Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cosmopol no, druhá dost důležitá okolnost je, že má momentálně na návštěvě kamaráda, který v daný den pravděpodobně stále bude ve městě, tj. pravděpodobně přítomen - to jsem zapomněla zmínit. Takže pokud ho nevykopne na nějakou dobu na mráz, o sexu to nebude.A pokud jo, natluč si on. Ví to dost jasně, že s ním nic nechci mít, už jsem ho dokonce v posteli i odmítla a to setkání jsem mu pouze navrhla. Neproběhlo stylem - chci tě vidět, kdy máš čas, pouze jsem mu napsala to, co jsem při setkání nevyslovila a měla to na jazyku - pokud má čas a chuť se naposled vidět, ať dá vědět. Nic víc, nic míň.
Pokud bych to nechala u toho dnešního rozpačitého setkání, pak bych teprve vypadala jako ta slepice, která nerozchodila jeho odmítnutí. To fakt nechci.
Uvedomujes si vubec, ze to on to muze brat tak, ze ty jsi odmitla jeho?
Ze jsi byla svolna pro sex a najednou utrum? Ze tedy i kdyz se snazil, odmitalas ho? A cekala jsi co? Ty jeho evidentne pritahujes. Nejspis ho i provokujes, nejspis te i bavilo, ze on jeste chce, ale ty jsi format a jednou jsi rekla ne tak ne… palicata jak mezek. Docela chapu, proc z toho zmateneho „nevztahu“ s tebou vycouval, nejspis jsi mela navrch a vedeli jste to oba.
Ted se s tebou chce videt a nejspis se s tebou chce i vyspat. A ty nebud blba a naposledy si to hezky uzij. Hlavne si s nim furt vsechno nevysvetluj. Udelejte si hezky rozluckovy den, at mate na co vzpominat a ukoncete to.
Proboha, tohle jde oznacit jen jednim slovem- trapny, ohromny trapas.
Mas nejakou uroven? Co to placas tady o nejakem uzavreni neceho? Ty jsi proste do nej totalne zamilovana, tohle uz je tvoje druha diskuze, ze?
On ceka sex, ty bdes bud zklamana a nebo se s nim proste vyspis a pak to bude jeste horsi.
Ach jo, asi je dobry, ze odjizdis. Hlavne priste nespi s kamaradem a nevnucuj se chlapovi a nehledej nekde to, co tam neni.
A proc to nemuze byt jako driv? No to je snad jasny, protoze jste to zkazili sexem a vratit to tam, kde to bylo zkratka nejde.
No tak zmen misto setkani na verejnou kavarnu, kdyz ho chces tak videt
sama uvidis, zda na to pristoupi. Podle me to chce taky zakoncit sexem a bude to jedine trapas.
A presne, vratit to do casu pred sexem proste nejde, s tim se musis smirit.
No pokud jsi mu po tom rozpačitém setkání napsala, jestli má čas a chuť se naposledy vidět
tak je celkem jasný, že čeká sex
drtivá většina lidí by ho po takové zprávě čekala
takže jako slepice nebudeš vypadat kvůli tomu setkání, ale kvůli: tyjo, ona mi napíše, jestli nemám čas a chuť se naposledy vidět, nechá se pozvat ke mě domů, abych jí uvařil a pak řekne, že žádnej sex nebude, no chápeš to? ![]()
Mělas to nechat být a ne se mu takhle vnucovat, ne všechno jde spravit, někdy to chce hodně času (i let) a někdy to nejde vůbec ![]()
A s tím kamarádem, kterýho jsi odmítla, jsi taky spala? Protože pokud ne, absolutně to nemůžeš srovnávat ![]()
@Verunecka289 píše:
No pokud jsi mu po tom rozpačitém setkání napsala, jestli má čas a chuť se naposledy viděttak je celkem jasný, že čeká sex
drtivá většina lidí by ho po takové zprávě čekala
takže jako slepice nebudeš vypadat kvůli tomu setkání, ale kvůli: tyjo, ona mi napíše, jestli nemám čas a chuť se naposledy vidět, nechá se pozvat ke mě domů, abych jí uvařil a pak řekne, že žádnej sex nebude, no chápeš to?
Mělas to nechat být a ne se mu takhle vnucovat, ne všechno jde spravit, někdy to chce hodně času (i let) a někdy to nejde vůbec
Přesně. To mi napadlo jako první, a to ani nejsem chlap ![]()
Zakladatelko, nechod k nemu do bytu. Zajdete odpoledne na kavu nebo na zmrzlinu a rozluc se „nekonfliktne“ a s lehkosti. Budes z toho mit lepsi pocit, elegantne se to uzavre.
Mozna kdyz misto schuzky zmenis, tak ze setkani vycouva a pak budes rada, ze se neuvidite vubec.
Kdybych byla na místě tvého „kamaráda“, tak bych se s tebou také nějaký čas nechtěla vůbec vídat… Chtěla bych ti dát čas na odmilování se a nějaké přátelství bych se snažila navázat až po delší době.
Uvědom si, že tvá snaha navázat co nejrychleji na předchozí přátelství v něm spíš vyvolává dojem, že sis to s ukončením vašeho sexuálního vztahu rozmyslela a chceš to nějak navléct, abyste zase skončili v posteli.
