Prodloužení vlasů. Ano/Ne?

439
8.10.19 09:33

Prodloužení vlasů. Ano/Ne zkušenosti

Ahoj holky, ženy, maminy…
Chtěla bych si nechát prodloužit vlasy, jako asi každá i já toužím mít krásné dlouhé vlasy. Momentálně mam vlasy pod lopatky.
Mám na výběr brazilské, peruánské, kazasské…
Vůbec nemám zkušenosti s tím jaké vybrat a jak to potom? Při mytí nevypadnou? Potřebuji speciální šampon? Neboli to na té hlavě? Neničí to moc moje vlasy?…
Budu ráda úplně za každou vaší zkušenost.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
8.10.19 10:01

Kdybych o tom uvažovala, tak si výběru URČITĚ evropské vlasy ve vyhlášeném salonu s dobrými referencemi. Jinak ano, budou vypadávat a budou se ti ničit tvoje vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.10.19 10:05

Já osobně zkušenost nemám, ale spolužačka ze školy je prodloužené měla. Spoje byly vidět, když se jí vlasy rozdělily, hlavu si nesmíš mýt, česat ani fénovat v předklonu. A i když měla svoje vlasy kvalitní, dost jich ztratila, když to nechala sundat. A samozřejmě, podle toho, jak rychle tvoje vlasy rostou, musíš nechávat posouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.19 10:12

@Nika. Al ani jedny z těch jmenovaných. Buď středoevropské, přinejhorším ruské. Já si vlasy prodlužuji už 15 let a žádné zhoršení nebo vypadávání vlasů se neděje.

• Citovat
  • Upravit
439
8.10.19 11:00

Takže raději do toho nejít…
Děkuji za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.10.19 12:15

Nosila jsem taky prodloužené vlasy zhruba tri roky, spoje jsem měla tenoucke a me vlasy to nijak nepoškodilo…byla jsem moc spokojena na jaro zase planuji prodlouzeni. mejou se podle potřeby, upravují jak je libo, fen, žehlení..
Jak tady paní říkala nerozcesavat v predklonu ani mýt v predklonu kvůli namahani tvých. volila bych evropské a našla si kadernici podle recenzí (nemusí to být vyhlášeny salon kde člověk nechá desetitisice) šikovná kadeřnice která to umí a má spokojené klientský je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.10.19 12:25

@35ja
Já právě našla díky dobrým recenzim, všichni si ji chválí a navíc za skvělou cenu… Ale bojím se do toho jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
8.10.19 13:02

@Nika. Al máš tu dva názory. Těch, co to nosí a chválí a těch co to nenosí a kritizují. Tak si vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.10.19 13:45

@Nika. Al tak jestliže ji nemáš daleko tak si domluv konzultaci ať ti k tomu řekne co a jak ukaze vlasy pak dej na svůj pocit..víš mě dlouhé vlasy nikdy nevyrostou max k lopatkam, chtěla jsem zkusit jaké to je mít dlouhé, byla jsem spokojená, odstín přirozený, spoje jemné a ne těžké, já měla míň právníků protože to na mou hlavu stačilo…když mě to odrostlo nechala jsem si to sundat..došla ke své kadernici na melir a pak zase nandat…můžeš si pak své vlasy nechat odpočinout a mít pauzu nandat až zas bude s chtít…ono je 100 lidi 100 nazoru ;) tak pokud si je dáš preji at si spokojená a krásně se nosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová