Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jarka K píše:
Vždyť už je zima za pulkou, začíná být dyl světlo, je teplo, tak se dá být na hřišti, jezdit s odrazedlem…
Tak určitě
Vymrzle podupávání venku mě neláká.
@Bábrdl píše:
Jistě jsem, ještě abych se dobrovolně dotýkala sněhu
No a presne kvuli takovym, jako jsi Ty, letos snih neni! No fuj.
Ale neboj, jeste tak 6 vikendu a je tu jaro.
Neutíká? Vždyť ještě ani pořádně nezačala.
Čekám na sníh a mráz jak na smilování. Děti mají připravené boby a sáňky, já brusle…a vypadá to tak, že dřív přijde jaro než pořádná zima.
@smajlik345 píše:
Kde žijete že máte zimu?My Ostravsko teplo a slunce svítí každý den. Dnes taky a jen jednou min. týden napadl sníh aby do 10 hodin zase slezl
Máme bundy, čepice a lidi chrchlaji. To je zima. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jako fakt se tesim na teplo.. mala ted dospela do stadia kdy zkousime tapkat venku a za 5 minut ji ak " muzu dat celou do pracky"
Se slzou v oku vzpomínám na období, kdy starší kluci lezli venku, a začali v létě chodit ( narození v březnu a květnu). Nejmladšímu byl před pár dny rok, držím ho v kočárku, leze jenom doma a doufám, že chodit začne až na jaře.
@Lama Lama píše:
Dyt přší tak 2× do měsíce.
Včera konečně. A dneska jsem jela ráno na kole a uplně prožívala orkasmy z projíždění těma zamrzlýma loužema. To tak náherně křupe!
U nás dikybohu aspoň nikdy není pod nulou, jen velmi velmi vzácně. zato se ti nestane, že by týden nepršelo. Zejména víkendy
už aby bylo hezky
@Lalelale píše:
U nás dikybohu aspoň nikdy není pod nulou, jen velmi velmi vzácně. zato se ti nestane, že by týden nepršelo. Zejména víkendyuž aby bylo hezky
Morava? Protože v Praze teda neprší.
@Bábrdl píše:
Tak to pozor! Prosinci nic nevyčítám, ten je fajn. Advent, pečení, vánoční koncerty, trhy, svařáček, koledy, těšení se na svátky, pak svátky, vánoční návštěvy…
Ty jsi moje krevní skupina. Prosinec mi taky neva. Ale leden a únor přežívám.
Ještě kdyby byla venku ladovská zima, tak budiž…ale toto.
Jsme nelyžaři, bruslit i chodíme, ale k tomu je jaksi zapotřebí mráz. Teď jedeme na 2 týdny do tepla a po návratu začínám set papriky. To už je taková malá předzvěst jara. Já to říkám pořád, že jsem se měla narodit v nějaké tropičtější oblasti. Miluju léto, čím teplejší, tím lepší. Trávím celé dny venku na zahradě, na terase…tyto dny jenom doma mě ubíjí.
Já jsem ještě ani pořádně nevytáhla zimní boty. Chodím v kožených. Ani zimní bundu snad. Natož kozačky třeba.
Syn má jet začátkem března na ŠVP, jsem zvědavá jak tam bude. Už teď mám nervy, co mu budu balit. Tady zatím žádné vyloženě zimní oblečení nebylo potřeba. Ještě budu asi shánět druhé zimní boty ( má jen jedny)
@Cuddy píše:
No a presne kvuli takovym, jako jsi Ty, letos snih neni! No fuj.Ale neboj, jeste tak 6 vikendu a je tu jaro.
@Bábrdl píše:
Morava? Protože v Praze teda neprší.
Severní Morava hlásí taky sucho.
@Bábrdl píše:
Taky vám připadá, že je leden už půl roku?vůbec mi to neutíká. V létě má člověk tolik plánu a než se otočí, leto je pryč. A zima je nekonečná. Všichni oteaveni, nachrchlani, není co dělat. Zdá se mi, že leden má snad padesát víkendů, kdy člověk vymejsli co s dítětem.
Připadá mi, že jen přežívám, než se oteplí.
Asi zahájím protestní zimní spánek
Já si to fakt užívám… ![]()
Není to tak uspěchané, jak v létě, na ulicích klid, není tolik lidí, ten leden je úžasný měsíc…
A na vycházky a výlety se dá chodit i tak a není nikde přelidněno, zrovna na minulém výletě s přítelem jsme si to pochvalovali, že jsme skoro nikoho nepotkali, každý sedí u kamen…
Tyjo a ja naopak s hruzou sleduju jak strasne to utika a zase nic nestihame
vikendy furt nekde litame, hory, lezecka stena, aji v kine jsme byli, protoze kdyz je teplo, tak na nej nemame cas. V tydnu zase louskam jednu knizku za druhou a maximalne si to uzivam, protoze jak zacne jaro, tak zacnu litat kolem zahrady a venkovnich sportu a neprectu uz ani radek. Takze za me zlata zima ![]()
U nás byl sníh DVA dny
Jinak nic. Naštěstí dneska aspoň slunko a hned je veseleji. Jinak tahle zima stojí za prd.
Kde žijete že máte zimu?
My Ostravsko teplo a slunce svítí každý den. Dnes taky a jen jednou min. týden napadl sníh aby do 10 hodin zase slezl