Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pekna postava, ale taky moc nerozumim tomu, proc se ptas zde. Spis bys to mela poslouchat od manzela nebo tak.
Vypadas moc hezky, ale prijde mi uplne zvracene, se takhle nechat ujistovat. Na sebevedomi se da pracovat. A nesouvisi s postavou. Mela by sis sama sebe vazit, i kdyby ti tady deset z deseti holek napsalo, ze mas povisly zadek a maly kozy.
@smetka mám dost podobnou, jen prsa asi 3× větší, takže za mě dobrý
. Nicméně dotaz je opravdu velmi trapný a je jen o tom, že chceš ujistit, jak jseš dokonalá a jak by jiné takovou postavu taky braly.
Normální postava
doma tě nechválí, že to potřebuješ od anonymních přispěvatelek na epipi?:)
@Anonymní píše:
Vypadáš spíš jako starší ségra, než mamka
A to jsi poznala z fotky jo? Nevíš jak vypadá v obličeji. Že ty si píšeš sama sobě zakladatelko? ![]()
Tak jsou dve moznosti. Budto mas doma debi.la, kterej Ti vyklada nemysly a nahlodal Te ze nevypadas dobre a chces objektivni nahled no a nebo se nas snazis nas.rat ![]()
Kazdopadne postava krasna z myho pohledu.
Super postava! A prsa akorát ty bych brala hned. A mně je jedno proč se ptáš, nijak mě to nepohoršuje ani nevyvádí z míry.
@Kaileee píše:
Prsa jsi nechala doma? Postava pěkná. Jen nechapu proc to potrebujes slyset
To je krutý
já mám tři děti a mám ještě menší prsa než paní na fotce.
Zakladatelko - postava úplně v pohodě ![]()
@Kaileee píše:
Prsa jsi nechala doma? Postava pěkná. Jen nechapu proc to potrebujes slyset
Ve 40ti po dvou dětech si myslím že má pěknou postavu. Buď by měla věšáky až po kolena, nebo žádná. Holt ne každý máme na plastiku. ![]()
Mně tahle diskuse připadá jak od Josefuny. Ta takovou diskusi v létě taky založila a druhý den pomlouvala sebe samu pod jiným nickem, že vypadá jako tetka ze školní jídelny.
K tématu - postava super, není co vytknout, nikde nic nepřetéká a nevisí.