve vlaku neviděla a kdyby jo, připlatím si pár korun za komfortnější teda :lol: . Uložila asi do kočárku, ne? :mrgreen:

A to je právě o tom, kde tím vlakem cestuješ ;) v ČR na švába nenarazíš, tam kde jsme tuhle cestu absolvovali jsou celkem běžní.
to by se do toho kupé ten kočárek musel vejít ;) a tedy nějak si nedovedu představit, co bych s tím kočárkem dělala pak mimo vlak, kde by neměl nejmenší využití. Na motorce bych ho taky vozit nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
21.3.19 17:07

@lucenka ze všeho děláš velký problém a to je ten tvůj zakopaný pes :mavam: .

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.3.19 17:09
@Makca87 píše:
@lucenka ze všeho děláš velký problém a to je ten tvůj zakopaný pes :mavam: .

Ne nedělám ze všeho problém. Jen vidím věci reálně.

• Citovat
  • Upravit
31705
21.3.19 17:09
@lucenka píše:

Okey, tak ale to záleží na vlaku, ne? :nevim: v životě jsem ve spacím vlaku nenašla šváby (narozdíl třeba od apartmánů v exotičtějších zemích), klimatizace pokud nějaká byla když jsem jezdila jako děcko, tak byla už tehdy ovladatelná. Pohodlná místa, upřímně jako dítě jsem z toho byla naopak nadšená, ale je fakt, že já jsem ujetá na vlaky no :mrgreen:

Když ho to baví, tím líp, to je spíš o tom, že dopředu se to špatně odhaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.19 17:12
@Nimie píše:
Okey, tak ale to záleží na vlaku, ne? :nevim: v životě jsem ve spacím vlaku nenašla šváby (narozdíl třeba od apartmánů v exotičtějších zemích), klimatizace pokud nějaká byla když jsem jezdila jako děcko, tak byla už tehdy ovladatelná. Pohodlná místa, upřímně jako dítě jsem z toho byla naopak nadšená, ale je fakt, že já jsem ujetá na vlaky no :mrgreen:Když ho to baví, tím líp, to je spíš o tom, že dopředu se to špatně odhaduje.

Jistě, záleží na vlaku a hlavně zemi, kde ho využíváš.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
21.3.19 17:12
@lucenka píše:
Ne nedělám ze všeho problém. Jen vidím věci reálně.

tak někdo vidí sklenici vody zpola prázdnou a někdo zpola plnou ;) .

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.3.19 17:13
@Makca87 píše:
tak někdo vidí sklenici vody zpola prázdnou a někdo zpola plnou ;) .

A někdo radši neodpoví na otázku ;) ale dělá, jak je vše snadné a v pohodě řešitelné.

• Citovat
  • Upravit
8288
21.3.19 17:15
@Makca87 píše:
@belladonna zdravotní sestru můžeš dělat i jinde. Když ti nevyhovuje v LDNce, běž ji zkusit na chiru, nebo do Prahy, nebo Německa, za větší plat ;) . Jsi oška? Dodělej si školu a buď kvalifikovaná sestra, však v práci ti to zaplatí. Vždycky máš volbu, kor ve zdravotnictví. Kamarádka si může udělat různé kurzy (zdarma přes pracák), či dodělat školu a je jinde.

Jsem kvalifikovaná sestra, u nás si fakt změnit oddělení dle libosti nemůžeme. Ano, přestěhovat se do Prahy bych mohla, tam je sester nedostatek, ale jsem vázaná na barák, nechtěla bych žít v Praze. Já jsem tu celkově spokojená, ale teorie o tom, že každý může, ne, nemůže. Už jsem ti psala, že kamarádka na to nemá kapacitu. O tom to taky je. Nedodělá si kurzy, nebude jinde. Nedá to. Tak to má většina, že je něčím omezená. Někdo tím domem, tím, že by se nestěhoval, má tu třeba stárnoucí rodiče, někdo prostě tím, že není studijní typ, ale ani nezvládne změny. O tom to je, že každý není flexibilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
21.3.19 17:17
@lucenka píše:
A někdo radši neodpoví na otázku ;) ale dělá, jak je vše snadné a v pohodě řešitelné.

Já jsem ti na to odpověděla a ano, pro mě má všechno řešení. Jaké si to uděláš, takové to máš 8) .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML