Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26559
26.5.18 11:35
@joy.division.control píše:
JD mam rada, ale tahle je moje nejvic :srdce: :srdce: :srdce: A moc me tesi, ze tvoje taky :hug: Bylas na posledním koncerte? Ja letela do oblak :dance:

Nebyla:( Ja na koncerty ted nejak nechodim a kdyz jsem chodivala, tak Cure jsou pro me asi zacarovani, vzdy, kdyz jsem to planovala, neco se stalo a ja nemohla…takze jsem je na zivo vlastne ani nevidela :zed: :zed: Ale jsem jejich fanda snad od dob, co jsem zacala poslouchat muziku…hm, to uz bude 27let :pankac: Taky bych letela do oblak… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.5.18 11:39
@mrav píše:
Na webovkách a možná i doma s Pohledem z prázdnin. Do pondělka si ještě užívám. Jo a Anička mě zase vzbudila v 5.30. Vstává se svítáním. :roll:

Ja vstavam pred patou dobrovolne… :pankac: :mrgreen: Jsem v tomhle vlakne asi jedine typicke ranni ptace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.5.18 12:57
@Detsa píše:
Kdyby někdo dostal nápad dohánět všecko na poslední chvíli a 3 dny nespat, nedoporučuji to dělat. Protože následný vyspání je pak velmi tvrdé po probuzení :P

a proč to teda děláš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.5.18 13:58

@Lenka_Hal To je velka skoda, ze ti to nikdy nevyslo, ja uz byla na kjurim koncerte několikrát během života, vždycky bomba, a posledne to bylo skoro 3 hodiny extaze, normalne me to rozbrecelo… Uz hodne zestarl, ale duse furt stejna a hraje a zpiva porad krasne. Uz se tesim na další, pocitam s rokem 2019/2020, cim jsem starsi, tim to vic prozivam, opravdu jdi, je to magicky zážitek a kdoví, abys ho nepropasla uplne a pak litovala, jednou uz tu nebude… Psala mi znama, kterou jsem popichla, aby sla, nikdy nebyla, ze mi moc dekuje, ze to bylo nadherny… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
26.5.18 13:59
@Detsa píše:
Kdyby někdo dostal nápad dohánět všecko na poslední chvíli a 3 dny nespat, nedoporučuji to dělat. Protože následný vyspání je pak velmi tvrdé po probuzení :P

Tak ja to dohanim i se spanim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
26.5.18 14:27
@Detsa píše:
Jakto 8o

jo, ono to je dvojsmyslny… Bud kdyz delam neco na posledni chvili, tak si stejne aspon kazdy den spanek na par hodin neodpustim (zvladnu delat i spat) nebo lze to brat i tak, ze vubec malo spim posledni roky, tak 5-6 hod./den, a pak tedy jednou za cas dohanim spanek pres den nebo behem nemocenske. Proste tezko nekdy usnu pred pulnoci…Neumim to.

• Citovat
  • Upravit
33315
26.5.18 14:31
@Detsa píše:
Aha, takže stejná nemoc zvaná prokrastinace :roll:. Jinak to znám, taky neusnu dřív jak před půlnocí… nemůžu jít nikdy spát dřív

Nezabereš ani když se lehneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.5.18 14:31
@Detsa píše:
Aha, takže stejná nemoc zvaná prokrastinace :roll:. Jinak to znám, taky neusnu dřív jak před půlnocí… nemůžu jít nikdy spát dřív

Tak porad neprokrastinuju, ted mimoradne, spis mam vic věci na praci na vecer nebo si hodne ctu :)

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
26.5.18 14:34
@Detsa píše:
Vůbec ne, jen ležím dokud neodbijou noční hodiny, abych mohl usnout. A i tak, když jdu spát někdy po půlnoci, trvá mi než zaberu. Ale za to může asi psychika :kytka:

Tak to mame stejny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148369
26.5.18 14:38
@Tinuvien píše:
Nezabereš ani když se lehneš?

Otazka nepatřila sice mě, ale taky nezaberu…čtu si, sjíždím seriály se sluchátky na uších abych nerušila spáče, ale do jedné v noci neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
26.5.18 14:43
@joy.division.control píše: :srdce: :mavam:

Když se řekne přítel, zavání to frází.
Je to jako s láskou, obojí ti schází.
Odmykej, :srdce: spí jak chrám,
stan, co má se stát, vítězství pád,
odmykej, je to zlý být sám,
stan, co má se stát, vítězství, pád…
Přátelství je vzácné, lásku nepropásni… :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
26.5.18 15:11
@Tinuvien píše:
Jednorožce :srdce: Dobře se tu u vás usíná. :palec:

To je to zvířátko z Pultanely? Ale je pěkný. :palec: To ja som svojho času zaspával s opicou. Ne snad s tou, kterou občas mívám po víně, ale s opravdickou, chlupatou. Pak mi jí rozcupoval pejsek. No co, voněla mu a byl ještě štěnátko. Dnes už je mu 9 let. Jak ten čas letí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
26.5.18 15:17
@Tamtama píše:
no právě, tím pádem moc nakecáte :mrgreen:
Žije to tu a to je dobře. Na co spát, ted je čas žít. Ještě vínečko k tomu a pohoda přijde k tobě domů… :pankac: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.5.18 16:12
@mrav píše:
To je to zvířátko z Pultanely? Ale je pěkný. :palec: To ja som svojho času zaspával s opicou. Ne snad s tou, kterou občas mívám po víně, ale s opravdickou, chlupatou. Pak mi jí rozcupoval pejsek. No co, voněla mu a byl ještě štěnátko. Dnes už je mu 9 let. Jak ten čas letí!!

Z Bradavic, jsou vzácní, ale občas je někde spatřen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.5.18 16:13
@mrav píše: Žije to tu a to je dobře. Na co spát, ted je čas žít. Ještě vínečko k tomu a pohoda přijde k tobě domů… :pankac: :mavam:
Úplně jsem dostala chuť něco namíchat. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky