Procitnutí z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
15.7.13 14:31
@monca114 píše: :D Ona je taky normální, ale někdy jí ujede takový moudro, no… Nebo že děcka, když jim bylo půl roku jedli vepřo knedlo zelo, čokolády a tak :D

to je moje teta, proč nedat svíčkovou z králíka 4 měsíčnímu do flašky, když její kluci to tak měli, a hlavně na roce byli bez plín a já prý taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335
15.7.13 14:31

No já si hlavně myslím, že chyba je v tom, že většinou ne všechny maminky teda mají tendenci všechno na sebe vykecat a pak se diví..
To nemyslím zle, já jsem to taky dělala, že jsem přišla na hřiště říkám, při nějaké debatě, že mi malý neche na nočník.. a už to jelo.. On ještě nechodí, ježíš, ono je ot někdy lenost a pohodlnost a jelo to.. Prostě raději přijít na hřiště poslouchat druhé přikyvovat, prohodit něco neutrálního..
Už jsme se poučila, protože když přijdu do kolektivu, tak opravdu některým huby jedou ´tím stylem, že vím o kde jaké mamince- která nekojí, a mohla a je líná, které maminky zahnul chlap, které mamince dítě je nevychované, prorože říkala, že dělá to či ono.. takže možná si hlídat komu se co říká…

Příspěvek upraven 15.07.13 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 14:32

@Prcek88 Já bych taky něco takového potřebovala, takového člověka..mám spoustu takových kámošek, ale bez dětí :( jedna už ale má termín v lednu, tak už se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
15.7.13 14:33
@Cuddy píše:
Kdyz me prijde mnohem jednodussi, zeptat se, kolik je diteti nez se bavit s cizi osobou na pisku o knizkach. Knizky jsou pro me uz osobni a s cizi matkou na piskovisti bych se o nich nebavila, ale to, kdy chodi dite spat, kolik mu je, jestli ji prikrmy, to diskutovat klidne budu. Proste je to snadne tema k hovoru s nekym cizim, kdyz nechci sedet na piskovisti mlcky a starat se jen o sve. I kdyz ja konkretne radeji mlcim, prikyvuji nebo jednoslovne odpovidam :-)

Já se taky bavím o děckách a až se poznáme, tak o všem možným

• Citovat
  • Upravit
monca114
15.7.13 14:34
@Jasněnkaa píše:
to je moje teta, proč nedat svíčkovou z králíka 4 měsíčnímu do flašky, když její kluci to tak měli, a hlavně na roce byli bez plín a já prý taky :lol:

jo, tak nějak :D

• Citovat
  • Upravit
12505
15.7.13 14:35
@Lo píše:
@Prcek88 Já bych taky něco takového potřebovala, takového člověka..mám spoustu takových kámošek, ale bez dětí :( jedna už ale má termín v lednu, tak už se těším :D

A od jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.7.13 14:36

@Lo Už jsem se koukala já jsem z Berouna to není taková dálka od tebe :) Mužeme se někdy sejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.7.13 14:37
@monca114 píše:
jo, tak nějak :D

taky jsem byla v roce bez plín ale ty následky :D to si nepřejte vědet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.7.13 14:37

@Lo Jo ještě ti pošlu dokaz an super stránky na fb, kde jsou maminky z tvého města
 https://www.facebook.com/…79548051599/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
15.7.13 14:38

Jinak všechny takové srovnávací řeči házím za hlavu, jedině co mi fakt pije krev a dokáže vytočit je, když se mě známá zeptá, proč jsou moje děti blondáci a my jsme přitom oba tmaví, to je pak vážně na ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 14:39

@Prcek88 Tak ta stránka mi nejde zobrazit :( nicméně, někdy by jsme se mohly sejít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@dadasik píše:
taky jsem byla v roce bez plín ale ty následky :D to si nepřejte vědet :lol:

vrátilo se ti to a máš problém udržet stolici a moč? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
monca114
@dadasik píše:
taky jsem byla v roce bez plín ale ty následky :D to si nepřejte vědet :lol:
:lol: Myslím, že jsme na tom byli všechny podobně  :lol:

Jinak teda já plkám s každým a o všem, ale sem jsme se přistěhovali před víc jak rokem a pak mi ten malý onemocněl a nikam jsme nesměli. Hned jsme tu byli známí jako ti, co nevychází a že se s nikým nebavíme. No každý ví hovn. o a je chytrý jak rádio, jako vždy :D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 14:40
@zikado píše:
Jinak všechny takové srovnávací řeči házím za hlavu, jedině co mi fakt pije krev a dokáže vytočit je, když se mě známá zeptá, proč jsou moje děti blondáci a my jsme přitom oba tmaví, to je pak vážně na ránu.

soused byl blonďák, hotovo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2528
15.7.13 14:40

@Jasněnkaa těžko soused má pleš :mrgreen:a černý plnovous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie