Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6263
1.8.12 17:48

Holky ja tu lezu po strope. Tobikovi zacina za chvilku oslava narozenin a ja tu nemam darek. Mel dorazit dnes mezi druhou a treti. Driv se to koupit nedalo. Chroustam cukr na nervy, aby chudak nebyl smutnej. Je to teda jen pidioslava tady doma, jen my. Velkou bude mit s kamaradama v nedeli, ale stejne. Volala jsem do depa, pry je to na ceste a zarucit muzou jen to, ze by to melo dojit do osmi do vecera…

• načítám...
Caty
1.8.12 17:49

Baru krapet ostříhat, ale jinak vlásky nechat

• Upravit
1.8.12 19:14

Stojkem nebo nic :lol: ach jo ja nevím

• načítám...
3754
1.8.12 19:18

@teredes tak co dáreček - už dorazil??
víc písnu později, moc dneska nestíháám…

• načítám...
3259
1.8.12 19:21

Já bych je vzala strojkem, na těch 1,5cm. musí to být holkam protivný, když se jim hlavička potí. a jim to slušelo. když jsi je vzala poprvé. A sou to vlasy, takže dorostou. v tady v těch hicech, mě taky svědí hlava jak se potím a to bych to nejraději taky vzala strojken.

• načítám...
20189
1.8.12 19:23

Baru, jestli máš ke strojku ty nástavce, tak tam dej požadovanou délku a máš to ;) i tak je to škoda, ale plně tě chápu :hug:
Teredes, taky doufám, že už dárek je doma, a že se oslava vydařila :palec:

• načítám...
3259
1.8.12 19:27

Holky nemůže být vyrážka ze zubů. Malá dneska kadí 1. ligu, tak mám dojem že ji roste zub. ale do pusiny mě nenechá se podívat. Je stále osypaná, přijde mi to stejný jako včera.

• načítám...
3259
1.8.12 19:27

@teredes dej vědět jestli dárek dorazil včas.

• načítám...
8911
1.8.12 19:35
@Barunka maminka píše:jdu pro radu holky mám oholit nebo ne do hola ANO/NE? :nevim: :think:

ANO - ale ne do hola, ale aspoň 5mm jim tam nech. ;)

(já malýho oholila na 9mm a přišlo mi to tak akorát, aby nevypadal jako trestanec)

• načítám...
1.8.12 19:43

Tak a je to naštvala jsme se pře etula to měla slepené slintama

• načítám...
1.8.12 19:44
:lol:
  • načítám...
8911
1.8.12 19:45
@Barunka maminka píše:
Tak a je to naštvala jsme se pře etula to měla slepené slintama

Super! Dobře jsi udělala. ;) Vypadájí nádherně!  :palec:

• načítám...
20189
1.8.12 19:47

Žanýsku, vyrážka při zoubkách, to asi nee, ale nevím to jistě, jen jsem to ještě neslyšela :nevim:
Baru, málo komu sekne tento účes a holčičkám to prostě sekne. Víc prokoukly, fakt kočky :palec:

• načítám...
3259
1.8.12 19:50

No Baru sou krásný. prostě k sežrání.

Hlky já dal amlou o půl šesté spat, myslela jsem že jen na chvilku, protože byla strašně protivná. A ona se mi před půl ¨hodinou probudila tak jsem ji sprchla a ona mi zase usla. to bude asi noční krmení,, achjo

• načítám...
1.8.12 19:56

Jo sekne jim to hih tchán taky ježiš my máme dva kluky :lol: neboj ženýšku ja mám nční krmení každej den :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m