Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
Holky a nejste moc vztahovačnéprotože mě se třeba nikdy nestalo, že by se někdo povyšoval svoje děti nad mé
ve skupině měsíc porodu, třeba byli děti které už pomalu chodily a můj si ležel
nebo děti mluví, můj hejkal
co se týče pískoviště a hřiště, vždyť není nic jednoduššího jít domů, nebo si jít hrát jinam, když někdo opravdu něco cpe. Ani co se týče dojení, látkování mi nikdy nikdo nic necpal
Nejsem vztahovačná. Tady kdejaká dobrá duše neopomene něco zmínit, včetně tchýně, která je sice úplně v pohodě, ale tohle občas taky plácne… ![]()
@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu… ![]()
@dadasik píše:
Mnojo devčata radite ignorovat ale společnost clovek potřebuje, tak jak tedy najít maminku s nevykojeným mozkem?
musis zkouset, jedna ti proste sedne…ja mam taky jen jednu.ona ma 4 letaka, par vet prohodime o mladych a pak si u kafca a cigarka jedeme to svoje..no a pak je tu druha, ale to je spis kocarkova znama a ta je schopna hodinu mluvit o prdech maleho. a tak ja jen kyvu, popr. prcham s vymluvou na obchod, postu, netrpeliveho muze… ![]()
Taky nelátkuju, bych pořád jen prala…
navíc v roce prát ty zřízené plíny fakt ne
s výživou jsem velice až úzkostlivě opatrná a přesto mé dítě už sežralo hranolku a chipsy (prostě ukrad v nestřeženém okamžiku) neřeš maminy co ti chcou vmetat svůj názor a mysli si svoje… mě zase zaráží některé co dají čokoládu v 7mi měsících, je mi z toho zle a co zavřu oči a řeknu si no já bych to svému dítěti neudělala… a je to dobře protože od té maminy co to udělala je holčička velice obézní… takže její problém..
neřešit, nepřepínat
@dadasik píše:
@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu…
Tak ji ignoruj a najdi si maminu co se o těhle věcech baví, tak těžké to není ![]()
@dadasik píše:
@Jasněnkaa hele taky to je možny ale spíš ne, když potkaš maminu a ona se zeptá jééé kolik jí je? a proč uz nechodí sama? a nešmajdá? proč neplače když upadne? atd.. nejak me to unavuje… chybí mi povídaní si o knížkách, filmech, divadle, nebo jen tak klabosení o blbostech, vyčistit si hlavu…
já říkám pravdu
takže, nechodí protože to neumí, jo šmajdá, nepláče protože je hrdinka
chápu že tě to nebaví odpovídat pořád a pořád na to samé, ještě když je to stupidní, chce to mít rychlou stručnou odpověď ![]()
Zkus se kouknout tady podle místa bydliště, určitě tu bude skupina, třeba tam někdo podle tvého gusta bude ![]()
@MacinkaCZ píše:
Taky nelátkuju, bych pořád jen prala…navíc v roce prát ty zřízené plíny fakt ne
s výživou jsem velice až úzkostlivě opatrná a přesto mé dítě už sežralo hranolku a chipsy (prostě ukrad v nestřeženém okamžiku) neřeš maminy co ti chcou vmetat svůj názor a mysli si svoje… mě zase zaráží některé co dají čokoládu v 7mi měsících, je mi z toho zle a co zavřu oči a řeknu si no já bych to svému dítěti neudělala… a je to dobře protože od té maminy co to udělala je holčička velice obézní… takže její problém..
neřešit, nepřepínat
Můj teda čokoládu zkusil někdy po roce
Moc mu chutnala, snědl by minimálně celou tabulku, potvora
ale teda není to u nás pravidlem!
@monca114 píše:
Nejsem vztahovačná. Tady kdejaká dobrá duše neopomene něco zmínit, včetně tchýně, která je sice úplně v pohodě, ale tohle občas taky plácne…
jojo tchyně… to je taky kapitola:) moje tchyne je fajn a tchan super a nikdo mi to nevěří
![]()
@dadasik píše:
Kdyz me prijde mnohem jednodussi, zeptat se, kolik je diteti nez se bavit s cizi osobou na pisku o knizkach. Knizky jsou pro me uz osobni a s cizi matkou na piskovisti bych se o nich nebavila, ale to, kdy chodi dite spat, kolik mu je, jestli ji prikrmy, to diskutovat klidne budu. Proste je to snadne tema k hovoru s nekym cizim, kdyz nechci sedet na piskovisti mlcky a starat se jen o sve. I kdyz ja konkretne radeji mlcim, prikyvuji nebo jednoslovne odpovidam ![]()
@Prcek88 píše:
Tak ji ignoruj a najdi si maminu co se o těhle věcech baví, tak těžké to není
mnojo ale když já ješte nepotkala normální a já se tak snažím… vážně se fakt moc snažím
![]()
@dadasik píše:
jojo tchyně… to je taky kapitola:) moje tchyne je fajn a tchan super a nikdo mi to nevěří![]()
![]()
@Cuddy píše:
Kdyz me prijde mnohem jednodussi, zeptat se, kolik je diteti nez se bavit s cizi osobou na pisku o knizkach. Knizky jsou pro me uz osobni a s cizi matkou na piskovisti bych se o nich nebavila, ale to, kdy chodi dite spat, kolik mu je, jestli ji prikrmy, to diskutovat klidne budu. Proste je to snadne tema k hovoru s nekym cizim, kdyz nechci sedet na piskovisti mlcky a starat se jen o sve. I kdyz ja konkretne radeji mlcim, prikyvuji nebo jednoslovne odpovidam
jak mi chybí komunikace tak horlive odpovídám i douslovně ![]()
@dadasik píše:
mnojo ale když já ješte nepotkala normální a já se tak snažím… vážně se fakt moc snažím![]()
![]()
on třeba chce jen někdo poradit tomu druhému, ani to nemusí myslet ve zlém. Stačí číst diskuze kde je v názvu slovo „tchyně“