Hlavně teda nechápu tu tvou potřebu něco dořešit… Není co. Nechala bych to být a byla otevřená novému plnohodnotnému vztahu. Mně by teda bylo i trapné nějakému novému partnerovi vysvětlovat, že s tímhle „kamarádem“ jsem sice párkrát sexovala a byla do něj zamilovaná, ale teď už je to fakt jen kamarád a dál se s ním stýkala
Já bych se takového pseudokamaráda zbavila docela ráda, minimálně by mi jeho existence nepřipomínala, že jsem se tenkrát zachovala jako matrace.
@Anonymní píše:
@Theli ahoj, doopravdy nechápu, proč bych se měla chovat jako matrace. My ten sex chtěli oba, to, že jsme se do něj zamilovala, je věc druhá.
Nechala bych to plavat, ale já mu prostě to sbohem říct chci a přijde mi to tak správně. Patříme do jistého stejného okruhu lidí a přišlo by mi fakt trapný, když oni by se mezi sebou bavili, že mě ještě naposled viděli a ozvala jsem se jim blablabla. a já o něj ani nezakopla. Prostě se to celý stalo a hotovo. Tady není už co víc dodrbat. A pokud čeká něco víc on, je to jeho problém. Celý je to jeho volba. To, že přijdu, najím, se, řeknu - tak se měj pěkně- a odejdu, na tom nevidím nic špatně. Jestli bude čekat něco víc a ono se nic nestane, je trapný pro něj, ne pro mně.
Myslím, že si to zbytečně komplikuješ. Pokud si s ním chceš užít poslední sex, tak na tu večeři k němu domů jdi. Jestli se chceš pouze rozloučit, navrhni mu k setkání nějakou kavárnu a máš to vyřešené.
@Anonymní píše:
@Theli ahoj, doopravdy nechápu, proč bych se měla chovat jako matrace. My ten sex chtěli oba, to, že jsme se do něj zamilovala, je věc druhá.
Nechala bych to plavat, ale já mu prostě to sbohem říct chci a přijde mi to tak správně. Patříme do jistého stejného okruhu lidí a přišlo by mi fakt trapný, když oni by se mezi sebou bavili, že mě ještě naposled viděli a ozvala jsem se jim blablabla. a já o něj ani nezakopla. Prostě se to celý stalo a hotovo. Tady není už co víc dodrbat. A pokud čeká něco víc on, je to jeho problém. Celý je to jeho volba. To, že přijdu, najím, se, řeknu - tak se měj pěkně- a odejdu, na tom nevidím nic špatně. Jestli bude čekat něco víc a ono se nic nestane, je trapný pro něj, ne pro mně.
Tak já bych se jako matrace trochu cítila, právě proto, že jsem si od toho slibovala víc. Sama přiznáváš, že bys s ním nespala, kdybys věděla, že z toho nic nebude.
S tím rozloučením: a tak se s ním klidně rozluč, ale do jeho bytu bych nešla, fakt ne… Já osobně bych si vystačila i s posláním sms ![]()
Mně prostě trochu přijde, že o něj nechceš ani za boha úplně přijít, což mi zavání jistou citovou závislostí. Ale dělej, jak myslíš, každý řešíme situace jinak a u tebe to vypadá, že to jeho pozvání stejně přijmeš, tak přeji, ať se rozloučíte v opravdu přátelském duchu. ![]()
@Anonymní píše:
@Theli Patříme do jistého stejného okruhu lidí a přišlo by mi fakt trapný, když oni by se mezi sebou bavili, že mě ještě naposled viděli a ozvala jsem se jim blablabla. a já o něj ani nezakopla. Prostě se to celý stalo a hotovo. Tady není už co víc dodrbat. A pokud čeká něco víc on, je to jeho problém. Celý je to jeho volba. To, že přijdu, najím, se, řeknu - tak se měj pěkně- a odejdu, na tom nevidím nic špatně. Jestli bude čekat něco víc a ono se nic nestane, je trapný pro něj, ne pro mně.
Lol. ![]()
Takže ty se k němu samopozveš na oběd (online, po tom trapném a rozpačitém setkání na veřejnosti se k němu dodatečně ještě přihlásíš), oběd ti sám uvaří a ty pak odejdeš středem?
Jako jaké rozloučení? Jaké „srovnání“? On to srovnané má (nechceš sex = nechce tě). Ty prý taky, tak o co ti jde?
Evidentně o to nestojí. Stojí o sex, který si mu defcto ale tím samopozváním nabídla.
Potkali jste se nezávazně na veřejnosti, bylo to awkward. On o tebe nemá zájem.
Opravdu mi přijde, že jediný, kdo se přes to nepřenesl, jsi ty. Tetarální loučení, aby všichni v partě jako veděli, že jste jako v pohodě! ![]()
@Anonymní píše:
@Alinal je to oběd. jenže už je to dohodnuté na středu. A už nevím tady, jak do toho víc rejpat. Změnit to můžu, ale pod jakou záminkou?
Já bych s ním jednala na rovinu. Řekla bych mu, že Ti kavárna připadá pro čistě přátelské setkání vhodnější.
Příspěvek upraven 26.06.17 v 10:46
@Anonymní píše:
Stále nechápu, co je na tomhle špatně.
To, že když se mu nabídneš na oběd, po vaší explicitní sexuální minulosti a dodáš, že se chceš naposledy rozloučit, tak to řve „sex! rozlučkovej farewell sex!!!“
A to říkám jako žena. Chlapi ti to tu tady napsali už opakovaně, hned na začátku diskuze.