Proč ta zima neutíká?

36556
29.1.20 10:17

Proč ta zima neutíká?

Taky vám připadá, že je leden už půl roku? :zed: vůbec mi to neutíká. V létě má člověk tolik plánu a než se otočí, leto je pryč. A zima je nekonečná. Všichni oteaveni, nachrchlani, není co dělat. Zdá se mi, že leden má snad padesát víkendů, kdy člověk vymejsli co s dítětem.

Připadá mi, že jen přežívám, než se oteplí.

Asi zahájím protestní zimní spánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
29.1.20 10:21

Jo, čekám na jaro tak deset let!!! Úplně bych zimu zrušila kdyby to šlo :mrgreen: každý víkend se rozciluju, protože zase prší jako z konve a tma je ve čtyři :cert:

• Citovat
  • Upravit
81479
@Bábrdl píše:
Taky vám připadá, že je leden už půl roku? :zed: vůbec mi to neutíká. V létě má člověk tolik plánu a než se otočí, leto je pryč. A zima je nekonečná. Všichni oteaveni, nachrchlani, není co dělat. Zdá se mi, že leden má snad padesát víkendů, kdy člověk vymejsli co s dítětem.

Připadá mi, že jen přežívám, než se oteplí.

Asi zahájím protestní zimní spánek

Nevim, mě utíká i zima. Vůbec nevim, kam ten program nacpat - bruslení, běžky, lyže… Do toho ještě resty z léta, co nestíháme - různé indoorové aktiity.
A ještě jak je teplo, tak člověka furt nutí dělat i ty věi, co normálně dělám jen v teplých částech roku - já už předělávám zahradu, jezdím na kole a inlinech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink

Mi povidej. To mladsi vystrcim ven a je protivnej snad vic, jak doma. :roll: Tak se tu asi umlatime. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37131
29.1.20 10:22

Mě to utíká hrozně, sem se ani neotočila a vánoce v čudu, leden za nama a než se naděju bude jaro a to ani žádná zima zatím nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.1.20 10:24
@Lalelale píše:
Jo, čekám na jaro tak deset let!!! Úplně bych zimu zrušila kdyby to šlo :mrgreen: každý víkend se rozciluju, protože zase prší jako z konve a tma je ve čtyři :cert:

Dyt přší tak 2× do měsíce.
Včera konečně. A dneska jsem jela ráno na kole a uplně prožívala orkasmy z projíždění těma zamrzlýma loužema. To tak náherně křupe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
29.1.20 10:25

@Bábrdl ze ty jsi nelyzar? Jinak to nechapu. Ja s hruzou koukam, jakou rychlosti se blizi brezen, kdy nas jiz lyze prestavaji bavit a lituji, jak malo jsme si jich letos uzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.1.20 10:26

Taky jsem super znechucena letosni zimou :? Rada lyzuju, bezkuju i bruslim, ale s tehotenskym bubnem uz si o tom muzu nechat zdat, tak akorat cumim doma znechucena z okna :roll: Snehu taky u nas letos nespadla ani vlocka, decko nemuze ani na pekac, tak se doma akorat otravujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
29.1.20 10:34

My jsme nelyzari, bruslení teprve začneme, protože mladší si hned z kraje ledna uhnal úraz, takže jsme opatrní a budeme chodit až v únoru. Navíc teď je to kalamita, všichni jsme nemocní nebo po nemoci. Takže ani bazén. Sníh jsme tady zahlédli koutkem oka 2×.
Už se taky těším na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.1.20 10:35

Letos je to vopruz, s miminkem na hory nejedu a běžkovat a bruslit bych mohla za barákem, jenže to by jaksi musela být opravdu zima :roll: Mně to teda naštěstí docela utíká, ale už se strašně těším na jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.20 10:39
@Cuddy píše:
@Bábrdl ze ty jsi nelyzar? Jinak to nechapu. Ja s hruzou koukam, jakou rychlosti se blizi brezen, kdy nas jiz lyze prestavaji bavit a lituji, jak malo jsme si jich letos uzili.

Jistě jsem, ještě abych se dobrovolně dotýkala sněhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.1.20 10:40

Jako fakt se tesim na teplo.. mala ted dospela do stadia kdy zkousime tapkat venku a za 5 minut ji ak " muzu dat celou do pracky"

• Citovat
  • Upravit
36556
29.1.20 10:40
@Kriss Tina píše:
Mě to utíká hrozně, sem se ani neotočila a vánoce v čudu, leden za nama a než se naděju bude jaro a to ani žádná zima zatím nebyla :roll:

Tak to pozor! Prosinci nic nevyčítám, ten je fajn. Advent, pečení, vánoční koncerty, trhy, svařáček, koledy, těšení se na svátky, pak svátky, vánoční návštěvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.1.20 10:41

Vždyť už je zima za pulkou, začíná být dyl světlo, je teplo, tak se dá být na hřišti, jezdit s odrazedlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.20 10:42
@Lama Lama píše:
Nevim, mě utíká i zima. Vůbec nevim, kam ten program nacpat - bruslení, běžky, lyže… Do toho ještě resty z léta, co nestíháme - různé indoorové aktiity.
A ještě jak je teplo, tak člověka furt nutí dělat i ty věi, co normálně dělám jen v teplých částech roku - já už předělávám zahradu, jezdím na kole a inlinech… :mrgreen:

Tak to jdi k šípku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová