Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Gina108 píše:
Barunko, to je úžasné. Přesto, kdybys ještě peníze potřebovala, to konto sem klidně dej. Ty jo, tak sponzorovi obrovské díky, to je fajn, že se najdou takový lidi
Ohl. husy závistivé - celá ta soutěž je pitomina na ntou, jediný smysl dostala v okamžiku, kdy bylo jasný, že vyhrajou dvojčata a Lukášek a peníze tak půjdou na dobrou věc.
Ta nejkrásnější zlatíčka má přece každý doma, tak o čem jiném to teda je? Paní evidentně nepochopila.
k tomu není co dodat ![]()
Barunko : přeji hodně sil, a kdybys potřebovala na sbírku taky přispěji ![]()
Barunko: moc ti gratulujeme, podle mě o tohle to i jde, třeba ne vyhrát, ale ukazát, že tu jste a aby o vás věděli a našel se někdo kdo se postará o potřebné pomůcky, když stát to neumí zajistit.
Příspěvek upraven 03.11.11 v 11:12
Barunka maminka píše:
děkuejm ty jo ja sem upa z toho rozjařená
ti věřím. ![]()
Baru moc moc gratuluju!!!! Je to krásné, že se najdou lidé, kteří nejsou lhostejní a závistiví, ale naopak dokáží podat pomocnou ruku v pravou chvíli! Mám velikou radost a moc bych Ti přála, abys měla štěstí už jenom na takovéhle lidičky!!!!
![]()
EvaG píše:
Mě vadí, že to pojala i formou o nejhezčí dítě, přitom soutěž se jmenuje zlatíčka a to jsou všechny dítka. A nemocné děti jsou ty největší zlatíčka.
Úžasná správa o sponzorovi
Určitě ti spadl obrovský kámen ze srdce ![]()
A najdou se i další, jen aby ti pomohli a ulehčili práci s holkama, které bude určitě moc ![]()
Do sedmi tisíc zbývá necelých třicet hlasů, teda to je výkon
, to už snad nemá šanci nikdo dohnat
, ale Lukáškovi je v patách ta holčička z třetího místa. Tipuju, že bude na nějakém jiném diskuzním fóru. ![]()
Baru to je úžasná zpráva, strašně moc gratuluji!
A jak říkají holky, kdyby nějaká ta sbírka přeci jen byla, tak ráda na holčičky přispěju. Mě to úplně dojalo. ![]()
Posílám hlasy jak to jde. Ale upřímně jsem se zděsila, když jsem tam rozklikla tu diskuzi
. To je děsný, jak se tam kupčí s hlasama
.
To asi bude ten důvod, proč bych se takové soutěže nezůčastnila. Moji kluci jsou pro naší rodinu nejkrásnější, i když starší nosí brýle a mladší má jizvu nad obočím
.
Barunka maminka píše:
Ahojky holky normálně mám užasnou zprávu našli sme sponzora který zaplatí přístroje prostě sem z toho úplně hotová je to užasné že existujou lidi kteří tak pomáhají stejně jako vy takže bych všem chtěla poděkovat za vše co ste pro nás udělaly ja sem uplně šťastná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baro to je super
hned je ten den hezci
![]()
Tak to je to nejhezčí, co jsem si mohla dneska přečíst
velké díky sponzorovi
ale doufám, že i tak bude nějaká sbírka, chceme s mužem přispět, peníze se budou hodit pořád…
Jinak k té osobě už se nevyjadřuju, já ji taky napsala svoje a ona se umí ohnat akorát negramotnou krávou…To není pro mě diskutér na úrovni
Mě stačilo, když jsem viděla její fotky…Vypadá tak na 35, pierc ve rtu…Fotí se ze všech úhlů…Dokonce i zezadu
Ale ona je přece vysokoškolák a všichni podle ní tvrdí „nesmyslI“
Dobře…Je tam dost maminek, co protestují…Ale ty to aspoň řeknou slušně…Ne jako tahle hubinka nevymáchaná
Opravdu to těžce nezvládá…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat