Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ženy, maminy…
Chtěla bych si nechát prodloužit vlasy, jako asi každá i já toužím mít krásné dlouhé vlasy. Momentálně mam vlasy pod lopatky.
Mám na výběr brazilské, peruánské, kazasské…
Vůbec nemám zkušenosti s tím jaké vybrat a jak to potom? Při mytí nevypadnou? Potřebuji speciální šampon? Neboli to na té hlavě? Neničí to moc moje vlasy?…
Budu ráda úplně za každou vaší zkušenost.
Děkuji
Kdybych o tom uvažovala, tak si výběru URČITĚ evropské vlasy ve vyhlášeném salonu s dobrými referencemi. Jinak ano, budou vypadávat a budou se ti ničit tvoje vlasy.
Já osobně zkušenost nemám, ale spolužačka ze školy je prodloužené měla. Spoje byly vidět, když se jí vlasy rozdělily, hlavu si nesmíš mýt, česat ani fénovat v předklonu. A i když měla svoje vlasy kvalitní, dost jich ztratila, když to nechala sundat. A samozřejmě, podle toho, jak rychle tvoje vlasy rostou, musíš nechávat posouvat.
@Nika. Al ani jedny z těch jmenovaných. Buď středoevropské, přinejhorším ruské. Já si vlasy prodlužuji už 15 let a žádné zhoršení nebo vypadávání vlasů se neděje.
Nosila jsem taky prodloužené vlasy zhruba tri roky, spoje jsem měla tenoucke a me vlasy to nijak nepoškodilo…byla jsem moc spokojena na jaro zase planuji prodlouzeni. mejou se podle potřeby, upravují jak je libo, fen, žehlení..
Jak tady paní říkala nerozcesavat v predklonu ani mýt v predklonu kvůli namahani tvých. volila bych evropské a našla si kadernici podle recenzí (nemusí to být vyhlášeny salon kde člověk nechá desetitisice) šikovná kadeřnice která to umí a má spokojené klientský je nejlepší.
@35ja
Já právě našla díky dobrým recenzim, všichni si ji chválí a navíc za skvělou cenu… Ale bojím se do toho jít…
@Nika. Al máš tu dva názory. Těch, co to nosí a chválí a těch co to nenosí a kritizují. Tak si vyber.
@Nika. Al tak jestliže ji nemáš daleko tak si domluv konzultaci ať ti k tomu řekne co a jak ukaze vlasy pak dej na svůj pocit..víš mě dlouhé vlasy nikdy nevyrostou max k lopatkam, chtěla jsem zkusit jaké to je mít dlouhé, byla jsem spokojená, odstín přirozený, spoje jemné a ne těžké, já měla míň právníků protože to na mou hlavu stačilo…když mě to odrostlo nechala jsem si to sundat..došla ke své kadernici na melir a pak zase nandat…můžeš si pak své vlasy nechat odpočinout a mít pauzu nandat až zas bude s chtít…ono je 100 lidi 100 nazoru
tak pokud si je dáš preji at si spokojená a krásně se nosi