Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
2.11.11 20:29
dvojmatka píše:
sikinka16 píše:
Taky jsem na straně holčiček a lukynka.. A posílam jim hlasy.. ale lenky Tadeašek je taky krásnej.. Mě osobně se teda libí. je to dítě a tak se mi nelíbí co tu píšete. Nemůže za to že jeho máma se chovala jak kráva :-/
škoda jen, že paní Lenka tvrdí, že některý matky mají málo soudnosti, když tam dávají fotky svých nehezkých dětí a že kvůli Barči dvojčátkům to její Tadeášek nemůže vyhrát a mě docela netaktně naznačila, že jsem hnusná a tudíž mám jistě i hnusný děti… ona je ta paní asi fakt nemocná…blbý je, že Barunky se to moc dotklo a obávám se, že nebude mít důvěru a sílu cokoliv teď podnikat kvůli týhle blbce… :nevim: :-?

A jak ví, jak vypadáš?

• načítám...
5278
2.11.11 20:31
eva valoi píše:
dvojmatka píše:
sikinka16 píše:
Taky jsem na straně holčiček a lukynka.. A posílam jim hlasy.. ale lenky Tadeašek je taky krásnej.. Mě osobně se teda libí. je to dítě a tak se mi nelíbí co tu píšete. Nemůže za to že jeho máma se chovala jak kráva :-/
škoda jen, že paní Lenka tvrdí, že některý matky mají málo soudnosti, když tam dávají fotky svých nehezkých dětí a že kvůli Barči dvojčátkům to její Tadeášek nemůže vyhrát a mě docela netaktně naznačila, že jsem hnusná a tudíž mám jistě i hnusný děti… ona je ta paní asi fakt nemocná…blbý je, že Barunky se to moc dotklo a obávám se, že nebude mít důvěru a sílu cokoliv teď podnikat kvůli týhle blbce… :nevim: :-?
A jak ví, jak vypadáš?

soudila dle profilový fotky na FB :roll:

• načítám...
23847
2.11.11 20:33

Ježiš, já konkrétně toho Tadeáška nehaním, jen píšu, že se mi dvojčata prostě líbí víc. Já mám radši od pohledu holčičky :oops: , navíc na každý dvojčata vždycky čumim na ulici, mě to hrozně fascinuje, dvě úplně stejný mimča :srdce: Tudíž Barčo, nic si z keců nedělej, za mně bys vyhrála tak jako tak a nedej se nějak odradit. Blbý kecy má jen jedna pinda, všichni ostatní jsme s tebou. :hug:

• načítám...
beruska79
2.11.11 20:34
dvojmatka píše:
sikinka16 píše:

ja se taky obavam ze Barunka to ted ani nebude mit silu rozjet, kvuli jedny hystericky krave na FB :cert:

• Upravit
14809
2.11.11 20:37

Hele ona ale původně nic tak hroznýho neřekla, pak už asi jo, ale prostě byla rozčílená. Třeba to nemusí bejt špatná ženská. Jako některý ty hlášky nebyly vhodný, ale byla to její reakce. Každej se na to nedokáže povznést.

• načítám...
5278
2.11.11 20:44
eva valoi píše:
Hele ona ale původně nic tak hroznýho neřekla, pak už asi jo, ale prostě byla rozčílená. Třeba to nemusí bejt špatná ženská. Jako některý ty hlášky nebyly vhodný, ale byla to její reakce. Každej se na to nedokáže povznést.

no moje první reakce byla právě taková, že nechápu, proč je z toho tak na nervy a že matka dvojek nechtěla podvádět, že prostě jen dělala to nej co myslela, že je pro její děti a že neporušila žádný pravidla a že nemusí vědět, že to do televize jde dát…já na ní hnusná nebyla…ona to pak nezvládla a začala se navážet…nezvládla to holka, ale to můj problém není… :nevim:

• načítám...
budulinek2011
2.11.11 21:19

Toto psala teddámy ja teda smekám jako tohle sem nečekala že budete závidět že vedem o co vám jde jako moje holky sou ty nejkrásnější na světě pro mě jako pro vás vaše děti tak o co jde mám stejné právo tam mít své děti jako vy a to že sem tam napsala o našem složitém životě napsala jsem jen pravdu vy jste si tam mohly napsat taky své věci co jste vlastně chtěly takže běžte do háje s tím že sem nwm jaká je to jen a jen moje věc a vaše zbytečná starost přestaňte nás řešit my hrajem fér hlasy si získáváme poctivě takže vaše názory neřeším jen mě zaráží že matky sou takové zlé saně nashle barunka na fb :

• Upravit
10937
2.11.11 21:19
eva valoi píše:

o kom je řeč, prosím?

• načítám...
budulinek2011
2.11.11 21:20

barunka se nedá.. je to bojovnice a bojuje za svoje holčičky!!

• Upravit
2.11.11 21:22

holky ahojiyk už to neřešte vždy se najde někdo kdo závidí i to hovno no ja sem tu pro holky aby sme vyhrály je mě úpa jedno co si kdo myslí tak vás prosím nehádejte se a vyprdnite se na to tohle sem nechtěla aby to došlo až takhle pokud stále chcete hlasovat tak vám děkuji pokud ne chápu to jen se nehádejte nestojí to za to

• načítám...
10937
2.11.11 21:24

tady už nejde ani tak o tebe, ale o to, že i nemocné a postižené děti patří mezi nás. :hug:

• načítám...
2.11.11 21:26

tak za tohle bojuji i ja :srdce: a hádat se teda za tohle budu též :srdce:

• načítám...
10937
2.11.11 21:30
Barunka maminka píše:
tak za tohle bojuji i ja :srdce: a hádat se teda za tohle budu též :srdce:
:hug:
  • načítám...
29321
2.11.11 21:31

Holky děkuji moc za Lukáška je to kamarádky syn :srdce: s mojím Šimonkem jsou stejně staří a mají skoro stejné diagnozy :-( děkuji moc :hug:

• načítám...
106
2.11.11 21:32
EvaG píše:
tady už nejde ani tak o tebe, ale o to, že i nemocné a postižené děti patří mezi nás. :hug:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Přesně tak…Líp to napsat nešlo…Za tohle se budu bít taky…
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m