Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Postava super.
a copak se děje, chlap tě podvedl, nebo tě urazil? Jinak si to nedokážu vysvětlit, co člověka vede k tomu, aby se potřeboval veřejně ujistovat. ![]()
@smetka píše:
40 let, 2 děti
A kolik je těm dětem na fotkách… ![]()
@LadyDelRey píše:
Postava super.a copak se děje, chlap tě podvedl, nebo tě urazil? Jinak si to nedokážu vysvětlit, co člověka vede k tomu, aby se potřeboval veřejně ujistovat.
Podle me troll. Registrace pred pul hodinou, hodi sem foto buhvikoho z buhviktereho leta. A- to neni bricho a krk 40tky s detma.
@JancaS84 píše:
Dobrý, brala bych hned.
Já ne… Jsem se svou postavou spokojenej…
![]()
Tak ja myslim, ze opravdu super
kdejaka mladsi a bezdetna muze jen zavidet ![]()
Postava ulne v pohode. Prsa primerena.
Cokoliv vetsiho zbytecne a jen na obtiz. ![]()
Tak prsa se dají nechat udělat. Holt štíhlé tělo s přirozenýma 3 je fakt unikát.
závist v dobrem
@Kaileee píše:
Prsa jsi nechala doma? Postava pěkná. Jen nechapu proc to potrebujes slyset
A tys nechala slušnost kde? Asi v pr.deli jako vždycky co. ![]()
Nechápu k čemu ti ti bude co člověk to názor. Pro někoho to bude OK pro někoho ne. A nechápu co se tím změní? Třeba moje sestra přes 40 a 4 děti a krásná postava. Sestřenice 26 bez děti a při těle. A teď co?
@Kockazvysocan píše:
@smetka mám dost podobnou, jen prsa asi 3× větší, takže za mě dobrý. Nicméně dotaz je opravdu velmi trapný a je jen o tom, že chceš ujistit, jak jseš dokonalá a jak by jiné takovou postavu taky braly.
No tak ženský by se pro změnu mohly podporovat a ne si psát kde maj nedostatky apod. Nevim proč jsme k sobě pořád tak hnusný.
nepřejícný…a vidíme jedná v druhé konkurenci.