Procitnutí z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
15.7.13 14:19
@Prcek88 píše:
Mě taky moc ne, ne tady na emiminu, měla jsem jen jednu známou, která už známá není..
Já tohle prostě ignoruju, neřeším to je nejlepší řešení :)
Když někdo začne a rejpe furt tak udělám pápá :mavam: :mavam:

on třeba chce jen někdo poradit tomu druhému, ani to nemusí myslet ve zlém. Stačí číst diskuze kde je v názvu slovo „tchyně“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
monca114
15.7.13 14:20
@Jasněnkaa píše:
Holky a nejste moc vztahovačné :nevim: protože mě se třeba nikdy nestalo, že by se někdo povyšoval svoje děti nad mé :nevim: ve skupině měsíc porodu, třeba byli děti které už pomalu chodily a můj si ležel :mrgreen: nebo děti mluví, můj hejkal :lol: co se týče pískoviště a hřiště, vždyť není nic jednoduššího jít domů, nebo si jít hrát jinam, když někdo opravdu něco cpe. Ani co se týče dojení, látkování mi nikdy nikdo nic necpal :think:

Nejsem vztahovačná. Tady kdejaká dobrá duše neopomene něco zmínit, včetně tchýně, která je sice úplně v pohodě, ale tohle občas taky plácne… :D

• Citovat
  • Upravit
1130
15.7.13 14:21

@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
15.7.13 14:21

Jestli to nebude tím, že mámy jsou ženské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.7.13 14:22
@dadasik píše:
Mnojo devčata radite ignorovat ale společnost clovek potřebuje, tak jak tedy najít maminku s nevykojeným mozkem?

musis zkouset, jedna ti proste sedne…ja mam taky jen jednu.ona ma 4 letaka, par vet prohodime o mladych a pak si u kafca a cigarka jedeme to svoje..no a pak je tu druha, ale to je spis kocarkova znama a ta je schopna hodinu mluvit o prdech maleho. a tak ja jen kyvu, popr. prcham s vymluvou na obchod, postu, netrpeliveho muze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
15.7.13 14:22

Taky nelátkuju, bych pořád jen prala… :D navíc v roce prát ty zřízené plíny fakt ne :D s výživou jsem velice až úzkostlivě opatrná a přesto mé dítě už sežralo hranolku a chipsy (prostě ukrad v nestřeženém okamžiku) neřeš maminy co ti chcou vmetat svůj názor a mysli si svoje… mě zase zaráží některé co dají čokoládu v 7mi měsících, je mi z toho zle a co zavřu oči a řeknu si no já bych to svému dítěti neudělala… a je to dobře protože od té maminy co to udělala je holčička velice obézní… takže její problém.. :-) neřešit, nepřepínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.7.13 14:25
@dadasik píše:
@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu… 8)

Tak ji ignoruj a najdi si maminu co se o těhle věcech baví, tak těžké to není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@dadasik píše:
@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu… 8)

já říkám pravdu ;) takže, nechodí protože to neumí, jo šmajdá, nepláče protože je hrdinka :lol: chápu že tě to nebaví odpovídat pořád a pořád na to samé, ještě když je to stupidní, chce to mít rychlou stručnou odpověď ;)
Zkus se kouknout tady podle místa bydliště, určitě tu bude skupina, třeba tam někdo podle tvého gusta bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
monca114
@MacinkaCZ píše:
Taky nelátkuju, bych pořád jen prala… :D navíc v roce prát ty zřízené plíny fakt ne :D s výživou jsem velice až úzkostlivě opatrná a přesto mé dítě už sežralo hranolku a chipsy (prostě ukrad v nestřeženém okamžiku) neřeš maminy co ti chcou vmetat svůj názor a mysli si svoje… mě zase zaráží některé co dají čokoládu v 7mi měsících, je mi z toho zle a co zavřu oči a řeknu si no já bych to svému dítěti neudělala… a je to dobře protože od té maminy co to udělala je holčička velice obézní… takže její problém.. :-) neřešit, nepřepínat

Můj teda čokoládu zkusil někdy po roce :oops: Moc mu chutnala, snědl by minimálně celou tabulku, potvora :mrgreen: ale teda není to u nás pravidlem!

• Citovat
  • Upravit
1130
15.7.13 14:26
@monca114 píše:
Nejsem vztahovačná. Tady kdejaká dobrá duše neopomene něco zmínit, včetně tchýně, která je sice úplně v pohodě, ale tohle občas taky plácne… :D

jojo tchyně… to je taky kapitola:) moje tchyne je fajn a tchan super a nikdo mi to nevěří :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
15.7.13 14:27
@dadasik píše:

Kdyz me prijde mnohem jednodussi, zeptat se, kolik je diteti nez se bavit s cizi osobou na pisku o knizkach. Knizky jsou pro me uz osobni a s cizi matkou na piskovisti bych se o nich nebavila, ale to, kdy chodi dite spat, kolik mu je, jestli ji prikrmy, to diskutovat klidne budu. Proste je to snadne tema k hovoru s nekym cizim, kdyz nechci sedet na piskovisti mlcky a starat se jen o sve. I kdyz ja konkretne radeji mlcim, prikyvuji nebo jednoslovne odpovidam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.7.13 14:27
@Prcek88 píše:
Tak ji ignoruj a najdi si maminu co se o těhle věcech baví, tak těžké to není :kytka:

mnojo ale když já ješte nepotkala normální a já se tak snažím… vážně se fakt moc snažím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
15.7.13 14:28
@dadasik píše:
jojo tchyně… to je taky kapitola:) moje tchyne je fajn a tchan super a nikdo mi to nevěří :lol: :lol: :lol:
:D Ona je taky normální, ale někdy jí ujede takový moudro, no… Nebo že děcka, když jim bylo půl roku jedli vepřo knedlo zelo, čokolády a tak :D
  • Citovat
  • Upravit
1130
15.7.13 14:29
@Cuddy píše:
Kdyz me prijde mnohem jednodussi, zeptat se, kolik je diteti nez se bavit s cizi osobou na pisku o knizkach. Knizky jsou pro me uz osobni a s cizi matkou na piskovisti bych se o nich nebavila, ale to, kdy chodi dite spat, kolik mu je, jestli ji prikrmy, to diskutovat klidne budu. Proste je to snadne tema k hovoru s nekym cizim, kdyz nechci sedet na piskovisti mlcky a starat se jen o sve. I kdyz ja konkretne radeji mlcim, prikyvuji nebo jednoslovne odpovidam :-)

jak mi chybí komunikace tak horlive odpovídám i douslovně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.7.13 14:30
@dadasik píše:
mnojo ale když já ješte nepotkala normální a já se tak snažím… vážně se fakt moc snažím :lol: :lol: :lol:
:D My jsme se přestěhovaly do jiného města nikoho jsem tu neznala, našla jsem si stránky na fb, kam chodí maminky z našeho města.
Napsala jsem na zed, že bych se ráda seznámila s nějakou mamkou co neřeší jenom plínky, papáníčko, stoličky a nesrovnává. Že se chci bavit o chlapech, zájmech apod.
A dobrý nakonec jsem tu našla kámošku ze střední, je užasná :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital