Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin
Jsem zvědává, co nám odpoví, teď sice tu času tolik netrávím,ale jak byla soutěž FP, tak ta aplikace by bodla
. Pravděpodobně na to nemají penízky ![]()
@tumpach píše:
@admin
Jsem zvědává, co nám odpoví, teď sice tu času tolik netrávím,ale jak byla soutěž FP, tak ta aplikace by bodla. Pravděpodobně na to nemají penízky
Tehotny ženský nejsou Babisova volicska cílová skupina. Takže zájem je jinde.
https://www.emimino.cz/aplikace/ ? Ale myslím, že to bylo jen na bazar…
Klasicky přes net v mobilu to ale není taková tragédie, když si tam cvakneš mobilní verzi ![]()
Příspěvek upraven 04.01.19 v 09:48
@Delaltctrl píše:
Tehotny ženský nejsou Babisova volicska cílová skupina. Takže zájem je jinde.
Jeeezis nojoo, ono je to vlastně Babišovo.
Je to ale skoda, lidi sem chodí hodně takže na nízkou návštěvnost to svést nemohou a lézt sem furt přes prohlížeč a jak blb pořad aktualizovat stránku je vopruz ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jj jen bazar, což je zrovna věc kterou na celým emiminu nevyužívám vůbec ![]()
Holky letošní rok by měl být rokem změn na emiminu - samy moc dobře víte, že se loni dělaly průzkumy jak by se mělo emimino rozvíjet a co by jste samy rády změnily. Něco šlo hned - jako třeba průzkum co by jste chtěly pod stromeček a pak se dělala soutěž o vibrátory, o ktere jste si psaly. Některe jdou pomaleji a to třeba ti smajlíci a zda bude či nebude a jaké bude označení ![]()
Adminky se určitě vyjádří. Sama jsem zvědavá na letošní změny, některé holky prozradily a některé budou překvapením pro všechny. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Klasicky přes net v mobilu to ale není taková tragédie, když si tam cvakneš mobilní verziPříspěvek upraven 04.01.19 v 09:48
souhlas, na mobilu to není taková tragédie, bazárek na aplikaci je super ![]()
@LůcaSmith Dobrý den,
Díky za skvělý podnět
, Aplikaci momentálně nechystáme, ale v souvislosti se zmíněnými dotazníky pro vás letos chystáme celkový redesign stránek
. Nejdřív desktop a potom přijde na řadu i mobil.
Při chystání redesignu jsme si připomněli, kolik nejrůznějších druhů maminek sem chodí a jak je celé eMimino rozsáhlé
Tak doufáme, že se nám to povede ke spokojenosti co nejvíce uživatelek.
za Tým eMimina
Josefina
@admin píše:
@LůcaSmith Dobrý den,Díky za skvělý podnět
, Aplikaci momentálně nechystáme, ale v souvislosti se zmíněnými dotazníky pro vás letos chystáme celkový redesign stránek
. Nejdřív desktop a potom přijde na řadu i mobil.
Při chystání redesignu jsme si připomněli, kolik nejrůznějších druhů maminek sem chodí a jak je celé eMimino rozsáhlé
Tak doufáme, že se nám to povede ke spokojenosti co nejvíce uživatelek.
za Tým eMimina
Josefina
no a mě desktop vyhovuje tak jak je
.Mobilní verze se mi nelíbí již teď, no a co bude pak? Pak sem přestanu chodit
jen kvůli pár pro mě diskusí, které mě vzaly za srdce načouhnu, ale nerada si zvykám zase na něco nového, podle mě ještě horšího ![]()
@tumpach
krásný dobrý den přeji,
věřím, že redesign bude ke spokojenosti i vaší, třeba se Vám nakonec bude líbit, i když nemáte změny ráda. Nebojte změna bude citlivá ![]()
přeji hezký den
Diana ![]()
Krásný den všem… je tu někdo, kdo používá emimino výhradně z mobilu a vyhovuje? Děkuji!
@azaleila píše:
Krásný den všem… je tu někdo, kdo používá emimino výhradně z mobilu a vyhovuje? Děkuji!
Já. Na PC jsem minimálně.
Ja taky když se jdu podívat tak na mobilu. a stránky mi jdou v pohodě ![]()