Proč to mezi námi nemůže být jako dřív?

1571
25.6.17 23:52

A uz jsi na tom obede byla?

Je ti doufam jasne, ze z jeho strany se jedna o pozvani na zaverecnou ukoncovaci sexovacku? Tak se zachovej jako format a jestli to pozvani prijmes, tak by to v te posteli take melo skoncit! A pokud nechces, aby to koncilo posteli, tak to pozvani radeji ani neprijimej. Usetrite si oba trapne zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1571
25.6.17 23:54

…a jeste nechapu ten povzdech „Proc to nemuze byt jako driv?“

Jak „jako driv“…? Vzdyt driv to preci bylo „pratelstvi s vyhodami“. A tam se, jak jsem to pochopil, vracet nechces. Takze to, ze to nemuze byt „jako driv“, je hlavne z tve strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 23:57

Proste s tebou normalne vy…bal :D chapes to uz ze te vyuzil na sex a pokud bude mit moznost zasunout tak to udela? nechapu takove ubohee zenske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.6.17 00:03
@Anonymní píše:
„Jako dřív“ byla myšlena doba, něž k něčemu došlo.

JÁ bych to normálně neřešila a nechala bych to plynout, má to v sobě uzavřený a nic od toho nechci, ale prostě se chci rozloučit.

Nevím, proč by se mnou vyjebal, já ten sex chtěla taky a nikdo mně k němu nenutil. To, že jsme to každý viděl jinak, bylo riziko podnikání.
…no a chystas se s nim po te veceri vyspat, nebo ne? Jestli ano, tak je vse v poradku a neni co resit. Jestli ne, tak je to od tebe trochu podraz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.6.17 00:07
@Anonymní píše:
@Cosmopol tomu moc nerozumím. Vyspat se s ním rozhodně nehodlám.

Tak ale potom na tu veceri nechod! Ver tomu, ze z jeho strany jde o pozvani na SEX.

Ale pokud „…tomu nerozumis“, tak se obavam, ze ti neni pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.6.17 00:18
@Anonymní píše:
@Cosmopol Tak to mi taky došlo, že se může o něco pokoušet. Spíš nechápu, proč by mělo být trapné pro mně tam jít a nic s ním nemít. Já si chci jen udělat tady v místě starého bydliště pořádek, tímhle pro mně všechno bude dořešené a on ať válčí, jak umí. Nějakou hrdost ještě mám, jednou jsem to ukončila a nevím, proč bych to měla porušovat.
…ach jo. To je presne esence zenskyho zpusobu uvazovani. A pak se zeny divi, ze jim to s tema chlapama ne a ne a NEklape.

Kdyz ty se ani poucit NECHCES! Dopoustis se podvodu na toho chlapa. A ty dokonce jeste rikas „taky mi doslo, ze se muze o neco pokouset.“ Tobe nedochazi, ze ze sebe udelas docela bbku? Co asi o tobe bude potom vypravet kamosum? Ja ti to reknu: „…ta k se normalne necha pozvat na veceri, cili jako jasny - zakoncime to sexem, a normalne NIC!!! Chapete to? Ne, tak s nekym takovym ROZHODNE ne! Ta je opravdu tak…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 00:29

On se s tebou nechce kamaradit, chce sex. Pochop to. Kdyby se s tebou chtěl kamaradit, tak nepřeruší kontakt. On chce sex… ty si myslíš, že si s tebou bude povídat a bude si hrát na mnicha? Na povídání o počasí má kámoše.

Pokud sis vážila toho co bylo předtím, neměla jsi s ním spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.6.17 00:44
@Anonymní píše:
To už teď vím taky, ale nemá se cenu patlat v tom, co bylo.Každopádně si myslím, že to setkání je stále na místě.
…nepoucitelna. Setkani na miste je, ale nekdy v odpolednich hodinach, ve verejne kavarne. Tam mas tak trochu nadeji (…i kdyz taky ne 100%), ze si od toho nebude slibovat neco vic, nez mu hodlas poskytnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
26.6.17 01:00

Taky bych teda nechodila do bytu „na obed“. Spravne reseni bylo pri tom setkani venku mu podat ruku a rict neco ve smyslu „tak se mej pekne, at se ti dari, a ahoooj nekdy zase az prijedu tak te rada uvidim…bla bla…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 01:03
8o 8o 8o

Tobě vůbec nedochází, co se stalo. Pro něj to byl sex. Sex není, on nemá zájem. Ty si myslíš, jak seš emancovaná a na urovni, že ses neurazila a chceš se s ním kamarádit. On nechce, pochop to. Kdyby jsi dělala sceny, tak si tě bude možná víc vážit.
On chtěl sex, nic jinýho. Ty mu ted sex odpíráš a chceš po něm city a povídaní. Všechno o co on od začátku neměl zájem. Ty ho tlačíš někam, kam on nechce a ještě si myslíš, jak seš nad věcí a můžeš být na sebe hrdá.

A jaký loučení? On kdyby chtěl, tak je s tebou v kontaktu. On se má snažit se s tebou rozloučit. Ne, aby tys dělala komediantku, že se stěhuješ a je důležitý se rozloučit. A on má ještě být vděčný za tvoji velkorysou nabídku. Kolik toho potřebuješ abys pochopila, že mu jsi ukradená.

