Procitnutí z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
15.7.13 17:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 17:52
@peggy.sl píše:
Toť…aby na mě nějaký bezdomovec plivnul tuberu, nebo bych se píchla o jehlu od nějakýho pomatenýho feťáka!! Nejsem očkovaná proti žloutence!! :mrgreen: :mrgreen:
:zed: tak baťoh na záda a mazej pěšky :think:
  • Citovat
  • Upravit
1803
15.7.13 17:53

U nás na vsi taky nechodím na veřejné píškoviště… ani mě to tam netáhne… protože matky jsou strašně velké kamarádky a jen jedna odejde, už to jede - pomlouvání… nemám to ráda, nechodím tam, nezajímají mě dovednosti, prdy atd. jiných dětí, nepomlouvám ostatní… a je mi tak kráááásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.7.13 17:58
@Jasněnkaa píše: :zed: tak baťoh na záda a mazej pěšky :think:

To raději nalitá autem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 18:04

Clovek to holt musi brat tak, ze nachylnejsim povaham udelaj matersky hormony z mozku takovou smazenici, ze ktery se treba uz nikdy nevzpamatujou- je fakt k tomu potreba pristupovat jako k psychiatricky diagnoze a nebrat si nic z toho osobne :-) Zaklad, kdyz ma nekdo touhu poucovat je vubec nereagovat a poustet to jednim uchem tam druhym ven. Jednou jsem zabrousila na to skladiste obnosenych hadru Next- mimibazar-a mela jsem z toho par dni pekelnou depresi- tuny nemoznejch smajliku a mezi tim vsim cvachtajici manzove a příťové…Moje rada je omezit styky s matkama a zustat u svejch starejch pratel, klidne bezdetnejch. clovek si alespon od tech plen vycisti hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 18:09

:mrgreen: my máme před domem pískoviště, bydlím v 5. patře, venku jsou ty maminy s dětma na písku ještě a já vystrčila syna ven na balkon v kočáru :D Venku jsme už byli, pokud si chce dáchnout, bude se muset spokojit s balkonem :D To bych chtěla vidět, jestli si už něco neříkají, jich tam vždycky je, to je nářez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.13 18:10
@Sepishka píše:
Clovek to holt musi brat tak, ze nachylnejsim povaham udelaj matersky hormony z mozku takovou smazenici, ze ktery se treba uz nikdy nevzpamatujou- je fakt k tomu potreba pristupovat jako k psychiatricky diagnoze a nebrat si nic z toho osobne :-) Zaklad, kdyz ma nekdo touhu poucovat je vubec nereagovat a poustet to jednim uchem tam druhym ven. Jednou jsem zabrousila na to skladiste obnosenych hadru Next- mimibazar-a mela jsem z toho par dni pekelnou depresi- tuny nemoznejch smajliku a mezi tim vsim cvachtajici manzove a příťové…Moje rada je omezit styky s matkama a zustat u svejch starejch pratel, klidne bezdetnejch. clovek si alespon od tech plen vycisti hlavu.

Do kamene tesat!!!
Mateřství dělá z mnoha žen neskutečné zdětinštělé slepice. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 18:22

@Burj Chalifa Jo, tohle zviratko se mi taky vzdycky vybavi, ale nechtela jsem byt tak drsna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
15.7.13 18:39

Asi máš smůlu na matky okolo. Mám naštěstí normální kamarádky, které mateřstvím nezblbly, i když u jedné lehké náznaky byly :), ale má už větší děti, tak z toho vyrostla.
My si některé názory řekneme a i když se úplně neshodneme třeba v horkých tématech jako domácí porody, výchova nebo očkování, tak si názory nevnucujeme a je to. Protože mám názory spíš proti proudu, tak taková témata s méně známýma matkama zásadně neprobírám, nechci se rozčilovat :) a je to zbytečné.

Třeba syn měl plíny ještě ve 3 letech, zaboha to nešlo a z okolí a ani v mateřským centru neřekl nikdo ani popel, spíš jsem se setkala s pochopením a povzbuzením. Jestli někdo pomlouvá okolo neřeším. To jen tady na netu jsou někteří odvážní a čtu o lenosti a že je to hnus a tak. Ale to je tou anonymitou, do očí mi to žádná „pipka“ neřekla, se zlou by se potázala :)

• Citovat
  • Upravit
Jemys
15.7.13 19:38
@dadasik píše:
na pískovište posílám tatinka protože já na to taky nemám… :lol:

To máš zlatýho tatínka…můj by tam nevydržel ani tak dlouho jako já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25111
15.7.13 19:45

@kvaček To přesně nesnáším na některých ženských, že jsou takové slepice. Já mám to štěstí, že mám skvělého muže, kterému mohu spoustu věcí říct. A mám i kamaráda, co je na mateřský a ten chlapský pohled na věc mě vždycky totálně probere z těchto žabomyších debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
15.7.13 19:50
Tak toto mě opravdu pobavilo :lol: :lol: :lol: vyznávám podobný smysl pro humor
@Sepishka píše:
Jednou jsem zabrousila na to skladiste obnosenych hadru Next- mimibazar
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 19:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.13 20:04

Co je na těch hadříkách Next tak úžasného, že se po něm maminy můžou utlouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:06

@Burj Chalifa No asi v nich bude neco az mystickyho, protoze pry kdyz jsou v obchode vyprodeje, tak by se uslapaly a hazeji si do kose bez ladu a skladu i naprosto nevhodny velikosti, ktery pak pokoutne smeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí