Prodejna Puntanela OC Letňany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavel olomouc
13.10.12 19:39

Dobrý den, také bych rád něco přispěl. Dnes jsem kupoval v puntanele v olomouci hracku. Tato se doma ihned po rozbaleni rozpadla, aniz by ji kdokoli vubec pouzil. Jeste ten den jsem dosel do obchodu, ze chci odstoupit od kupni smlouvy a tudiz vratit penize, jelikoz byla vec vadna uz od vyroby. Prodavacka mi tvrdila, ze jsem ji pouzil, ze je spinava a ze na to ma dokonce i nekolik svedku. Ja jsem ji ovsem jen rozbalil a hned sem ji vratil do krabice. Nakonec kvuli nepritomnosti vedouci mi vec vzali na reklamaci ale zaroven mi do oci rekli ze mi ji neuznaji, protoze jsem ji udajne uz pouzil. Praktiky a vystupovani prodavacek v tomto obchode jsou opravdu otresne. Budu se snazit domoci se svych prav a pak kdyz to dopadne dobre tak to sem taky pridam. Ale opravdu nedoporucuji v tomto obchode nakupovat. Nedokazu si predstavit ze bych timto zpusobem prisel o vic nez jen o par tisic, jenom diky tomu ze se prodavacky domluvi ze si navzajem dosvedci ze byla vec na reklamaci spinava a pouzita.

• Citovat
  • Upravit
2429
8.6.13 21:17

@Kaja-kaja cože?? v Puntanele v Karolíně bylo jediné klidné místo na nakojení a přebalení malé :,( a taky tam měli avent dudlíky, nikde jinde jsem je nesehnala..no to mám radost teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.6.13 21:19

@syselinka Avent dudlíky mají v lékárnách Dr. Max 2ks myslím za 185Kč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
8.6.13 21:26

@Lišťule no já se ptala u DR. maxe v Ostravě Hrabůvce a neměli tam žádné dudlíky.. viděla jsem je jen v tescu za skoro dvojnásobnou cenu než v puntanele..
@Kaja-kaja jakože nahoře to nezrušili? ta přebalovací místnost byla právě spojená s puntanelou..dole byla puntanela a nad tím je nějaké centrum pro děti, je tam paní na recepci a ta nam tam dala klíče od té přebalovací místnosti..to tam je teda pořád jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
8.6.13 21:29

@Kaja-kaja ok, tak pak dej vědět co ti napíšou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.6.13 21:44
@Kaja-kaja píše:
Ahoj,
Byly jsme v Karolíně, tak jsme se chtěli podívat do punatanely-zavřeno, zjitila jsem že puntanela krachla(v celé ČR) :zed: Celkem dobré zkušenosti, ale měli jsme vyhlidnute hračky a v pompu nejsou. Myslíte že se to vyplatí přes E-shop :think:

Jojo, známá dělala vedoucí jedné Puntanele v Praze. Majitel to nechal krachnout prakticky ze dne na den, protože se mu to vyplatilo, nahrabal si na tom dost. To, že zůstalo několik desítek zaměstnanců bez práce a bez výplaty, nezájem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
8.6.13 22:37

Ahojky
dostali jsme poukázku do Puntanely, bohužel jsme jí hned nevyužili a teď zjistili, že obchod skončil. Nevíte někdo jestli je možné jí vrátit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.6.13 07:01
@andileklucka píše:
Ahojky
dostali jsme poukázku do Puntanely, bohužel jsme jí hned nevyužili a teď zjistili, že obchod skončil. Nevíte někdo jestli je možné jí vrátit? :(

Určitě není. Psala jsem výše, zaměstnanci jsou bez výplat, soudí se s majitelem, a on bude určitě někdo řešit nějaký kupón od zákazníka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
9.6.13 07:39

Procitala jsem par prispevku k teto diskuzi. Ja jsem delala prodavacku take v jednom nejnenovanem hrackarstvi. Muzu rict ze na dverich jsme meli vylepeny uplne stejne nesmyslny obrazek…zakaz vjezdu s nakupnim vozikem..kdyz jsem vedela ze nema prijet manazerka nebo majitel nechala jsem lidi s vozikama normalne prijizdet prodejnou. Problem byl ze mela velmi uzke ulicky a spoustu jich neslo projet. Ale ty lidi si s tim nejak poradili. Zakaz nakupniho kosiku mi prijde stejne nesmyslny jako zakaz kocarku v hrackarstvi 8o obzvlast pokud je prostoru na prujezd dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák