Prodej dětí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
6.5.13 18:57
@tamata píše:
blbým jo? http://r14.imgfast.net/…s/750322.gif

sem se tam musela vždycky fotit s Japoncema :roll:
a jedna paní mě za to, že jsem jí odnavigovala anglicky do infocentra, dala nějaký jejich čínský křupky a já se děsně bála, že po nich začnu štěkat :mrgreen:
sedmá třída, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
6.5.13 18:58
@Žirafátko píše:
já mám teda italský kořeny, ale narodila jsem se v ČR, tak můžu pomlčet. Ale já nemám ty školy, že jo, to mne snad omlouvá :mrgreen:

Já ruský, ale za cizinku se taky nepovažuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.5.13 18:59
@peggy.sl píše:
Neumím polsky..ale chlapečka bych brala..nabídla bych i dvacet tisíc..kde se ty inzeráty dají najít? :think:

no tak, budeš to mít o polovinu levnější než IVF :pankac: a jako bonus k tomu ještě budeš mít, že si nezkazíš postavu :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.5.13 19:00

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 19:02

@tamata se jí vůbec nedivim, kolikrát se kvůli nic nedá přejít ani náměstí. Ale já jsem to vyřešila, odstěhovala jsem se do Bechyně, tady mě sere jen Kalousek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomata
6.5.13 19:02
@claire91 píše:
Já ruský, ale za cizinku se taky nepovažuju :lol:

pokud ti nejde čeština tak můžeš :lol:

• Citovat
  • Upravit
4466
6.5.13 19:03

@claire91 a dokud z ruska? Já mám ráda rusy. Hlavně rusky :mrgreen:
píše se to s velkým? @Burj Chalifa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.5.13 19:05
@siamka7 píše:
no tak, budeš to mít o polovinu levnější než IVF :pankac: a jako bonus k tomu ještě budeš mít, že si nezkazíš postavu :pankac: :mrgreen:

Já mám čtyři holky a riskovat už nebudu.. :mrgreen:
takhle by to byla stopro jistota!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 19:06
@Žirafátko píše: :palec: @Tomata
prosim tě, našla jsem nějakej recept na těstoviny se špenátem, mělo to super hodnocení a vůbec se to nedalo žrát :poblion:. Ještě mám půl pekáče, nechceš? :lol: :lol:

to jsme měli v sobotu na oběd.. Nikdo to nejedl.. A já si myslela, že máme divné chutě, když všem to chutnalo, jen nám ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.5.13 19:08
@peggy.sl píše:
Já mám čtyři holky a riskovat už nebudu.. :mrgreen:
takhle by to byla stopro jistota!!! :palec:

ty si číslo :pankac: nejlepší jsou holky :P já chci jen holku, kluka eee, a manžel chce taky holku, tak my si jednu vezmem, jo?3 ti stačí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 19:08
@pavlasu píše:
to jsme měli v sobotu na oběd.. Nikdo to nejedl.. A já si myslela, že máme divné chutě, když všem to chutnalo, jen nám ne :lol:
:dance: :dance: juchů, nejsem divná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
6.5.13 19:11
@Tomata píše:
pokud ti nejde čeština tak můžeš :lol:

Právě, že docela jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmmisa
6.5.13 19:18

Z vlastní zkušenosti můžu vyprávět, jak strašně těžké to je se snažit o miminko a to bezvýsledně. snažíme se 2 roky a už jsem s nervama v tom stádiu, že by toto bylo pro nás nejlepší řešení, ale já věřím tomu že to jednou vyjde a uděláme si ho sami. ale známm i páry co se snaží 8let a čekají 5 let na adopci a nic… Plný děcáky, ale jen cikánů, toho by mohli mít do 24hodin. Každopádně kdybych si nějaké dítě kupovala, tak bych u toho chtěla nějaký státní dohled a pořádný kupní smlouvy, aby se nestalo to, že si ženská za rok vzpomene a bude ho chtít zpátky… a hlavně bych se bála nějakých pedofilů, že si budou miminka kupovat atd… to snad ani psát nebudu. ale když to shrnu tak jsem pro, pokud to bude pouze pro manželské páry, co doloží nějakou zprávu od doktorky že se snaží tak a tak dlouho a že z toho a toho důvodu ho nemůžou mít… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1857
6.5.13 19:18
@Žirafátko píše:
@claire91 a dokud z ruska? Já mám ráda rusy. Hlavně rusky :mrgreen:
píše se to s velkým? @Burj Chalifa? :think:

Mělo by to být okolo Vladivostok.Ale rusky umím tak sobaka :mrgreen: Je to z otcovy strany, nikdy jsem je, ale nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.5.13 19:21

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...