Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
2.11.11 19:40
Gina108 píše:
Aladina píše:
Taky by mě zajímala story o čůze závistivý? :lol:
Jé, já možná o koze a vy o voze. Čůza závistivá=matka „Mišánka“ která všem nadávala na FCB, protože chtěla vyhrát ona, že jako posíláme hlasy postiženým dětem a že to má vyhrát to nejkrásnější. To jsem ještě stihla usledovat. Jak se do toho zamotal Tadeášek, to teda netuším, proto se ptám, proč i on potřebuje vyhrát.

Gino, to byl takovej asi můj blbej vtip. Že jestli jste daly hlasy Tádovi, když je ze všech nejkrásnější a vo tom to je.

• načítám...
29436
2.11.11 19:43

Já HH nestihla, tak snad zítra. :nevim:

• načítám...
4332
2.11.11 19:44

Holky, už jste se do toho dobře zamotaly :lol: .
Myslím, že se pořád jedná o stejnou paní Lenku - maminku Tadeáška (ne Mišánka) , která je přesvědčená, že její chlapeček se líbí všem.

Na Fb si stěžuje, že je svobodná matka bez alimentů s 3800,– měsíčně a že taky to nikde nepsala.

To jen na osvěžení a pro nově příchozí, které by se mohly zamotat a dočítat 33 stránek asi nebudou. :wink:

Mišánek byl v diskuzi zmíněn omylem a ono se to táhne dál. :think:

• načítám...
560
2.11.11 19:44

Tadeášek je v soutěži na druhém místě a je také nemocný

• načítám...
23847
2.11.11 19:45
eva valoi píše:
Gina108 píše:
Aladina píše:
Taky by mě zajímala story o čůze závistivý? :lol:
Jé, já možná o koze a vy o voze. Čůza závistivá=matka „Mišánka“ která všem nadávala na FCB, protože chtěla vyhrát ona, že jako posíláme hlasy postiženým dětem a že to má vyhrát to nejkrásnější. To jsem ještě stihla usledovat. Jak se do toho zamotal Tadeášek, to teda netuším, proto se ptám, proč i on potřebuje vyhrát.
Gino, to byl takovej asi můj blbej vtip. Že jestli jste daly hlasy Tádovi, když je ze všech nejkrásnější a vo tom to je.

Jo aháááá. Tak pro Tádu nehlasovat, pokud se vám tedy nezdá nejkrrrráááásnější, což mmch ani náhodou teda, holčičky jsou fakt hezčí. Na mně musíš polopaticky, žádnej intelektuální humor už dneska nepoberu, já mám dnes IQ tykve :oops: , ale to je už OT.

• načítám...
560
2.11.11 19:46

blbě jsem napsala jméno Lukášek

• načítám...
14809
2.11.11 19:47
J-a-n-k-a píše:
Tadeášek je v soutěži na druhém místě a je také nemocný

To není Tadeášek, ale Lukášek.

• načítám...
560
2.11.11 19:48

Už jsem taky nějaká zmatená

• načítám...
budulinek2011
2.11.11 20:13

Taky jsem na straně holčiček a lukynka.. A posílam jim hlasy.. ale lenky Tadeašek je taky krásnej.. Mě osobně se teda libí. je to dítě a tak se mi nelíbí co tu píšete. Nemůže za to že jeho máma se chovala jak kráva :-/

• Upravit
14809
2.11.11 20:16

Mně se Tadeášek taky líbí. Ale mně se líbí všechny, já tam nenarazila na nikoho, kdo by se mi tam nelíbil. A těch nejkrásnějších je tam opravdu hodně.

• načítám...
106
2.11.11 20:17

tady je ta debata :lol: :lol: Ten lexaurin by fakt potřebovala :-D

• načítám...
17310
2.11.11 20:22

Rodiče si nevybíráme :mrgreen: Všechny děti jsou tam krásný :wink:

• načítám...
5278
2.11.11 20:22
sikinka16 píše:
Taky jsem na straně holčiček a lukynka.. A posílam jim hlasy.. ale lenky Tadeašek je taky krásnej.. Mě osobně se teda libí. je to dítě a tak se mi nelíbí co tu píšete. Nemůže za to že jeho máma se chovala jak kráva :-/

škoda jen, že paní Lenka tvrdí, že některý matky mají málo soudnosti, když tam dávají fotky svých nehezkých dětí a že kvůli Barči dvojčátkům to její Tadeášek nemůže vyhrát a mě docela netaktně naznačila, že jsem hnusná a tudíž mám jistě i hnusný děti… ona je ta paní asi fakt nemocná…blbý je, že Barunky se to moc dotklo a obávám se, že nebude mít důvěru a sílu cokoliv teď podnikat kvůli týhle blbce… :nevim: :-?

• načítám...
17310
2.11.11 20:27

Myslím,že tohle by se dotklo každé z nás.Lidé jsou hodně hnusní :cert:

• načítám...
6653
2.11.11 20:29

to by se dotklo každé mámy, někteří lidi jsou tak zlí, že to nechápu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat