Proplacení pojišťovnami - jsou úředníci benevolentní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4223
17.10.19 14:49
@Jitul.kaaa9 píše:
Prevenar. Hele mně to bylo ve finále jedno, očkovat bych ji dala tak jako tak. Jen jsem tam šla zbytečně :mrgreen:

Jo aha, tak to jsem dávala společně s hexou a měla jsem to zadara. Já jestli nešlo třeba o neštovice. Syn je neproděl a nebyl očkovaný společně s MMR, doufala jsem, že je chytne. Ale zatím nic. Tak bych ho nechala naočkovat, kolem těch 12 let, jestli je do tý doby nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 15:09

@beruska777 fakt to tam vidi? To by to mozna vysvetlovalo.. ja byla tak nastvana ze jsem ji chtela rict „jeste ze uz od vas odchazim“.. :cert: no i kdyz nemam objektivne duvod byt nastvana :)

• Citovat
  • Upravit
10262
17.10.19 15:17
@Anonymní píše:
Stala se mi ted zvlastni vec.. Syn ted chodi do jednoho Baby clubu do miniskolky. Neni to zrovna levne. Od pojistovny vzp uz cerpal 500 v lednu tak ted mi rekla vedouci ze doklad muze vypsat na me jmeno a ze to pojistovny taky proplaci. (Tedy ma vzp ma prispivat 500 rocne) Ze to napisou i na manzela nebo prarodice a pojistovny prispeji. V tom klubu je cviceni atd.jen pro deti nebo rodice s detmi.. nechala jsem nevyplneny nazev aktivity at se to vyplni po domluve na pojistovne, co ona proplaci. Urednice ale mila nebyla a poslala me s dokladem nekam, ze pry je to Baby club a ze na to mne neprispeji. Ze je to proste aktivita toho ditete a smula.
To me zaskocilo, nevedela jsem ze to az tak tam hroti a doufam, ze v pojistovne, kam prechazim od ledna, nebudou delat problemy. Je takova jen vzp? Nebo jsem jen mela smulu na urednici?
Nejsem vyzirka, necerpala jsem od nich roky nic. Pozaduji doklad s utratou 1500, ja prisla s 2500 a neprispeli ani pozadovanou petinu.

Každé čerpání má pravidla a všechny pojišťovny doporučují ověřit dotazem předem.
Jinak pokud žádáš nyní, tak pravděpodobně má už také pojišťovna vyčerpaný limit na bonusy a tudíž výrazně zpřísní pravila vyplácení. Tudíž čím dříve v daném kalendářním roce přijdeš, tím větší pravděpodobnost je, že uspěješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová