Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky vám připadá, že je leden už půl roku?
vůbec mi to neutíká. V létě má člověk tolik plánu a než se otočí, leto je pryč. A zima je nekonečná. Všichni oteaveni, nachrchlani, není co dělat. Zdá se mi, že leden má snad padesát víkendů, kdy člověk vymejsli co s dítětem.
Připadá mi, že jen přežívám, než se oteplí.
Asi zahájím protestní zimní spánek
Jo, čekám na jaro tak deset let!!! Úplně bych zimu zrušila kdyby to šlo
každý víkend se rozciluju, protože zase prší jako z konve a tma je ve čtyři ![]()
@Bábrdl píše:
Taky vám připadá, že je leden už půl roku?vůbec mi to neutíká. V létě má člověk tolik plánu a než se otočí, leto je pryč. A zima je nekonečná. Všichni oteaveni, nachrchlani, není co dělat. Zdá se mi, že leden má snad padesát víkendů, kdy člověk vymejsli co s dítětem.
Připadá mi, že jen přežívám, než se oteplí.
Asi zahájím protestní zimní spánek
Nevim, mě utíká i zima. Vůbec nevim, kam ten program nacpat - bruslení, běžky, lyže… Do toho ještě resty z léta, co nestíháme - různé indoorové aktiity.
A ještě jak je teplo, tak člověka furt nutí dělat i ty věi, co normálně dělám jen v teplých částech roku - já už předělávám zahradu, jezdím na kole a inlinech… ![]()
Mi povidej. To mladsi vystrcim ven a je protivnej snad vic, jak doma.
Tak se tu asi umlatime. ![]()
Mě to utíká hrozně, sem se ani neotočila a vánoce v čudu, leden za nama a než se naděju bude jaro a to ani žádná zima zatím nebyla ![]()
@Lalelale píše:
Jo, čekám na jaro tak deset let!!! Úplně bych zimu zrušila kdyby to šlokaždý víkend se rozciluju, protože zase prší jako z konve a tma je ve čtyři
Dyt přší tak 2× do měsíce.
Včera konečně. A dneska jsem jela ráno na kole a uplně prožívala orkasmy z projíždění těma zamrzlýma loužema. To tak náherně křupe!
@Bábrdl ze ty jsi nelyzar? Jinak to nechapu. Ja s hruzou koukam, jakou rychlosti se blizi brezen, kdy nas jiz lyze prestavaji bavit a lituji, jak malo jsme si jich letos uzili.
Taky jsem super znechucena letosni zimou
Rada lyzuju, bezkuju i bruslim, ale s tehotenskym bubnem uz si o tom muzu nechat zdat, tak akorat cumim doma znechucena z okna
Snehu taky u nas letos nespadla ani vlocka, decko nemuze ani na pekac, tak se doma akorat otravujeme.
My jsme nelyzari, bruslení teprve začneme, protože mladší si hned z kraje ledna uhnal úraz, takže jsme opatrní a budeme chodit až v únoru. Navíc teď je to kalamita, všichni jsme nemocní nebo po nemoci. Takže ani bazén. Sníh jsme tady zahlédli koutkem oka 2×.
Už se taky těším na jaro.
Letos je to vopruz, s miminkem na hory nejedu a běžkovat a bruslit bych mohla za barákem, jenže to by jaksi musela být opravdu zima
Mně to teda naštěstí docela utíká, ale už se strašně těším na jaro…
@Cuddy píše:
@Bábrdl ze ty jsi nelyzar? Jinak to nechapu. Ja s hruzou koukam, jakou rychlosti se blizi brezen, kdy nas jiz lyze prestavaji bavit a lituji, jak malo jsme si jich letos uzili.
Jistě jsem, ještě abych se dobrovolně dotýkala sněhu ![]()
Jako fakt se tesim na teplo.. mala ted dospela do stadia kdy zkousime tapkat venku a za 5 minut ji ak " muzu dat celou do pracky"
@Kriss Tina píše:
Mě to utíká hrozně, sem se ani neotočila a vánoce v čudu, leden za nama a než se naděju bude jaro a to ani žádná zima zatím nebyla
Tak to pozor! Prosinci nic nevyčítám, ten je fajn. Advent, pečení, vánoční koncerty, trhy, svařáček, koledy, těšení se na svátky, pak svátky, vánoční návštěvy…
Vždyť už je zima za pulkou, začíná být dyl světlo, je teplo, tak se dá být na hřišti, jezdit s odrazedlem…
@Lama Lama píše:
Nevim, mě utíká i zima. Vůbec nevim, kam ten program nacpat - bruslení, běžky, lyže… Do toho ještě resty z léta, co nestíháme - různé indoorové aktiity.
A ještě jak je teplo, tak člověka furt nutí dělat i ty věi, co normálně dělám jen v teplých částech roku - já už předělávám zahradu, jezdím na kole a inlinech…
Tak to jdi k šípku ![]()