Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Potkal jsem ji jednou z rána - bylo to venku v dešti,
jen tak v tričku sama stála - tak jsem jí půjčil deštník,
aby víc už nepromokla - nebot déšt smívá krásu,
vím, že jsem v ní našel poklad - a ona ve mě spásu…Každý mi tě lásko závidí,když Prahou jdem, ulicí dál,
Já vím, že každý mi tě lásko závidí,já s tebou jsem, dál tam..![]()
![]()
Nechtěj pátrat, co kde dělám
je to jenom moje vlastní věc
až uplyne kousek života
zase vstoupím na tvůj koberec. ![]()
Dnes jsem zjistila, ze je u nás zítra dětskej mejdan ke dni otců, tak pujdem na obhlídku
to se běžně slaví?
@Zkai píše:
Dnes jsem zjistila, ze je u nás zítra dětskej mejdan ke dni otců, tak pujdem na obhlídkuto se běžně slaví?
Prý jo. Já bych to neslavil, protože jsem ocomama. Jen nevím, co víc. Tak ještě vymyslet den ocomam a mamoocov.
![]()
@mrav píše:
Prý jo. Já bych to neslavil, protože jsem ocomama. Jen nevím, co víc. Tak ještě vymyslet den ocomam a mamoocov.![]()
![]()
![]()
Pro tebe jsou oba mejdany, ale jsem rozhorcena, ze na den matek parba nebyla a otcove mejdan maji.
Hele chodí vám upozornění normálně, nebo mám něco špatně?
@Zkai píše:
Pro tebe jsou oba mejdany, ale jsem rozhorcena, ze na den matek parba nebyla a otcove mejdan maji.Hele chodí vám upozornění normálně, nebo mám něco špatně?
Něco mi nechodí, někdy mi to ukáže třeba 12 upozornění a mám tam jedno. Tak asi zase něco kur.
ví. ![]()
@Zkai chodí to na houno teďka. ![]()
My dnes málem byli doma, kluci si odmítali uklidit, ale nakonec to zmákli včas a poprvé jsme spolu byli v bazénu jen my tři sami. Odpoledne se celkem vydařilo, tak už hledám, kam zítra. Bazén, nebo Pat a Mat (které nesnáším, ale kluci je milují) v kině? ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai chodí to na houno teďka.
My dnes málem byli doma, kluci si odmítali uklidit, ale nakonec to zmákli včas a poprvé jsme spolu byli v bazénu jen my tři sami. Odpoledne se celkem vydařilo, tak už hledám, kam zítra. Bazén, nebo Pat a Mat (které nesnáším, ale kluci je milují) v kině?
Pat a mat bude i večer před osmou na Déčku. Alespon dnes byli. ![]()
@mrav píše:
Pat a mat bude i večer před osmou na Déčku. Alespon dnes byli.
Jo, ale jen jedna pohádka, v kině budou ve filmu. A asi jsem se zapomněla pochlubit, že ti dva experti definitivně rozsekali ovladač od televize a ta už nejde zapnout, neb ovládání na ní není. ![]()
Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené.
![]()
@Zkai píše:
Tak to je stejný, nevím kdy je čas mu ho zabavit.
My brali holce dudlik v roce a pul. A mela ho teda uz jen na noc. Je hrozny videt velky chodici dite bez plen ale s cumelem v puse… ![]()
@Detsa me taky ne a nekdy mi to upozorneni vubec neprijde, nebo po dlouhe dobe ![]()
@debra.morgan píše: Chtěla bych dítě, ale nechci být těhotná a rozhodně nechci rodit. Taky bych asi nechtěla adoptovat, chtěla bych vlastní. V podstatě bych chtěla být táta.
pane Boze dej,
abych jako Panenka Maria,
ktera pocala, aniz by zhresila,
take ja zhresila, aniz bych pocala,
pane Boze dej,
abych jako Panenka Maria,
ktera otehotnela a mela dite,
I ja mela dite, aniz bych otehotnela,
tak nejak, ze ano
@Tamtama píše:
Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené.![]()
A co Jim Jam?chytáte to?
@Tamtama píše:
Jo a k déčku, na vedení čt jsem naštvaná, jak nechali zmizet ovečky, tak mladší mi dnes celý den pobrekával, že se mu stýská po ovečkách, a že chce, aby nebyly ztracené.![]()
@Tamtama píše:
Já je nevzal. Fakt. Přísahám! ![]()