Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2.11.11 21:32
suchar píše:
Holky děkuji moc za Lukáška je to kamarádky syn :srdce: s mojím Šimonkem jsou stejně staří a mají skoro stejné diagnozy :-( děkuji moc :hug:

copak můžu taky nějak pomoci ja sem dneska nějak nesledovala tuhle diskusi prosím řekněte

• načítám...
29321
2.11.11 21:37
Barunka maminka píše:
suchar píše:
Holky děkuji moc za Lukáška je to kamarádky syn :srdce: s mojím Šimonkem jsou stejně staří a mají skoro stejné diagnozy :-( děkuji moc :hug:
copak můžu taky nějak pomoci ja sem dneska nějak nesledovala tuhle diskusi prosím řekněte

Barunko nic se neděje :wink: .........maminky tu hlasovaly i pro Lukáška :palec: a já jim jen děkuji ,že mu poslaly hlasy :wink:

• načítám...
16694
2.11.11 21:37

Stihla jsem HH a hlasovala pro všechny tři (pro holky i pro Lukáška), to je to nejmenší :hug:

Jen jsem chtěla napsat, fakt ty závistivky neřešte, ony opravdu netuší, co je v životě důležité. Co by si ony chtěli koupit za ty peníze? Moc by mě to zajímalo, protože stopro by to byli zbytnosti, to, bez čeho se určitě obejdou.

Vy to děláte proto, aby jste zvýšili kvalitu života svých dětí a nemáte se za co stydět, že tak činíte všemi možnými způsoby. Pro mě jste maminky (myslím tím všechny maminky jakkkoliv postižených dětí) hrdinky, protože péče o takové děti je mnohem, mnohem náročnější, než o zdravé dítě (mám postiženého bratra, takže vím, o čem mluvím) a když do toho stíháte pátrat po možnostech, jak jim ten životní standart ještě zlepšit, tak jste prostě úžasné. :kytka:

• načítám...
6532
2.11.11 22:32

Tak jsem dnes hlasovala už podruhé.

• načítám...
560
2.11.11 22:36

Stihla jsem HH a teď jsem hlasovala znovu

• načítám...
1661
2.11.11 23:01

Také odhlasováno a zítra kliknu zas, ať vám to vyjde a holčičky jsou krásné :hug: :kytka:

• načítám...
4239
2.11.11 23:48
EvaG píše:
Redakce psala, že to loni vyhrála holčička s leukémií. Tak, že s tím počítají. http://prozeny.blesk.cz/…eukemii.html

Díky za tenhle odkaz-moc smutný čtení…No vida krásná holčička a taky bohužel nemocná-to by mě zajímalo, jestli její maminku taky nějaké individum vloni nařklo, že hraje na city :roll:

• načítám...
776
3.11.11 07:42

Dala jsem vám hlas a přeji vám hodně štěstíčka :-)
Holčičky jsou krásné :huban:

• načítám...
2786
3.11.11 07:46

hlasuju stále co to jde,sdílím na fb! držím palce!

• načítám...
14771
3.11.11 07:48

další hlásek :palec: a zas odpolko :kytka: a snad dneska HH vystihnu

• načítám...
15418
3.11.11 07:49

Také jsem poslala hned hlas, potom dej vědět, jestli jste vyhráli.

• načítám...
5778
3.11.11 07:50

Lukášek a dvojičky mají další hlas :kytka: :kytka:

• načítám...
14771
3.11.11 07:52

hlásek i pro Lukáška :palec:

• načítám...
100
3.11.11 07:53

Lukaškovi i dvojčatkum sem klikla at vyhrajete :mavam:

• načítám...
9306
3.11.11 07:54
Barunka maminka píše:
"Jsme jednovaječné holčičky a život k nám byl nespravedlivý. Nedávno naše maminka zjistila, že jsme postižené - máme SMA 1 Werdnig Hoffman a proto bychom chtěly touhle fotkou vyhrát penízky na naše přístroje, které jsou nutností k tomu, abychom žily…

Děkujeme moc Šarlotka a Esterka "

Hlasujte zde

Zveřejněno se souhlasem administrátorů eMimino.cz
Tereza

Máte hlasík a dala jsem to i k sobě na facebook. držíme Vám moc palečky!!!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m