Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
suchar píše:
Holky děkuji moc za Lukáška je to kamarádky syns mojím Šimonkem jsou stejně staří a mají skoro stejné diagnozy
děkuji moc
copak můžu taky nějak pomoci ja sem dneska nějak nesledovala tuhle diskusi prosím řekněte
Barunka maminka píše:suchar píše:copak můžu taky nějak pomoci ja sem dneska nějak nesledovala tuhle diskusi prosím řekněte
Holky děkuji moc za Lukáška je to kamarádky syns mojím Šimonkem jsou stejně staří a mají skoro stejné diagnozy
děkuji moc
Barunko nic se neděje
.........maminky tu hlasovaly i pro Lukáška
a já jim jen děkuji ,že mu poslaly hlasy ![]()
Stihla jsem HH a hlasovala pro všechny tři (pro holky i pro Lukáška), to je to nejmenší ![]()
Jen jsem chtěla napsat, fakt ty závistivky neřešte, ony opravdu netuší, co je v životě důležité. Co by si ony chtěli koupit za ty peníze? Moc by mě to zajímalo, protože stopro by to byli zbytnosti, to, bez čeho se určitě obejdou.
Vy to děláte proto, aby jste zvýšili kvalitu života svých dětí a nemáte se za co stydět, že tak činíte všemi možnými způsoby. Pro mě jste maminky (myslím tím všechny maminky jakkkoliv postižených dětí) hrdinky, protože péče o takové děti je mnohem, mnohem náročnější, než o zdravé dítě (mám postiženého bratra, takže vím, o čem mluvím) a když do toho stíháte pátrat po možnostech, jak jim ten životní standart ještě zlepšit, tak jste prostě úžasné. ![]()
Také odhlasováno a zítra kliknu zas, ať vám to vyjde a holčičky jsou krásné
![]()
EvaG píše:
Redakce psala, že to loni vyhrála holčička s leukémií. Tak, že s tím počítají. http://prozeny.blesk.cz/…eukemii.html
Díky za tenhle odkaz-moc smutný čtení…No vida krásná holčička a taky bohužel nemocná-to by mě zajímalo, jestli její maminku taky nějaké individum vloni nařklo, že hraje na city ![]()
Dala jsem vám hlas a přeji vám hodně štěstíčka ![]()
Holčičky jsou krásné ![]()
Také jsem poslala hned hlas, potom dej vědět, jestli jste vyhráli.
Barunka maminka píše:
"Jsme jednovaječné holčičky a život k nám byl nespravedlivý. Nedávno naše maminka zjistila, že jsme postižené - máme SMA 1 Werdnig Hoffman a proto bychom chtěly touhle fotkou vyhrát penízky na naše přístroje, které jsou nutností k tomu, abychom žily…Děkujeme moc Šarlotka a Esterka "
Zveřejněno se souhlasem administrátorů eMimino.cz
Tereza
Máte hlasík a dala jsem to i k sobě na facebook. držíme Vám moc palečky!!!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat