Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lo píše:
@Prcek88 Tak ta stránka mi nejde zobrazitnicméně, někdy by jsme se mohly sejít
Jmenuje se Maminky Kladno a okolí
@Jasněnkaa píše:
soused byl blonďák, hotovo
Presne tak, to by me vubec nerozhodilo. Na hloupou otazku hloupa odpoved. Klidne bych rekla, ze se me to libi, tak ty deti barvim.
Vaše starosti na mojí hlavu
Nic ve zlým, ale když mi někdo nesedí, tak se s ním prosté nebavím. A nějaký prudičky, které jsou matkami pár týdnů, jsou chytrý jak radio a strašně rády poučují, ty úplně miluju
Musíš mít prostě dostatek sebevědomí a dobrou vyřídilku, aby jsi takovéhle super matky pěkné utřela. A musím říct, že díky tomu, že mám srovnání jaké je to teď a jaké to bylo před 11 lety, tak teď je díky internetu hrozná doba. Ony ty maminy si to nastudují prosté někde na internetu a pak prudí, všechno vědí jak a proč se má to a to dělat… Je to fakt hrozný co kolikrát slyším za kraviny, co jsou některé matky schopné vypustit z úst ![]()
Já mám asi štěstí, že moje nejbližší známé jsou normální ženské, k které nezblbly mateřstvím..
To štěstí mám snad i já ![]()
Kyž se sejdem, tak věšinou si řeknem co je nového u dětí, ale z větší částí se bavíme o nomální ch věcech a neřešíme jenom, kadítky, prdíky, jídlo, co umí, neumí, ale probíramě např. manžele, co náš naštvali, co jsme si koupily, co chceme třeba udělat nového na domě, koupit do bytu..
Já bych asi nemohla být s maminkou co mluví pořád o děckách.. mě to vyloženě leze na nervy ![]()
Příspěvek upraven 15.07.13 v 14:47
@Cuddy píše:žejo
Presne tak, to by me vubec nerozhodilo. Na hloupou otazku hloupa odpoved. Klidne bych rekla, ze se me to libi, tak ty deti barvim.
@Jasněnkaa píše:
vrátilo se ti to a máš problém udržet stolici a moč?![]()
hele málem ted jsem se fakt zasmala a nemuselo to dopadnout dobře:)
@Evaa1974 píše:
Vaše starosti na mojí hlavuNic ve zlým, ale když mi někdo nesedí, tak se s ním prosté nebavím. A nějaký prudičky, které jsou matkami pár týdnů, jsou chytrý jak radio a strašně rády poučují, ty úplně miluju
![]()
Musíš mít prostě dostatek sebevědomí a dobrou vyřídilku, aby jsi takovéhle super matky pěkné utřela. A musím říct, že díky tomu, že mám srovnání jaké je to teď a jaké to bylo před 11 lety, tak teď je díky internetu hrozná doba. Ony ty maminy si to nastudují prosté někde na internetu a pak prudí, všechno vědí jak a proč se má to a to dělat… Je to fakt hrozný co kolikrát slyším za kraviny, co jsou některé matky schopné vypustit z úst
tak u nás to není moc jednoduchý, jsme malá vesnička, jen 100 obyvatel
ale naštěstí kamoška je normální ![]()
@monca114 to je jak u nás.. Vyloženě se těším, až kluk te´d nastoupí do školky, protože jsem na hřiště chodla jenom kvůli němu, aby měl kolektiv, takto bude s dětmi a odpoledne si pak uděláme něco jako rodina - výlet a nebo na zahradě…
@kvaček píše:
@monca114 to je jak u nás.. Vyloženě se těším, až kluk te´d nastoupí do školky, protože jsem na hřiště chodla jenom kvůli němu, aby měl kolektiv, takto bude s dětmi a odpoledne si pak uděláme něco jako rodina - výlet a nebo na zahradě…
Tak to už máš velkýho kluka, to je super
Já vám teda nevím, mám tři děcka a nikdy si mi nikdo nedovolil nic poradit podruhé.
Stačila obvykle rada č. 1, já jsem vyjevila vlastní názor na nevyžádané rady a tím to skončilo. Vůbec nechápu, proč si někým nechat otravovat život. Mně se zdá svět moc krásnej a život moc krátkej na to, aby ho člověk dobrovolně trávil s lidmi, kteří mu ho otravují.
V práci, na úřadě atd., kde člověk musí jednat s různými lidmi, se nedá nic dělat, ale nechat si otravovat život kamarády, no tak to teda ne.
A pokud mi lezou na nervy kydy na emiminu, tak trávím víc času venku a se skutečnými lidmi a rázem se mi zdají místní emiminovské kecy legračnějšími.
@Prcek88 píše:
Tyhle srovnávací matky s dokonalýma dětma si neuvědomují, že tím některým mamkám ubližují
Já je třeba neposlouchám, ale spíš si říkám, co by dokonalé matky jednoho dítěte dělaly, kdyby se jim druhé narodilo nedej bože postižené nebo opravdu nějak opožděné. Nepřeju to nikomu, ale někdy si říkám, aby si to ještě nepřivolaly tím, jak se pořád vysí. ají… Ony Boží mlýny melou a měly by být vděčné, že mají zdravé děti a ne se tím chlubit, jako by snad byla jejich zásluha, že dítě v roce chodí.
@Jasněnkaa píše:
vrátilo se ti to a máš problém udržet stolici a moč?![]()
Jinak já se na hřišti ani u doktora s cizími lidmi nebavim. U doktora nikdy nečekáme, zatím chodíme jen na preventivky a tam objednávají na konkrétní čas a nemocný děti ještě nebyly. A na hřišti zapnu noťas, jedním okem koukám po dětech a druhým vyřizuju emaily nebo dělám něco do práce. I na plavání kojenců se mi povedlo vyhnout se kontaktu s dalšíma maminama… Jako mám svoje děti ráda nade vše, ale nevím, proč bych o nich měla mluvit s cizíma lidma. Kamarádky mám většinou normální (jen jedna je na můj vkus trochu moc bio) a kdo mi nesedí, s tím nejsem v kontaktu a vždycky se na něco vymluvim.