Procitnutí z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luciášice
15.7.13 15:28
@areca píše:
Ja jsem zrovna nedavno prisla na myslenku, ze matky jsou samostatna skupina lidi, se kteryma si moc nevim rady. Byla jsem vzdy otevreny clovek a co si myslim to reknu. Ale s ostatnima maminkama uz si davam sakra pozor. Proroze se mi zda, ze vsechno berou osobne a utocne. Jako, ze kdyz se zeptam jak maly od kamaradky dopadl na kontrole, jak zvladl ockovani a jak byl velky. Tak jsem se pak dozvedela, ze to jsou sokrome otazky a znervoznuji tu maminku timto. A ja to pritom myslela uplne normalne se zajmem, jelikoz mi to prijde normalni. A celkove debaty s maminkama nezvladam. Clovek se pomalu boji cokoli rict, aby se to maminek nedoktlo. Nevedela jsem, ze jsou maminy ak slozite. Zatim v tim tapu a doufam, ze se to zlepsi.

Matky jsou hrozně vztahovačné a přecitlivělé :)

Já jsem si při jedné debatě matek dovolila zmínit, že bych porody doma zakázala No…už se mnou raději nedebatují :lol: Jiný názor je totiž zakázán :twisted: Nelátkuju, nešátkuju, dávám skleničky a dokonce jsem očkovala(ačkoliv ne podle kalendáře) :mrgreen: Takže jsem na černé listině a chodím ven s kamarádkami, které děti nemají a jsou normální :mrgreen: :P

To byla trochu nadsázka, ve skutečnosti kamarádky s dětmi mám, některé jsou hrozně fajn a často se seznamuju s novými maminkami…Ale vím moc dobře o čem píšeš, měla jsem tu čest poznat matku, která netoleruje jiný způsob života natož jiný názor. Pořád si prosazuje svou, soutěží a vychvaluje si, jak je její dítě zdravé(samozřejmě, protože není očkované a bere homeopatika :lol: ) a vůbec jí nedochází, že svými řečmi může ublížit někomu, jehož dítě tak zdravé není :zed: To potom mamince nemocného dítěte naznačuje, že nemoc je určitě vina očkování (tudíž její, protože ho očkovat nechala) :roll: Přitom o konkrétním zdravotním problému vůbec nic neví :evil:,je nevzdělaná a schopná svést na očkování i světový hladomor :lol:

• Citovat
  • Upravit
adam755
15.7.13 15:52

@luciášice to je přesně moje sestřenice, fanatická propagátorka neočkování a kojení - jen díky tomu její jediné dítě široko daleko nemá žádné vyrážky, ačkoli všechny ostatní děti je mají. Dotáhla to ale jen do poloviny, na látkové pleny je moc pohodlná a samozřejmě si našla důvod, proč jsou papírové lepší: narozdíl od látkových nebrání dítěti v pohybu :cert: no comment
Můj syn je hodně dlouhý na svůj věk a podle grafu má poměr výška/váha ke své délce akorát. Ale podle sestřenice je samozřejmě tlustej, protože dostává Sunar. Sláva stereotypům!

• Citovat
  • Upravit
20557
15.7.13 16:05

Moje obrana proti mudrcům je, mezi ně nechodit..nezajímají mě cizí děti, prdíky, ani pasení koníků..scházím se s lidmi stejného ražení jako jsem já a mám klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
15.7.13 16:38
@adam755 píše:
@luciášice to je přesně moje sestřenice, fanatická propagátorka neočkování a kojení - jen díky tomu její jediné dítě široko daleko nemá žádné vyrážky, ačkoli všechny ostatní děti je mají. Dotáhla to ale jen do poloviny, na látkové pleny je moc pohodlná a samozřejmě si našla důvod, proč jsou papírové lepší: narozdíl od látkových nebrání dítěti v pohybu :cert: no comment
Můj syn je hodně dlouhý na svůj věk a podle grafu má poměr výška/váha ke své délce akorát. Ale podle sestřenice je samozřejmě tlustej, protože dostává Sunar. Sláva stereotypům!

No to je to správné slovo fanatik :lol:

Což ať si těm svým bludům klidně věří.Ale nemají je cpát ostatním a nasazovat ty své konspirační teorie na cizí děti,o kterých ve skutečnosti vůbec nic neví.Ta moje známá je schopná nemocné dítě šmahem zaškatulkovat do šuplíku „poškozené očkováním“ a přitom ani neví,co dítěti vlastně je :cert: Na to se už maminky nezeptá,stačí jí,že ví,že je očkované :roll:

@peggy.sl píše:
Moje obrana proti mudrcům je, mezi ně nechodit..nezajímají mě cizí děti, prdíky, ani pasení koníků..scházím se s lidmi stejného ražení jako jsem já a mám klid..
:palec: se známou už se taky nevídám a hned je mi líp :)
  • Citovat
  • Upravit
6024
15.7.13 17:12

Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 17:16
@vendulaaa píše:
Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že… :?

to je fakt :think: tak jedině začít pít nebo hulit, to ti budou kecy jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
adam755
15.7.13 17:16

@luciášice ta naše sestřenice ještě potničky na tvářích našeho malýho vyhodnotila jako počínající atopický ekzem způsobený očkováním… Sice v té době ještě očkovanej nebyl, ale ona měla jasno. Někdy mi jí je až líto.

• Citovat
  • Upravit
20557
15.7.13 17:27
@Jasněnkaa píše:
to je fakt :think: tak jedině začít pít nebo hulit, to ti budou kecy jedno :mrgreen:

To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude… :mrgreen:
melounovou vodku..mňam.. :pankac:
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
15.7.13 17:35
@peggy.sl píše:
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě.. :mrgreen:

to začni raději hulit, dýchnout oni dávají vždycky, ale líznou ne :D

• Citovat
  • Upravit
25178
15.7.13 17:35

Tak já nevím, diskuzi jsem prolítla jen tak v rychlosti, ale asi žiju jinde než většina z vás. Tady na vsi chodíme na pískoviště rádi, nikdo nic takovýho neřeší. Jako bavíme se, co které dítko umí, jak přibralo a tak, ale nehrotíme to. Jsou to jen informace…
Taky třeba nejsem zastánce očkování, ale nikomu do toho nekecám… atd. atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 17:39
@peggy.sl píše:
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě.. :mrgreen:

jezdit sockou, to můžeš být uplně na kaši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 17:40
@monca114 píše:
to začni raději hulit, dýchnout oni dávají vždycky, ale líznou ne :D

prd velebnosti, chlap už lízal 2×, jsou to šupáci mazaný :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
luciášice
15.7.13 17:48
@adam755 píše:
@luciášice ta naše sestřenice ještě potničky na tvářích našeho malýho vyhodnotila jako počínající atopický ekzem způsobený očkováním… Sice v té době ještě očkovanej nebyl, ale ona měla jasno. Někdy mi jí je až líto.

Nojo,tak to je stejná krevní skupina,jako moje známá ;)

@vendulaaa píše:
Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že… :?

To je pravda :think: Já žiju ve městě,tam se to ztratí…

@peggy.sl píše:
To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude… :mrgreen: :mrgreen:

Já dneska :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
15.7.13 17:48
@Jasněnkaa píše:
jezdit sockou, to můžeš být uplně na kaši :mrgreen:

Toť…aby na mě nějaký bezdomovec plivnul tuberu, nebo bych se píchla o jehlu od nějakýho pomatenýho feťáka!! Nejsem očkovaná proti žloutence!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.7.13 17:49

@avm3 co ty víš, jestli te za zady ostatní nedrbou;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí