Proč nemá emimino svoji aplikaci?

6945
4.1.19 09:37

@admin
Jsem zvědává, co nám odpoví, teď sice tu času tolik netrávím,ale jak byla soutěž FP, tak ta aplikace by bodla :mrgreen: . Pravděpodobně na to nemají penízky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2013
4.1.19 09:41
@tumpach píše:
@admin
Jsem zvědává, co nám odpoví, teď sice tu času tolik netrávím,ale jak byla soutěž FP, tak ta aplikace by bodla :mrgreen: . Pravděpodobně na to nemají penízky :think:

Tehotny ženský nejsou Babisova volicska cílová skupina. Takže zájem je jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.1.19 09:43

https://www.emimino.cz/aplikace/ ? Ale myslím, že to bylo jen na bazar…
Klasicky přes net v mobilu to ale není taková tragédie, když si tam cvakneš mobilní verzi ;)

Příspěvek upraven 04.01.19 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.1.19 09:46
@Delaltctrl píše:
Tehotny ženský nejsou Babisova volicska cílová skupina. Takže zájem je jinde.

Jeeezis nojoo, ono je to vlastně Babišovo. :zed: Je to ale skoda, lidi sem chodí hodně takže na nízkou návštěvnost to svést nemohou a lézt sem furt přes prohlížeč a jak blb pořad aktualizovat stránku je vopruz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.1.19 09:48
@Mar__tanka1983 píše:

Jj jen bazar, což je zrovna věc kterou na celým emiminu nevyužívám vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
4.1.19 09:51

protože do toho nechtějí investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
4.1.19 10:02

Holky letošní rok by měl být rokem změn na emiminu - samy moc dobře víte, že se loni dělaly průzkumy jak by se mělo emimino rozvíjet a co by jste samy rády změnily. Něco šlo hned - jako třeba průzkum co by jste chtěly pod stromeček a pak se dělala soutěž o vibrátory, o ktere jste si psaly. Některe jdou pomaleji a to třeba ti smajlíci a zda bude či nebude a jaké bude označení :nevim:
Adminky se určitě vyjádří. Sama jsem zvědavá na letošní změny, některé holky prozradily a některé budou překvapením pro všechny. :dance:

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
4.1.19 10:03
@Mar__tanka1983 píše:
Klasicky přes net v mobilu to ale není taková tragédie, když si tam cvakneš mobilní verzi ;)Příspěvek upraven 04.01.19 v 09:48

souhlas, na mobilu to není taková tragédie, bazárek na aplikaci je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
4.1.19 12:59

@LůcaSmith Dobrý den,

Díky za skvělý podnět :), Aplikaci momentálně nechystáme, ale v souvislosti se zmíněnými dotazníky pro vás letos chystáme celkový redesign stránek :). Nejdřív desktop a potom přijde na řadu i mobil.

Při chystání redesignu jsme si připomněli, kolik nejrůznějších druhů maminek sem chodí a jak je celé eMimino rozsáhlé :) Tak doufáme, že se nám to povede ke spokojenosti co nejvíce uživatelek.

za Tým eMimina

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.1.19 00:12
@admin píše:
@LůcaSmith Dobrý den,

Díky za skvělý podnět :), Aplikaci momentálně nechystáme, ale v souvislosti se zmíněnými dotazníky pro vás letos chystáme celkový redesign stránek :). Nejdřív desktop a potom přijde na řadu i mobil.

Při chystání redesignu jsme si připomněli, kolik nejrůznějších druhů maminek sem chodí a jak je celé eMimino rozsáhlé :) Tak doufáme, že se nám to povede ke spokojenosti co nejvíce uživatelek.

za Tým eMimina

Josefina

no a mě desktop vyhovuje tak jak je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Mobilní verze se mi nelíbí již teď, no a co bude pak? Pak sem přestanu chodit :lol: :lol: :lol: :think: jen kvůli pár pro mě diskusí, které mě vzaly za srdce načouhnu, ale nerada si zvykám zase na něco nového, podle mě ještě horšího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
10.1.19 08:53

@tumpach
krásný dobrý den přeji,

věřím, že redesign bude ke spokojenosti i vaší, třeba se Vám nakonec bude líbit, i když nemáte změny ráda. Nebojte změna bude citlivá :-)

přeji hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17476
16.7.19 09:07

Krásný den všem… je tu někdo, kdo používá emimino výhradně z mobilu a vyhovuje? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.7.19 09:09
@azaleila píše:
Krásný den všem… je tu někdo, kdo používá emimino výhradně z mobilu a vyhovuje? Děkuji!

Já. Na PC jsem minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17476
16.7.19 09:14

@Russet a načítá se Ti stránka v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.19 09:15

Ja taky když se jdu podívat tak na mobilu. a stránky mi jdou v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat