Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Troll Vztahový expert obviňuje stálé uživatele, že jsou trollové.To už tu dlouho nebylo.
Ve vedlejší diskuzi je už vyjádření adminů, že blokli ![]()
@mamina2017 píše:
Ve vedlejší diskuzi je už vyjádření adminů, že blokli
V které? Dej mi odkaz. Děkuji.
Už jí vidím. ![]()
@topazio píše:
V které? Dej mi odkaz. Děkuji.Už jí vidím.
Můžeš hodit odkaz?
@topazio píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
Dekuji
@topazio píše:
Hlavně, že na mě útočí, že volám adminy. Já označím admina u trollení a reinkarnovaných trollů. Ale @KalamityJohn má pravdu. Také mu vadí různí trollové, kteří ničí diskuze. Nikdo normální je tu nechce.
Já ho označuji u vulgarit. Každý jsme holt jiný.
![]()
@Dixies píše:
Ty jsi ale užalovaná. Ve škole jsi byla asi hodně oblíbený bonzák
I tady. ![]()
@Klopotkova píše:
Já ho označuji u vulgarit. Každý jsme holt jiný.![]()
Tvoje hlášení je naprosto zbytečné. Vždyť má pravdu. Milionkrát reinkarnovaný troll si nic jiného nezaslouží.
@Klopotkova píše:
Já ho označuji u vulgarit. Každý jsme holt jiný.![]()
Někdo třeba šikanuje jako ty.
@topazio píše:
Kdysi tu byl i Pavlík Morozov. Vždy taky hloupě tlachal.
To byl ovsem taky extramateriál. Toho ja jsem si vzdy rada namazala na chleba
jak trefně kdysi označila Emilyyy
zvlast v diskusi o vlasech a konkretne o technice ombré a baleage
![]()
@admin píše:
Dobré ráno @KalamityJohn,
ráda bych Vás upozornila, že pokud budete se svým vulgárním vyjadřováním pokračovat, bude Vám udělen ban.Přeji hezký den,
Kačka
Ovšem tímhle jste potvrdili, jakou tu ma Klopotko protekci, ona o sobe beztak uz dlouho tvrdí, ze je mistni sereblita.
Takže napsat hovn0 se nesmi, ale co třeba pouzit toto 💩a bude vse v poradku - vse chumlackove ruzove, chybi jen 🌈 a 🦄
Hovno tu neprojde, ale prcání a píchání jo, bravo admini, jen tak dal…zasloužíte si potlesk
@Hanka1 píše:
Ovšem tímhle jste potvrdili, jakou tu ma Klopotko protekci, ona o sobe beztak uz dlouho tvrdí, ze je mistni sereblita.Takže napsat hovn0 se nesmi, ale co třeba pouzit toto 💩a bude vse v poradku - vse chumlackove ruzove, chybi jen 🌈 a 🦄
Hovno tu neprojde, ale prcání a píchání jo, bravo admini, jen tak dal…zasloužíte si potlesk
Sereblita ![]()
@KalamityJohn píše:
Už jsi zase zpátky- jako h0vno ktery nejde spláchnout.
Nesmis se s tim tak srat a máš rovnou napsat hovno:mrgreen:
@KalamityJohn píše:
Sereblita
Ona to o sobe tvrdil, ze je mistni “celebrita” aneb nase cerstve slehlá ctyricitka alias Borhy bloncka ze severu, takze vic blondate a meliru no prostě sereblita hadr
![]()
@Hanka1 nebo třeba taková pí*ča- vagína, piTcha, kosočtverec, atd. Řekni Klopce, že je kosočtverec
…