Měla by sis přiznat, že jsi to ještě nezpracovala. Celý tvoje chování je křeč, proto se ti vyhýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.6.17 01:23

Zakladatelko, nezoufej… pokud jsi divná a nepoučitelná, je nás takových víc :mrgreen:
Pokud v tom bylo hlubší přátelství - PŘEDTÍM - tak zaprvé si taky nemyslím, že mu šlo jen o sex, aspoň ne z počátku… za druhé chápu i to, že se pak odmlčel, nějak…a za třetí, ne, nebylo by mi blbé jít k němu na oběd do bytu. Stejně jako ty nechápu, proč by mělo být :nevim:
Tragéd možná jsem, ale mám doma deset let chlapa, který si na moje uvažování nikdy nestěžoval, a dost přesně vím, že ne proto, že bych byla tak blbá a slepá, ale proto, že si nemá na co stěžovat :lol: Podotýkám, že jsme k sobě hodně otevření i co vzájemného a chlapského / ženského uvažování, a taky okolních historek, takže neééé, iluzí mám opravdu pramálo :mrgreen:
Přesto s tady řečeným prostě nemůžou souhlasit ani za boha…

Za sebe můžu jen dodat, ať jednáš jak cítíš TY, a že Mr. Cosmopol tady nemluví za všechny chlapy na světě ani za jejich uvažování - fakt ne, ne, ne a ne.
A taky nejsou všichni chlapi stejní :lol: což tvrdím s plným vědomím toho, jakého prasáka mám doma :mrgreen: Ale přátelství s chlapem taky existuje, i když tomu spousta lidí nevěří, jen proto, že sami nemají kapacitu to zažít… ;) a stejně tak prostě věřím, že chlapi se můžou chovat jako normální lidi.
Za sebe dodám jen tolik, že kamarádů mám dost, vždycky mi s chlapy bylo líp než s ženskými, a ne, nejen já, ale ani nikdo z mého okolí by nepředpokládal, že pozvánka na oběd = pozvánka do postele.
Pokud někdo žije ve světě, kde tohle je normou, tak by asi měl vystrčit rypák a všimnout si, že stejně tak je svět, kde tohle normou opravdu není.

PS, diskutér, který ostatním nadá do nechápajících blbečků, fakt není člověk, jehož nabubřelými názory bych se řídila. Ani pokud tu zazní na mou zajisté tupou osobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 01:50
@Anonymní píše:
@Procházející možná, že máš pravdu, je to jiný úhel pohledu, který mě nutí se nad věcí zamyslet, nicméně s jednou věcí naprosto nesouhlasím - nikdy jsem ho netlačila do žádný role. Celou dobu měl na výběr a má doposud, je to jeho život. Tohle není o emancipaci a hrdosti, to je o tom, že mi nedokáže nabídnout víc, a tak víc nechci to je celý. Prostě jsme řekla konec a od tý doby o tom, co bylo nepadlo ani slovo (a nepadne, pokud to sám nezačne).

Já to vidím tak, že ho tlačíš do přátelství. Nic se nestalo, jedeme dál, budem kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 01:57
@Anonymní píše:
@Procházející a ještě bych dodala - to, že to měl celý o sexu vím sama. A mj následný přístup mi nepřijde špatně i díky vlastní zkušenosti. Shodou okolností jsme se v průběhu toho dostala do jeho pozice. Jeden kamarád se mi nepřímo vyslovil, já řekla ne a on to vzal a zachoval se tak, jako já, i když vím, že to pro něj bylo těžké. Prostě to vzal tak, jak to je a od té doby to nepitvá, ani se mnou nepřerušil kontakt, žádná výčitka nic, jede se dál v normálním modu. A já si ho za jeho přístup vážím o to víc jako člověka. Že mi nechává tu svobodu volby a nezatracuje mě zároveň.

Tohle je hrozně těžký, každý to nedokáže a je třeba spoustu času, aby se věci vrátily do normálu. Ale to že děláte, že se nic neděje a vše je v pořádku. To neznamená, že se nic neděje. Ono se děje, jen se o tom nemluví. A to že nic nevyčítáš neznamená, že on necítí, že jsi zklamaná a že to bolelo. Už jen to, že to chceš mít dořešené, značí že to nemáš v sobě uzavřené. A zase ho tlačíš do toho uzavření…

Nemusíš se mnou souhlasit. Já vím, že jsou věci co bolí a bojujeme s nimi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.6.17 05:55

Když to je mezi vámi teď tak rozpačité, normálně bych se rozloučila na ulici a telefon snad na sebe pořád máte. Do bytu bych nelezla, maximálně do kavárny na půl hodiny. Jsem celkem naivka i ve svých letech, ale napadlo mě to taky, jaké bude to „rozloučení“. Já se s chlapy ale zásadně nekamarádím a něco jako nárazový sex po požití alkoholu ani za vztah hodný pokračování nepovažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
26.6.17 06:03

Kde je problém? Kdyby chtěl ofiko vztah, tak si mohl užívat sexu s tebou do aleluja. :nevim: Hezký se rozluč, o posteli netřeba mluvit, aby sis ještě neodnesla nějaký dáreček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí