Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Joo to jsou hezký, ale jde mi o znění toho spojení. Kdyby se našlo vhodnější synonymum
Máš krásný velký pevný(nehodící se škrtněte) podklíčnice? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A v tu chvíli mohou nastat jen dvě situace:
- kalhoty budou ještě těsnější až povolí zip
- totálně zvadne a už nebude co chválit
Tak to vidíš - v prvním případě si gatě sundá se slovy, slečno vy jste mi rozbila zip, tak to koukejte spravit…ve druhém případě si sundá kalhoty se slovy, slečno vy jste mi ho rozbila, tak ho koukejte spravit ![]()
@Malaga píše:
jasně…jé pane, jak tak koukám na ty vaše kalhoty…vám je asi těsno ne?
Přitisknu tě k sobě a: Žádný trisk, už jenom líbání, ![]()
vzpoura proti spěchání…
![]()
@Anna766 píše:
Máš krásný velký pevný(nehodící se škrtněte) podklíčnice?
podklíční je tepna nee?
…slečno, vy jste plná života, ve vás tepe krev! a ty vaše podklíčnice, to je ale nádhera ![]()
@Malaga píše:
Tak to vidíš - v prvním případě si gatě sundá se slovy, slečno vy jste mi rozbila zip, tak to koukejte spravit…ve druhém případě si sundá kalhoty se slovy, slečno vy jste mi ho rozbila, tak ho koukejte spravit
Jo, zejména pokud taková situace nastane někde ve firemním openspace mezi 50 lidmi, v hale divadla nebo v metru ![]()
@Detsa píše:
Třetí případ… ty kalhoty mu nepůjdou sundat, jak je má narvaný
tak to už je třetí stupeň vášně ne, že se z někoho trhá oblečení… ![]()
@Detsa píše:
Třetí případ… ty kalhoty mu nepůjdou sundat, jak je má narvaný
Jo, zachytily se o pořádnej háček
Bude třeba vyčkat, nebo studená sprcha i v kalhotech ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, zachytily se o pořádnej háčekBude třeba vyčkat, nebo studená sprcha i v kalhotech
skočí do hypermarketu pro jogurt…mezi chlaďákama to splaskne ![]()
Tak co, mám si dát dvojku červenýho, nebo to nechat na jindy? Dá si někdo taky? ![]()
@Detsa píše:
Mimochodem narvané kalhoty jsem si všiml jen jednou u muže, byl to náš učitel. Ten se do nich musel dostávat tak 2 hodiny ráno a eště byly bílý. Ale jestli se to jeho ženě líbí
hele ženský když mají těsný kalhoty tak si je oblékají v leže…jsem si představila, jak se do nich ten učitel cpe…jinak skinny gatě jsou na chlapech hrozný
@Prof. Farnsworth píše:
Tak co, mám si dát dvojku červenýho, nebo to nechat na jindy? Dá si někdo taky?
dej si…na krvinky
@Malaga píše:
skočí do hypermarketu pro jogurt…mezi chlaďákama to splaskne
To je spíš na mraženou zeleninu nebo kostku špenátu. ![]()
@Malaga píše:
dej si…na krvinky
Dáš si taky? Kdo chce ještě nalejt? ![]()
@Detsa píše:
Uvažuji. Zcela neznámá žena a hned ji začnu hladit. Vidím v tom tedle scénář. Eště mě může praštit kabelkou. Doufám, že v tom nenosí moc kovových předmětů
Tak se s se s ni asi předem seznámíš, ne?