Procitnutí z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
15.7.13 20:10
@Sepishka píše:
@Burj Chalifa No asi v nich bude neco az mystickyho, protoze pry kdyz jsou v obchode vyprodeje, tak by se uslapaly a hazeji si do kose bez ladu a skladu i naprosto nevhodny velikosti, ktery pak pokoutne smeli :-)

No a to je ta slepičárna. HLAVNĚ, že je to Next. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:12

@Burj Chalifa Jj, deti to oceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
15.7.13 20:12

@Burj Chalifa nejsem žádná echt-nexťačka, mimibazaru se vyhýbám a děti jen podědily nekteré kousky, ale musim říct, že jsou docela kvalitní. Drží barvu, tvar, líbí se mi vzhledově, dají se dědit, což oceňuju nejvíc :)

A nedávno jsem si u nich zakoupila džíny za necelých 800 kaček a jsou super, slušivé, dobrej matroš, asi vstoupim do fanklubu :D

• Citovat
  • Upravit
2401
15.7.13 20:18

@Mišanila Tak koupit misto deseti hadru, ktery se po vyprani rozpadnou jeden kvalitni- to je urcite rozumny a taky to tak delam, ale nikdo me nepresvedci o tom, ze vetsina tech, co vylozene jedou primo po tyhle znacce to nedela ze snobactvi. Dziny za 800- to bych za gate pro dite, ktery meni velikost kazdou sezonu nedala. Loni jsem koupila Levisky za v prepoctu dve stovky, a letos Osh-Kosh za tri kila- vsechno kvalitni a vim, ze to vydrzi, ale kupuju ji tak jedny dvoje na sezonu a nelitam nikde nikoho zadupavat po obchodech jen abych mela next :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.13 20:25
@Sepishka píše:
@Mišanila Tak koupit misto deseti hadru, ktery se po vyprani rozpadnou jeden kvalitni- to je urcite rozumny a taky to tak delam, ale nikdo me nepresvedci o tom, ze vetsina tech, co vylozene jedou primo po tyhle znacce to nedela ze snobactvi. Dziny za 800- to bych za gate pro dite, ktery meni velikost kazdou sezonu nedala. Loni jsem koupila Levisky za v prepoctu dve stovky, a letos Osh-Kosh za tri kila- vsechno kvalitni a vim, ze to vydrzi, ale kupuju ji tak jedny dvoje na sezonu a nelitam nikde nikoho zadupavat po obchodech jen abych mela next :-)

No vypadá to tak, davové šílenství matek po Next :mrgreen: Všude Next, Next, Next :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:29

@Burj Chalifa Presne no, tam na mimibazaru se to trosku zvrtlo a dela se z nextu hogo fogo, ikdyz existujou daleko kvalitnejsi veci, ktery se daji sehnat levneji. Ale tak at si kazdej dela co chce. Ja se vzdycky kdyz koupim nejakou znackovou vec snazim, aby ta znacka ani radeji nebyla videt, protoze mam v zivy pameti jednu kamaradku, ktera si k drahym kalhotam vzdy koupila pruhlednej pasek, aby to nahodou nekdo neprehlidl a takovej pocit mam z ty manie kolem nextu a prijde mi to desne smesny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
15.7.13 20:29

@Sepishka to byly džíny pro mě :), ne pro dítě, to bych za dětský kalhoty v životě nedala.

Podle mě je to prostě taková místní matkovská móda mít hadry z nextu, mezi fotbalistama zas je úplná nula ten co nemá nic od pumy nebo koho, bohatší ženský musí mít gucci jinak jsou out, milionáři porsche a značkový hodinky, každá skupina má něco…

• Citovat
  • Upravit
36504
15.7.13 20:30
@Sepishka píše:
@Burj Chalifa Presne no, tam na mimibazaru se to trosku zvrtlo a dela se z nextu hogo fogo, ikdyz existujou daleko kvalitnejsi veci, ktery se daji sehnat levneji. Ale tak at si kazdej dela co chce. Ja se vzdycky kdyz koupim nejakou znackovou vec snazim, aby ta znacka ani radeji nebyla videt, protoze mam v zivy pameti jednu kamaradku, ktera si k drahym kalhotam vzdy koupila pruhlednej pasek, aby to nahodou nekdo neprehlidl a takovej pocit mam z ty manie kolem nextu a prijde mi to desne smesny.

Hogo fogo leda v Česku na pískovišti :mrgreen:Je to směšný, maminovská honička za logem na hadru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:33

@Burj Chalifa Jj, ja jsem prvni dva roky zivota svyho ditete stravila v Praze po parcich a piskovistich s podobne potrefenyma matkama, takze abych si zachovala zdravej rozum, tak jsem nejcasteji chodila na prochazky na Olsansky hrbitovy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:35

@Mišanila No, je to fakt legracni i smutny zaroven. Pokud slo o dospelacky kalhoty, tak to chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.7.13 20:40
@Sepishka píše:
@Burj Chalifa Jj, ja jsem prvni dva roky zivota svyho ditete stravila v Praze po parcich a piskovistich s podobne potrefenyma matkama, takze abych si zachovala zdravej rozum, tak jsem nejcasteji chodila na prochazky na Olsansky hrbitovy :mrgreen:

Tam je krásně. Dítěti je to v kočáru jedno, je tam klid a maminka má na co koukat( hřbitovy jsou moc zajímavé, kráčí tam historie) a matka je mezi lidmi :lol: Pískoviště jsou strašné slepičárny (nextíkové matky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.13 20:41

@Burj Chalifa Jj, bylo to super. Klidek, historie dejchala na kazdym kroku- vzdycky jsem premyslela o osudech lidi tam, to je jediny po cem se mi styska- ty krasny historicky mista.

Příspěvek upraven 15.07.13 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.7.13 20:41

Mnojo už chapu kde je zakopanej pes, já v nextu nenakupuju vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 20:48

Já ani nevěděla že je Next nějaká značka, až tady na emiminu jsem pochopila že je to to nejlepší :mrgreen: pro mě je to stejný jako Teranova a Kenvelo :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
15.7.13 20:48
@Sepishka píše:
@Burj Chalifa Jj, bylo to super. Klidek, historie dejchala na kazdym kroku- vzdycky jsem premyslela o osudech lidi tam, to je jediny po cem se mi styska- ty krasny historicky mista.Příspěvek upraven 15.07.13 v 20:42

Ráda chodím po Vinohradských a Olšanských hřbitovech. Jsou krásné, ušlechtilé a třeba na Dušičky docela rušné. Mám ráda tu atmosféru. Na náhrobcích čteš osudy lidí, rodin…kdo je vnímavý, toho to obohatí. Víc, než porovnávání hadříků na pískovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí