Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciášice to je přesně moje sestřenice, fanatická propagátorka neočkování a kojení - jen díky tomu její jediné dítě široko daleko nemá žádné vyrážky, ačkoli všechny ostatní děti je mají. Dotáhla to ale jen do poloviny, na látkové pleny je moc pohodlná a samozřejmě si našla důvod, proč jsou papírové lepší: narozdíl od látkových nebrání dítěti v pohybu
no comment
Můj syn je hodně dlouhý na svůj věk a podle grafu má poměr výška/váha ke své délce akorát. Ale podle sestřenice je samozřejmě tlustej, protože dostává Sunar. Sláva stereotypům!
Moje obrana proti mudrcům je, mezi ně nechodit..nezajímají mě cizí děti, prdíky, ani pasení koníků..scházím se s lidmi stejného ražení jako jsem já a mám klid..
@adam755 píše:
@luciášice to je přesně moje sestřenice, fanatická propagátorka neočkování a kojení - jen díky tomu její jediné dítě široko daleko nemá žádné vyrážky, ačkoli všechny ostatní děti je mají. Dotáhla to ale jen do poloviny, na látkové pleny je moc pohodlná a samozřejmě si našla důvod, proč jsou papírové lepší: narozdíl od látkových nebrání dítěti v pohybuno comment
Můj syn je hodně dlouhý na svůj věk a podle grafu má poměr výška/váha ke své délce akorát. Ale podle sestřenice je samozřejmě tlustej, protože dostává Sunar. Sláva stereotypům!
No to je to správné slovo fanatik ![]()
Což ať si těm svým bludům klidně věří.Ale nemají je cpát ostatním a nasazovat ty své konspirační teorie na cizí děti,o kterých ve skutečnosti vůbec nic neví.Ta moje známá je schopná nemocné dítě šmahem zaškatulkovat do šuplíku „poškozené očkováním“ a přitom ani neví,co dítěti vlastně je
Na to se už maminky nezeptá,stačí jí,že ví,že je očkované ![]()
@peggy.sl píše:
Moje obrana proti mudrcům je, mezi ně nechodit..nezajímají mě cizí děti, prdíky, ani pasení koníků..scházím se s lidmi stejného ražení jako jsem já a mám klid..
Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že… ![]()
@vendulaaa píše:
Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že…
to je fakt
tak jedině začít pít nebo hulit, to ti budou kecy jedno ![]()
@luciášice ta naše sestřenice ještě potničky na tvářích našeho malýho vyhodnotila jako počínající atopický ekzem způsobený očkováním… Sice v té době ještě očkovanej nebyl, ale ona měla jasno. Někdy mi jí je až líto.
@Jasněnkaa píše:
to je fakttak jedině začít pít nebo hulit, to ti budou kecy jedno
To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude… ![]()
melounovou vodku..mňam.. ![]()
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě.. ![]()
@peggy.sl píše:
To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude…
melounovou vodku..mňam..
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě..
to začni raději hulit, dýchnout oni dávají vždycky, ale líznou ne ![]()
Tak já nevím, diskuzi jsem prolítla jen tak v rychlosti, ale asi žiju jinde než většina z vás. Tady na vsi chodíme na pískoviště rádi, nikdo nic takovýho neřeší. Jako bavíme se, co které dítko umí, jak přibralo a tak, ale nehrotíme to. Jsou to jen informace…
Taky třeba nejsem zastánce očkování, ale nikomu do toho nekecám… atd. atd…
@peggy.sl píše:
To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude…
melounovou vodku..mňam..
Ještě musím vymyslet jak chlast propojit s řízením auta a bude mi blaženě..
jezdit sockou, to můžeš být uplně na kaši ![]()
@monca114 píše:
to začni raději hulit, dýchnout oni dávají vždycky, ale líznou ne
prd velebnosti, chlap už lízal 2×, jsou to šupáci mazaný
![]()
@adam755 píše:
@luciášice ta naše sestřenice ještě potničky na tvářích našeho malýho vyhodnotila jako počínající atopický ekzem způsobený očkováním… Sice v té době ještě očkovanej nebyl, ale ona měla jasno. Někdy mi jí je až líto.
Nojo,tak to je stejná krevní skupina,jako moje známá ![]()
@vendulaaa píše:
Jenomže on je rozdíl vyhnout se takové prima mamince na dědině a ve městě, že…
To je pravda
Já žiju ve městě,tam se to ztratí…
@peggy.sl píše:
To jsem si zrovna říkala v sobotu..začnu chlastat a bude…![]()
Já dneska ![]()
@Jasněnkaa píše:
jezdit sockou, to můžeš být uplně na kaši
Toť…aby na mě nějaký bezdomovec plivnul tuberu, nebo bych se píchla o jehlu od nějakýho pomatenýho feťáka!! Nejsem očkovaná proti žloutence!!
![]()
Matky jsou hrozně vztahovačné a přecitlivělé
Já jsem si při jedné debatě matek dovolila zmínit, že bych porody doma zakázala No…už se mnou raději nedebatují
Jiný názor je totiž zakázán
Nelátkuju, nešátkuju, dávám skleničky a dokonce jsem očkovala(ačkoliv ne podle kalendáře)
Takže jsem na černé listině a chodím ven s kamarádkami, které děti nemají a jsou normální

To byla trochu nadsázka, ve skutečnosti kamarádky s dětmi mám, některé jsou hrozně fajn a často se seznamuju s novými maminkami…Ale vím moc dobře o čem píšeš, měla jsem tu čest poznat matku, která netoleruje jiný způsob života natož jiný názor. Pořád si prosazuje svou, soutěží a vychvaluje si, jak je její dítě zdravé(samozřejmě, protože není očkované a bere homeopatika
) a vůbec jí nedochází, že svými řečmi může ublížit někomu, jehož dítě tak zdravé není
To potom mamince nemocného dítěte naznačuje, že nemoc je určitě vina očkování (tudíž její, protože ho očkovat nechala)
Přitom o konkrétním zdravotním problému vůbec nic neví
,je nevzdělaná a schopná svést na očkování i světový hladomor