Proplacení dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vasa13 strč dcerku mzdovce a jeď do lázní
jinak to s tou dovolenou nevidím. Samozřejmě souhlas s @Pájínek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 Já mám teď od 10.-26.3. dovolenou a na RD jsem od 1.3. a dovču mi normálně proplatí i když jsem na rodičovské
.
- Citovat
- Upravit
@Makca87 Pouze pobíráš rodičák, ale ten nemá s RD nic společného, RD je omluvené nárokové volno od zaměstnavatele a to nejde čerpat společně s řádnou dovolenou, tedy na RD budeš až od 27.3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Tak já mám do 9.3. mateřskou dovolenou, od 10.3. do 26.3. řádnou dovolenou a od 1.3. normálně rodičovskou dovolenou. Ptala jsem se jí na to osobně, že si myslím, že na dovolenou nemám nárok, pokud budu na RD a jestli nemám dát datum až od 27.3., ale ona mi řekla, že nemusím, že od 1.3. Takže v dubnu mi vyplatí celý březen RD + dovolenou + mateřskou. Kolegyni vyplatili 30 dnů dovolené, i když byla na RD, protože to stihla v jeden rok být v práci a tak jí před Vánocemi poslali slušnou výplatu
.
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
No a pak na řádné dovolené a potom na rodičovské a i při řádné dovolené budeš pobírat rodičovský příspěvek. @Makca87
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rd není dávka, ale volno v práci. Nectes, co ti J. a.n. i. Píše. @Makca87
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makca87 Máš nikoliv rodičovskou dovolenou, ale rodičovský příspěvek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makca87 píše:
@mag já myslela, že se tady řeší proplacení dovolené…
A ta se neproplaci ale čerpá, což při nastoupení rd nejde, tudíž ty pojmy jsou dost důležité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makca87 Nikoliv proplacení, ale čerpání, tu dovolenou čerpáš, neproplácí ti ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit