Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baba píše:
Jak se dá příjít o atestaci?
Taky jsem se chtěla zeptat ![]()
@mroe píše:
Jak se da nahodou prijit o atestaci?
Se bojíš, co? ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Taky jsem se chtěla zeptat
Schválně jak to okecá teď ![]()
Reknu ti. Nijak. Ted sem dlouho nezavita a bude doufat, ze na to zapomeneme.
@mroe píše:
Reknu ti. Nijak. Ted sem dlouho nezavita a bude doufat, ze na to zapomeneme.
Já mu to připomenu ![]()
A možná by to šlo - nemohla by u vás komora iniciovat odebrání z důvodu nějakého podvodu? jakože třeba vůbec dotyčný nestudoval lékařskou fakultu nebo ji nedokončil, tudíž ani atestace nemůže být platná? Jak byl třeba ten gynekolog co nebyl gynekolog. Ale měl slušnou klientelu a dobrou pověst schopného lékaře.
@inkakřivák píše:
A možná by to šlo - nemohla by u vás komora iniciovat odebrání z důvodu nějakého podvodu? jakože třeba vůbec dotyčný nestudoval lékařskou fakultu nebo ji nedokončil, tudíž ani atestace nemůže být platná? Jak byl třeba ten gynekolog co nebyl gynekolog. Ale měl slušnou klientelu a dobrou pověst schopného lékaře.
Podle me ne. K atestaci se bez uznani kvalifikace nebo diplomu nejspis nedostane. Zadneho falesneho gynekologa jsem nezaznamenala.
@Baba píše:
Jak se dá příjít o atestaci?
Nevím, asi nijak, nebo možná zrušením jak se o tom diskutovalo u plzeňských práv. Já jsem ale psal o odvolání, a ne o „přijití“!
![]()
@Baba píše:
Takove miluju
Ale jako fakt, bez ironie
Muhehe. To dělám taky.
Protože u doktora většinou přepínám do módu „yes, sir“, zasalutovat a ven a pak vylezu s zas nic nevím ![]()
Naštěstí to funguje i opačně a doktora trochu vystresuje moje profese. Ale jenom trochu a. jenom některé.
Já si pamatuju cedulku: po očkování vyčkejte deset minut v čekárně. Jako pubos jsem to brala jako pustou buzeraci a okamžity odchod jako jasnou známku punku.
Pak mi jednou doktorka řekla, že je to kvůli možné reakci na vakcínu. A od té doby jsem tam teď deset minut seděla a sedím do teď.
Vysvětlit je vždycky lepší ![]()
@jege píše:
Nevím, asi nijak, nebo možná zrušením jak se o tom diskutovalo u plzeňských práv. Já jsem ale psal o odvolání, a ne o „přijití“!![]()
Tadááááá
kdyby o ně (atestace) nějak náhodou přišla
@Bábrdl píše:
Muhehe. To dělám taky.
Protože u doktora většinou přepínám do módu „yes, sir“, zasalutovat a ven a pak vylezu s zas nic nevímNaštěstí to funguje i opačně a doktora trochu vystresuje moje profese. Ale jenom trochu a. jenom některé.
Co děláš, co děláš, co děláš? Sem zelená zvědavostí ![]()
Mě asi z povolání nevystresovalo zatím nic.
Nemám ráda vězně. Ale ani ne ty samotné vězně, spíš tu ostrahu. Vždycky jich tam je
A spoutaný člověk se neurologicky vyšetřuje poněkud blbě.
@jege cekam to vysvetleni, jak by ta tvoje pribuzna mohla o tu atestaci nahodou prijit… aby se na to nezapomnelo… pouzila jsem tvoje slova…tak smele do toho.
Myslim, ze jege je tady v nezavidenihodne pozici otloukanka, jakkoli souhlasim, ze jeho obraty jsou nestastne, uz bych to nechala plavat. Nemame to snad k zapotrebi. K ostatnimu, falesnou gynekolozku jsem uaznamenala, to nebyla vubec lekarka. A kdyz nekdo napise, ze ho doktor serval nebo ze mu cpe prasky, tak cele sdeleni vypoustim jako zkreslene.