Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barunka maminka píše:
Ahojky holky normálně mám užasnou zprávu našli sme sponzora který zaplatí přístroje prostě sem z toho úplně hotová je to užasné že existujou lidi kteří tak pomáhají stejně jako vy takže bych všem chtěla poděkovat za vše co ste pro nás udělaly ja sem uplně šťastná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obrovská gratulace!
![]()
Barunka maminka píše:
Ahojky holky normálně mám užasnou zprávu našli sme sponzora který zaplatí přístroje prostě sem z toho úplně hotová je to užasné že existujou lidi kteří tak pomáhají stejně jako vy takže bych všem chtěla poděkovat za vše co ste pro nás udělaly ja sem uplně šťastná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejhezčí zpráva dne
Obrovská gratulace ![]()
EvaG píše:beruska79 píše:vidíš a ona tam napsala, že nikoho neurážela a že si melu pořád to svoje dokola, ale už ten první příspěvek, je veliká urážka, vždyt se naváži do redakce.EvaG píše:jj, jasne, keca nebo je tak blba ze si toho nevsimla??beruska79 píše:počkej, ona je tam omylem, ona nevěděla o co jde a přihlásila tam svoje dítko.EvaG píše:ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
Já Eva Goliášová, tedy Gulášová![]()
baba mi hnala žlučí, včera psala, že jsme negramotné a ona neumí číst a jsem ta co si mele pořád svoji dokola.
je to nejaka zhrzena matinka, ktera chce mermomoci aby jeji dite vyhralo a zere tu soutez teda neskutecne, je silena
urazet nikoho nemusela, to jak rikala, ze maji ostatni maminky osklive deti, bych ji zliskala jak malyho fracka
ano…mě urazila taky, když řekla, že dle toho jak vypadám, je jasný, že moje děti jsou nehezký…ale nemá smysl se s ní dohadovta…chtěla jsem jí tam něco připsat…ale ona je chudák…je samoživitelka a samoživitelkou zůstane…neb každej normální chlap po těch jejích výlevech musí nutně vzít nohy na ramena a utéct na duhý konec republiky! „pravdu o tom, že je blbec, blbci říkáš zbytečně“
![]()
Lidas píše:Barunka maminka píše:Nejhezčí zpráva dne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obrovská gratulace
paráda…skvělý lidi ještě existujou!! hned je ten den hezčí
![]()
Barunka maminka píše:
děkuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barunko bojujte…vy to vybojujete…a kdyby cokoliv…s tou televizí to platí, tak se ozvi
moc držim palce a berušky za mě pohlaď ![]()
Barunka maminka píše:supeeeeeeeeeeeer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkujem aspoň vím kam se obrátit když bude zase něco potřeba holky ja před vama smekám ani mě neznáte a takhle pomáháte ja vám hrozně děkuji
Barunka maminka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barunko, to je úžasné. Přesto, kdybys ještě peníze potřebovala, to konto sem klidně dej. Ty jo, tak sponzorovi obrovské díky, to je fajn, že se najdou takový lidi ![]()
Ohl. husy závistivé - celá ta soutěž je pitomina na ntou, jediný smysl dostala v okamžiku, kdy bylo jasný, že vyhrajou dvojčata a Lukášek a peníze tak půjdou na dobrou věc.
Ta nejkrásnější zlatíčka má přece každý doma, tak o čem jiném to teda je? Paní evidentně nepochopila.
dvojmatka píše:EvaG píše:ano…mě urazila taky, když řekla, že dle toho jak vypadám, je jasný, že moje děti jsou nehezký…ale nemá smysl se s ní dohadovta…chtěla jsem jí tam něco připsat…ale ona je chudák…je samoživitelka a samoživitelkou zůstane…neb každej normální chlap po těch jejích výlevech musí nutně vzít nohy na ramena a utéct na duhý konec republiky! „pravdu o tom, že je blbec, blbci říkáš zbytečně“beruska79 píše:vidíš a ona tam napsala, že nikoho neurážela a že si melu pořád to svoje dokola, ale už ten první příspěvek, je veliká urážka, vždyt se naváži do redakce.EvaG píše:jj, jasne, keca nebo je tak blba ze si toho nevsimla??beruska79 píše:počkej, ona je tam omylem, ona nevěděla o co jde a přihlásila tam svoje dítko.EvaG píše:ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
Já Eva Goliášová, tedy Gulášová![]()
baba mi hnala žlučí, včera psala, že jsme negramotné a ona neumí číst a jsem ta co si mele pořád svoji dokola.
je to nejaka zhrzena matinka, ktera chce mermomoci aby jeji dite vyhralo a zere tu soutez teda neskutecne, je silena
urazet nikoho nemusela, to jak rikala, ze maji ostatni maminky osklive deti, bych ji zliskala jak malyho fracka
![]()
já jsem si po ránu díky ní zvedla náladu a ego, že zas taková kráva já nejsem a tímto pro mě skončila, jako urážet někoho komolením jmen, super. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat