Proč jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zdeňka K.
19.2.11 22:16

Protože mi to přijde zhruba stejně spolehlivé, jako ta naše metoda. Po světě běhá spousta dětí, které se narodily právě díky těmto dvěma metodám :-D Nám to taky přes půl roku fungovalo, než to jednou někde „ulítlo“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
19.2.11 22:19
Zdeňka K. píše:
Protože mi to přijde zhruba stejně spolehlivé, jako ta naše metoda. Po světě běhá spousta dětí, které se narodily právě díky těmto dvěma metodám :-D Nám to taky přes půl roku fungovalo, než to jednou někde „ulítlo“ :mrgreen:

nojo ale ty si se nechránila vlastně vubec proto že kdy je ovulace nemužeš vědět pokud neděláš ovu testy.
Když se do mě sperma nedostane tak otěhotnět nelze.Samozřejmě to chlap musí umět :lol:
Já otěhotněla za těch 10 let dvakrát a obojí plánovaně.
Samozřejmě že ta kapka se někam zatoulat muže,ale nám né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeňka K.
19.2.11 22:41

Nechci to tu moc rozpatlávat - přerušovaná soulož prostě u nás nepřipadala v úvahu. Spali jsme spolu vždy jen pár dnů po mezes a pak zase až těsně před. Jinak s kondomem. Tohle byla nejschůdnější varianta, kterou jsme našli. Nechci tu hltit diskuzi nesouvisejícími příspěvky. Kdyžtak napiš nějak soukromě, pokud to tady jde.

• Citovat
  • Upravit
9749
20.2.11 21:50
revu píše:
Klarienko, jak si vůbec dovoluješ soudit? A ještě jí přeješ, aby nemohla mít děti…Komu ona tím ublížila, že šla na potrat? Zatímco ty ubližuješ tím, jak myslíš a co říkáš.

toto je snad len recnicka otazka :roll: co tak ten niekolkotyzdnovy plod, ktory nedostal sancu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
20.2.11 22:11

Ale každá žena má právo jít na potrat a nikdo nemá právo jí odsuzovat, kritizovat, poučovat. Pokud někdo nesouhlasí s potarty, at na ně nechodí. Ale opravdu, staát s emůže cokoliv, selhat antikoncepce, a co potom?Nebo radíte děti porodit a pak je dát k adopci? To snad ne! A potrat ze zdravotních důvodů matky?A co když ta matka antikoncepci používá a selže?Vzpomínám si jak sousedé v Polsku, zakázali matce jít na potart, a žena potom po porodu oslepla- existuje taková oční vada, při které hormonální změny můžou způsobit oslepnutí.
Pokud nesouhlasíte s potraty, tak na ně opravdu nechodte, ale respektujme právo na rozhodnutí. Nebo s eodstěhujte do Polska.Jsou určitě i jíné země, kde potarty nejsou legální, a nic to neřeší

• Citovat
  • Upravit
424
21.2.11 00:06
matenka32 píše:
revu píše:
Klarienko, jak si vůbec dovoluješ soudit? A ještě jí přeješ, aby nemohla mít děti…Komu ona tím ublížila, že šla na potrat? Zatímco ty ubližuješ tím, jak myslíš a co říkáš.
toto je snad len recnicka otazka :roll: co tak ten niekolkotyzdnovy plod, ktory nedostal sancu???

Správně říkáš, že je to plod. Nechceš náhodou oplakávat spermie, které nedostaly šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.11 00:16

Ahote,
nemyslim ze je na mieste odsudzovat zeny ktore idu na potrat. Je to pre ne velmi tazke rozhodnutie. Myslim ze kazdy ma pravo na take rozhodnutie a ostatnych do toho nic nie je.

• Citovat
  • Upravit
7584
21.2.11 08:55

Revu- nebudu napadat ženu, když se rozhodne pro potrat.Je to jen její věc. Ale pro mě plod už něco znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
21.2.11 09:17
revu píše:
matenka32 píše:
revu píše:
Správně říkáš, že je to plod. Nechceš náhodou oplakávat spermie, které nedostaly šanci?

nie, spermie oplakavat nebudem… potratila som doma 11 tyzdnovy plod, od spermie ma tak daleko ako moj nazor od tvojho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
21.2.11 23:19

Nebudu reagovat na konkrétní pšíspěvky,ale reagovat musím.
Vždy jsem si říkala že bych na potrat nešla,ale pak jsem si tu přečetla nějaké deníčky a už vím,že bych za určitích okolností na potrat ěla pokud by miminko nemělo plnohodnotný život.
To ovšem neznamená že bych nechtěla postižené miminko to bych si nechala.
Ty které mají pochopit pochopí.
nemyslím si že tu máme soudit kdo proč šel na potrat.Zakladatleka jen chtěla vědět důvody proč některé ženy potrat podsoupili.
Můj názor je že už od početí je to nový život a človíček a ne jen shluk buněk.
Ale píšu jen za sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.2.11 18:21

Ja jsem sla na potrat ve 21tt, protoze dite melo tezkou gastroschizis, melo vsechny organy venku, nepracovaly mu jatra, srdicko nebylo zrovna ok a plice pod hranici nejnizzsi hranice velikosti. Chirurg rekl, ze neprezije porod, operaci, ci jeden rok a kdyz tak jedine v bolestech, pod leky v nemocnici cely rok.
Sla bych na potrat jen z duvodu zdravotniho meho ci ditete. A to rikam s klidnym a cistym svedomim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.3.11 18:26

Tak neda mi to nereagovat, ale ja teda potratila samovolne v 21tt a muzu byt rada ze mam dite ikdyz jsem ho nedonosila, ale diky bohu za potraty pro matky co deti nechteji a otehotni. Berte to tak ze antikoncepce neni 100% a je hodne lidi co ji nebere z ruznych duvodu. A za dalsi dekuji potratum protoze jinak bychom meli na krku jednu holku z rodiny ne se 2 detma, ale buh vi s kolika. Takze rikam potraty ano ne kazdej je uvedomelej jako vetsina z vas a dokonalej. Je hodne lidi ktery jsou jednodussi a antikoncepce jim nic nerika a nebo si nasekaji deti a nemaji je jak zivit. A pokud mlada maminka otehotni a nemohla by na potrat co udela s deckem??? Hodi ho do potoka??? Jo dneska jsou uz babyboxy, ale ne kazde dite z babyboxu se dostane hned do pece. A co takove fetacky alkoholicky??? Jsem rada ze hodne z vas je proti, ale zamyslete se proboha. Proc ty holky odsuzujete??? Oni vám neco udelali????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
4.3.11 18:36

Jo a chci napsat ze kdybych ted nahodou otehotnela pres antikoncepci tak na potrat pujdu a nikdo a nic mi to nerozmluvi a je moje vec proc, ale pokud duvod nekoho zajima at si zkusi zazit co ja a pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.3.11 13:29

Doporučuji film ,Katka ..je to o narkomance .tehotná na drogách .Miminko chudáček .Takové bych potrat doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
7.3.11 13:45

to zda zena pujde na potrat je ciste jeji vec,at je to z jakehokoli duvodu.. a vy a ani nikdo jiny ji nema pravo odsuzovat,za to,ze na nej sla.. ja jsem na potratu byla taky.. a je to jen moje vec.. dela rozhodnuti za sebe… kazda mate na to svuuj nazor,ale neodsuzujte at je te zenske nebo divce kolik chce.. je to jen jeji vec!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí