Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
…tak HH jsem prošvihla, v tu dobu nemám čas na PC
…ale co, holčičky a Luky mají další hlásky…
Baru, nic si nedělej ze zlých řečí …pokud někoho užírá zloba a závist, trestá se tím vlastně nejvíc sám ![]()
Ale jestli jsem to dobře pochopila, tak HH je každý den jindy, ne? Takže abych co hodinu nakukovala, jestli už?
A je to od celé do celé? Ptám se možná blbě, ale abych to zbytečně neprošvihla a přitom nemusela sedět u emimina celý den. ![]()
EvaG píše:
Oni mi to smazali, ted se nemám s kým hádat.Prý přihlásila tadeáška a ani nevěděla kam, no normální matka nedá do soutěže dítě aniž by nevěděla kam to dává, ne? A bude mě urážet, tím, že mi naschvál bude komolit jméno.
Jé ona mi smazala jen příspěvky.
me tam taky nejaky prispevky zmizely.
ja to ctu porad, me to neda, sere me to, si rikam uz se na to ani nepodivam a ziram na to znova.
ja jsem Lucie Chytra, ta co dreze tyka
lucie.t píše:EvaG píše:me tam taky nejaky prispevky zmizely.
Oni mi to smazali, ted se nemám s kým hádat.Prý přihlásila tadeáška a ani nevěděla kam, no normální matka nedá do soutěže dítě aniž by nevěděla kam to dává, ne? A bude mě urážet, tím, že mi naschvál bude komolit jméno.
Jé ona mi smazala jen příspěvky.
ja to ctu porad, me to neda, sere me to, si rikam uz se na to ani nepodivam a ziram na to znova.
ja jsem Lucie Chytra, ta co dreze tyka
Mě takový lidi vadí, protože i já patřila mezi nemocné děti, ve 4 letech mi zjistili nemoc, byla jsem po nemocnicích a nesměla jsem cvičit a ani jiné aktivity, prostě odloučena od dětí, pak posměch a názory takových maminek jako proč mám jet na školu v přírodě když nemůžu se zúčastnit akcí. No nic moc. Paní ani neví jak je těžké vybojovat to na co člověk má nárok, můj otec je po operaci mozku, odtranovali mu nádor, je ochrnutý a myšlení má 5-letého dítěte a nevěřili byste tomu jak člověk musí vybojovávat blbý vozík a peníze od státu, aby o něj mamka mohla 24hod denně pečovat. Sám být doma nemůže.
Příspěvek upraven 03.11.11 v 10:33
Já Eva Goliášová, tedy Gulášová
baba mi hnala žlučí, včera psala, že jsme negramotné a ona neumí číst a jsem ta co si mele pořád svoji dokola. ![]()
EvaG píše:
Já Eva Goliášová, tedy Gulášová![]()
baba mi hnala žlučí, včera psala, že jsme negramotné a ona neumí číst a jsem ta co si mele pořád svoji dokola.
ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
je to nejaka zhrzena matinka, ktera chce mermomoci aby jeji dite vyhralo a zere tu soutez teda neskutecne, je silena ![]()
beruska79 píše:EvaG píše:ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
baba mi hnala žlučí, včera psala, že jsme negramotné a ona neumí číst a jsem ta co si mele pořád svoji dokola.
je to nejaka zhrzena matinka, ktera chce mermomoci aby jeji dite vyhralo a zere tu soutez teda neskutecne, je silena
počkej, ona je tam omylem, ona nevěděla o co jde a přihlásila tam svoje dítko. ![]()
ja to chapu, ze se ji to nelibi, ze je to jistym zpusobem nefer, hrani na city, ze ten jeji Tadik nema sanci.. no a? proto prece nemusi byt hruba, kopat kolem sebe, urazet a nadavat a po tom vsem si hrat na slusne vychovanou. mit doma tak tezce postizene ne jedno ale dve deti, bude mi najaky fer nefer uplne jedno a udelam vse pro to, aby me deti ZILY. tim nechci rict, ze je to nefer, maminka dvojcatek pravidla neporusila.
ja jen proste nechapu, jak muze byt nekdo tak neprejici a prosazovat svoje zajmy na ukor preziti a zkvalitneni zivota dvou malych holcicek. to je hodne smutne
Mě vadí, že to pojala i formou o nejhezčí dítě, přitom soutěž se jmenuje zlatíčka a to jsou všechny dítka. A nemocné děti jsou ty největší zlatíčka.
EvaG píše:beruska79 píše:počkej, ona je tam omylem, ona nevěděla o co jde a přihlásila tam svoje dítko.EvaG píše:ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
je to nejaka zhrzena matinka, ktera chce mermomoci aby jeji dite vyhralo a zere tu soutez teda neskutecne, je silena
jj, jasne, keca nebo je tak blba ze si toho nevsimla??
urazet nikoho nemusela, to jak rikala, ze maji ostatni maminky osklive deti, bych ji zliskala jak malyho fracka ![]()
beruska79 píše:EvaG píše:jj, jasne, keca nebo je tak blba ze si toho nevsimla??beruska79 píše:počkej, ona je tam omylem, ona nevěděla o co jde a přihlásila tam svoje dítko.EvaG píše:ja uz tu Mikolasovou husu nemuzu ani cist,taky se do me obula na FB
urazet nikoho nemusela, to jak rikala, ze maji ostatni maminky osklive deti, bych ji zliskala jak malyho fracka
vidíš a ona tam napsala, že nikoho neurážela a že si melu pořád to svoje dokola, ale už ten první příspěvek, je veliká urážka, vždyt se naváži do redakce.
Ahojky holky normálně mám užasnou zprávu našli sme sponzora který zaplatí přístroje prostě sem z toho úplně hotová je to užasné že existujou lidi kteří tak pomáhají stejně jako vy takže bych všem chtěla poděkovat za vše co ste pro nás udělaly ja sem uplně šťastná
![]()
EvaG píše:
Mě vadí, že to pojala i formou o nejhezčí dítě, přitom soutěž se jmenuje zlatíčka a to jsou všechny dítka. A nemocné děti jsou ty největší zlatíčka.
souhlas
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat