Proplacení dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@PeťulaK Dovolená se počítá přes hodinový průměr, pokud budu počítat 63 dní za čtvrtletí, tak plat na hodinu je 8000 * 3 / 63 / 8 = 47,6 tedy baj oko 48,–
A čerpala 18 dní po 8 hodinách, tj. mi to vychází na cca 6900,– plus cca 760,– za ty 2 dny je to tedy pouze přibližný výpočet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@La kofola píše:
a nedá se to z dvz mateřské nějak dopočítat???
Ne, nedá, tam se to počítá z jiného období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@PeťulaK Dovolená se počítá přes hodinový průměr, pokud budu počítat 63 dní za čtvrtletí, tak plat na hodinu je 8000 * 3 / 63 / 8 = 47,6 tedy baj oko 48,–
A čerpala 18 dní po 8 hodinách, tj. mi to vychází na cca 6900,– plus cca 760,– za ty 2 dny je to tedy pouze přibližný výpočet.
Jasně díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ne, nedá, tam se to počítá z jiného období.
JJ tam je rozhodné období rok zpětně, jako u nemocenské!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PeťulaK píše:
JJ tam je rozhodné období rok zpětně, jako u nemocenské!!
rok zpětně taky příjem nebyl, když jsem byla na rd.
Ale je to víceméně stejné - cca 12 000 hrubého mylsím i se stravenkama
- Citovat
- Upravit
@La kofola píše:
rok zpětně taky příjem nebyl, když jsem byla na rd.
Ale je to víceméně stejné - cca 12 000 hrubého mylsím i se stravenkama
No, to jo, ale tady se právě couvá
až do doby, kdy příjem byl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, to jo, ale tady se právě couváaž do doby, kdy příjem byl.
tak to u mě musejí teda couvat hezky daleko, když mi navázala třetí mateřská
- Citovat
- Upravit
Ahojte, chtěla sem se zeptat mam narok na proplaceni dovolene? učetni mi řekla že už se nic neproplaci tak nevim sem podruhe na MD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nka píše:
Ahojte, chtěla sem se zeptat mam narok na proplaceni dovolene? učetni mi řekla že už se nic neproplaci tak nevim sem podruhe na MD.
No, na proplacení dovolené opravdu nárok nemáš, protože dovolená v průběhu pracovního poměru nelze proplatit. Ale jelikož se MD pro nárok na dovolenou bere jako odpracovaná doba, tak za ni nárok na dovolenou vzniká a můžeš si ji v návaznosti na MD vyčerpat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi, už se mně z toho motá hlava kolem… V prosinci 2012 jsem nastoupila na neschopenku z důvodu rizikového těhotenství. V květnu 2013 jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Chtěla bych se zeptat, jestli si můžu požádat o proplacení dovolené za rok 2013 i přes to, že jsem v tomto roce vlastně ani jeden den nepracovala. Na výplatnici z ledna 2013 mám zbývající dovolenou 28,5 dne. Děkuji za odpověď.
- Citovat
- Upravit
Samozřejmě že máš nárok na dovolenou- žádej o čerpání dovolené, né proplacení
- Citovat
- Upravit
Ahoj. V prosinci 2013 mně skončil PPM a následně jsem čerpala před nástupem na RD nevyčerpanou dovolenou a to až do půlky ledna 2014. Na výplatním lístku za leden mám opět vidět 25 dní nové dovolené na rok 2014. Kdy si tuto dovolenou budu moct vybrat? Nějak mně to hlava nebere, vzhledem k tomu, že na rodičovské budu nejspíš do 3 let věku dcery je to asi formalita, že? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rekla bych celkem s jistotou, ze je to chyba mzdoveho programu. Za RD ti narok na dovo nevznika… Ja kdyz byla v praci, tak mam to delalo stejnou chybu. na dovcu netes:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nedá se to z dvz mateřské nějak dopočítat???